miracje słońce wiesz każdy kto jest wokalistą to coś śpiewa chcąc nie chcąc a mandaryna to lafirynda która zrobiła kase na wiśniewskim dzięki czemu mogła powiększyć sobie biust myśląc że będzie mądrzejsza
ivan i delfin to disco polo albo pop jak kto woli tyle że to pierwsze brzmi obraźliwie a niczym sie nie różni
na temat brodki sie nie wypowiadam
pozatym gabra słońce załamka by była gdyby na debilny konkurs dla popowych maniaków polska wysłała coś ambitniejszego, zostało by zdyskwalifikowane itp
Co ty tak z tym sloncem??? A co do mandaryny to moze i prawda ale chociaz cos spiewa.
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 03 Lut, 2005 19:50
jezuuuuuuuuuuu toż ci wytłumaczyłam że każdy kto jest wokalistą to coś śpiewa a ty piszesz że ona przynajmniej coś śpiewa:/:/:/ wiwat czytanie ze zrozumieniem!!!
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Czw 03 Lut, 2005 21:23
hm mandaryna niestety ani cos ani spiewa, ani nie wyglada, ani nie tanczy, ale jest blondyka z duzym cycem, wiec moze by i cos zdzialala
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
It`s not that gold
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 04 Lut, 2005 17:02
\jeju jak mnie to wkurza kazdy sie wipiera disco polo... a przeciez takie piosenki wygrywaja i to jest prawda. Ja mysle ze dobrze, ze Ivan i delfin pojedzie mi sie podoba ta piosenka bo jest skoczna i muzycna a nie te durne blue cafe... ja tez tak jeczec potrafie. Kazdy sie nabijal z Ich troje a oni zajeli 7 miejsce a nie 17 ...
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Pią 04 Lut, 2005 22:24
no bo na dobra sprawe eurowizja jest takim wlasnie konkursem, wiekszosc krajow tez nie daje bog wie jakich doskonalych wokalistow i bog wie jak ambitnej muzy.
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
\jeju jak mnie to wkurza kazdy sie wipiera disco polo... a przeciez takie piosenki wygrywaja i to jest prawda. Ja mysle ze dobrze, ze Ivan i delfin pojedzie mi sie podoba ta piosenka bo jest skoczna i muzycna a nie te durne blue cafe... ja tez tak jeczec potrafie. Kazdy sie nabijal z Ich troje a oni zajeli 7 miejsce a nie 17 ...
Calkowita zgoda.Wole Ivan&Delfin niz to jak to moja mama mowi "STARA SKRECZACA SKRZYNKE" .
Wysłany: Nie 06 Lut, 2005 11:46
Ej a taki offtop troche zrobie... kazdy sie tak wypiera tego disco polo... a wez bo to lipa itd. a jak jestescie an weselu to przy czym tanczycie? chyba ze nie chodzicie na wesela.... wkurza mnie te podejscie bo kazdy nie lubi disco polo to od razu ktos musi jego ie lubic !! co za mentalnosc... dobrze ze ivan i delfin pojedzie przynajmniej nie beda skrzeczec ani skakac z wielkim cycem po calej scenie w kusej spudniiczce... w tamtym roku chyba tylko za ubior wokalisti zdobylismy punkty.... jeszcze lepiej jakby an golasa wyskoczyla.
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Wto 08 Lut, 2005 18:38
Tu sie zgodze (co do Ivana i Delvina). Ale Agniesiu ja na weselach tancze, co nie oznacza ze taka muzyka mi sie podoba . Co oczywiscie nie oznacza takze ze innym tez musi sie nie podobac.
hehhe Moim zdaniem Eurowizja to konkurs dla ludzi nieznających się na muzyce albo dla takich,którzy lubią się posmiać Mi się zawsze piosenki Niemców podobają Zawsze jakaś bk jest A w tym roku chyba w Ukrainie jest ,nie?? A co do Ivana Komarenko to..wiecie,ze gra w "M jak mięso" ?? XD Wiem,ze odkrywcza jestem
_________________ Wakaaacje!Znów będą wakaaacje! xD
Wysłany: Sro 09 Lut, 2005 07:11
Ameryke odkryłas...
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 09 Lut, 2005 09:47
Idda napisał/a:
hehhe Moim zdaniem Eurowizja to konkurs dla ludzi nieznających się na muzyce albo dla takich,którzy lubią się posmiać Mi się zawsze piosenki Niemców podobają Zawsze jakaś bk jest A w tym roku chyba w Ukrainie jest ,nie?? A co do Ivana Komarenko to..wiecie,ze gra w "M jak mięso" ?? XD Wiem,ze odkrywcza jestem
A jaki ma [cenzura] akcent, miau ^_______* (lol)
Tak jak już pisano, eurowizja charakteryzuje się tym, że zazwyczaj piosenki są w klimacie disco-polo. Więc większość piosenek jest taka. Ale czemu nikt się nie wyłamie, np. folklorem? (już widzę te góralki galopujące po scenie i jakąś juczącą babę z bacą -> fajne, nie? ) Z konkursu na konkurs pojawia się za dużo podobnych do siebie piosenek (skonczych vel disco polowych).
A mnie tylko martwi to, że jak źle wypadniemy to trzeba będzie czekać na konkurs następny X lat. No ale bądźmy dobrej myśli, w końcu Ivan ma [cenzura] (polski? <lol2>)akcent. xP