| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
eurowizja
Autor Wiadomość
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 03 Lut, 2005 09:50   

panienka_wierzba napisał/a:
ha, a za 10 lat ja pojade i bedziemy mieli pierwsze miejsce ^^ ghhyhhyhy =p

i ja! i ja! i ja! ja chce na perkusji pana ullricha!!! [którą od ciebie słońce dostane^^]
Przejdź na dół
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Czw 03 Lut, 2005 18:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kradziejka napisał/a:
miracje słońce wiesz każdy kto jest wokalistą to coś śpiewa chcąc nie chcąc a mandaryna to lafirynda która zrobiła kase na wiśniewskim dzięki czemu mogła powiększyć sobie biust myśląc że będzie mądrzejsza
ivan i delfin to disco polo albo pop jak kto woli tyle że to pierwsze brzmi obraźliwie a niczym sie nie różni
na temat brodki sie nie wypowiadam
pozatym gabra słońce załamka by była gdyby na debilny konkurs dla popowych maniaków polska wysłała coś ambitniejszego, zostało by zdyskwalifikowane itp

Co ty tak z tym sloncem??? A co do mandaryny to moze i prawda ale chociaz cos spiewa.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 03 Lut, 2005 19:50   

jezuuuuuuuuuuu toż ci wytłumaczyłam że każdy kto jest wokalistą to coś śpiewa a ty piszesz że ona przynajmniej coś śpiewa:/:/:/ wiwat czytanie ze zrozumieniem!!!
Powrót do góry
nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Czw 03 Lut, 2005 21:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hm mandaryna niestety ani cos ani spiewa, ani nie wyglada, ani nie tanczy, ale jest blondyka z duzym cycem, wiec moze by i cos zdzialala Wink

It`s not that gold
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 04 Lut, 2005 17:02   

\jeju jak mnie to wkurza kazdy sie wipiera disco polo... a przeciez takie piosenki wygrywaja i to jest prawda. Ja mysle ze dobrze, ze Ivan i delfin pojedzie mi sie podoba ta piosenka bo jest skoczna i muzycna a nie te durne blue cafe... ja tez tak jeczec potrafie. Kazdy sie nabijal z Ich troje a oni zajeli 7 miejsce a nie 17 ...
Powrót do góry
nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Pią 04 Lut, 2005 22:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no bo na dobra sprawe eurowizja jest takim wlasnie konkursem, wiekszosc krajow tez nie daje bog wie jakich doskonalych wokalistow i bog wie jak ambitnej muzy.

It`s not that gold
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Sob 05 Lut, 2005 19:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Agnieszka12 napisał/a:
\jeju jak mnie to wkurza kazdy sie wipiera disco polo... a przeciez takie piosenki wygrywaja i to jest prawda. Ja mysle ze dobrze, ze Ivan i delfin pojedzie mi sie podoba ta piosenka bo jest skoczna i muzycna a nie te durne blue cafe... ja tez tak jeczec potrafie. Kazdy sie nabijal z Ich troje a oni zajeli 7 miejsce a nie 17 ...

Calkowita zgoda.Wole Ivan&Delfin niz to jak to moja mama mowi "STARA SKRECZACA SKRZYNKE" Mr. Green .
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 06 Lut, 2005 11:46   

Ej a taki offtop troche zrobie... kazdy sie tak wypiera tego disco polo... a wez bo to lipa itd. a jak jestescie an weselu to przy czym tanczycie? chyba ze nie chodzicie na wesela.... wkurza mnie te podejscie bo kazdy nie lubi disco polo to od razu ktos musi jego ie lubic !! co za mentalnosc... dobrze ze ivan i delfin pojedzie przynajmniej nie beda skrzeczec ani skakac z wielkim cycem po calej scenie w kusej spudniiczce... w tamtym roku chyba tylko za ubior wokalisti zdobylismy punkty.... jeszcze lepiej jakby an golasa wyskoczyla.
Powrót do góry
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 08 Lut, 2005 18:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tu sie zgodze (co do Ivana i Delvina). Ale Agniesiu ja na weselach tancze, co nie oznacza ze taka muzyka mi sie podoba Wink. Co oczywiscie nie oznacza takze ze innym tez musi sie nie podobac.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 08 Lut, 2005 21:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hehhe biggrin biggrin Moim zdaniem Eurowizja to konkurs dla ludzi nieznających się na muzyce albo dla takich,którzy lubią się posmiać biggrin Mi się zawsze piosenki Niemców podobają Razz Zawsze jakaś bk jest biggrin A w tym roku chyba w Ukrainie jest ,nie?? biggrin A co do Ivana Komarenko Razz to..wiecie,ze gra w "M jak mięso" ?? XD Wiem,ze odkrywcza jestem Razz

Numer Gadu-Gadu
1868191
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 09 Lut, 2005 07:11   

Ameryke odkryłas...
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 09 Lut, 2005 09:47   

Idda napisał/a:
hehhe biggrin biggrin Moim zdaniem Eurowizja to konkurs dla ludzi nieznających się na muzyce albo dla takich,którzy lubią się posmiać biggrin Mi się zawsze piosenki Niemców podobają Razz Zawsze jakaś bk jest biggrin A w tym roku chyba w Ukrainie jest ,nie?? biggrin A co do Ivana Komarenko Razz to..wiecie,ze gra w "M jak mięso" ?? XD Wiem,ze odkrywcza jestem Razz

A jaki ma [cenzura] akcent, miau ^_______* (lol)

Tak jak już pisano, eurowizja charakteryzuje się tym, że zazwyczaj piosenki są w klimacie disco-polo. Więc większość piosenek jest taka. Ale czemu nikt się nie wyłamie, np. folklorem? (już widzę te góralki galopujące po scenie i jakąś juczącą babę z bacą -> fajne, nie? Wink) Z konkursu na konkurs pojawia się za dużo podobnych do siebie piosenek (skonczych vel disco polowych).
A mnie tylko martwi to, że jak źle wypadniemy to trzeba będzie czekać na konkurs następny X lat. No ale bądźmy dobrej myśli, w końcu Ivan ma [cenzura] (polski? <lol2>)akcent. xP Twisted Evil
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sro 09 Lut, 2005 09:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja sie doczepie do słówka Twisted Evil
nie disco polowych tylko disco : > bo disco polo to odmiana polska Wink
wiec w rytmach disco =D

Numer Gadu-Gadu
2891618
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 09 Lut, 2005 10:04   

panienka_wierzba napisał/a:
a ja sie doczepie do słówka Twisted Evil
nie disco polowych tylko disco : > bo disco polo to odmiana polska Wink