ten pierwszy...z moim chłopakiem.. dwa lata temu. A jakiś miesiąc potem przyuważyłam go z blondyną z biustem czterokrotnie przekraczający normy (a ośmiokrotnie mój). Nieco sie.. zdenerwowałam choć od tego czasu żaden chłop mi nieodpowiada. Wszyscy niby tacy delikatni, całowanko a tak to im chodzi o..niop chociarz po tym sylwestrze odzyskuje wiare w facetów nawet nieco podpitych
_________________ Dzieci to kupa szczęścia z przewagą kupy!
Ja jeszcze swój pierwszy pocaunek mam przed sobą także za bardzo nie moge sie wypowiedzieć he he... No ale mam nadzieję że jak już on nastąpi to potem miło bede go wspominać he he...
_________________ ==> ...::: JeSt Mi SmUtNo JeSt Mi ŹlE Bo TaK BaRdZo KoChAm CiĘ :::... <==
moj pierwszy pocalunek zdarzyl mi sie z moim kolega z klasy najpierw pani powiedziala ze bendzie dyskoteka on spytal mi sie czy ide powiedzialam ze tak gdy juz nadszedl ten dzien i dyskoteka sie zaczela w polowie dyskoteki podszedl do mnie i powiedzial zebym przyszla na strych szkolny i poszlam !!!!!! on juz tam byl siadlam obok niego a on przytulil sie do mnie i zaczal dotykac delikatnie moich ust wiedzialam ze do czegos zaraz dojdzie i stalo sie !!! pocalowalismy sie czulam sie jak w siodmym niebie!!!!!! o tej pory chodzimy ze soba i gdy on albo ja przychodze do niego do domu na powitanie calujemy sie !!!! pozdrawiam caluje :*
_________________ czesc mam na imie edyta mam 13 lat lubie sport
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 31 Sty, 2005 18:36
Ja juz nie wyrabiam z tymi archeologami!!! szlag mnie trafia jak patrze na dty postów!!!Załamana14 ciagle je odkopuje ja bym jej bana dała szkoda ze nie moge ;p pisałam jej na PW zeby przestała,jak widac nie poskutkowało ;p jeszcze jej groźbe wysle
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pon 31 Sty, 2005 18:54
Gabra nie denerwuj się tak...Słoneczko świeci,życie jest piękne A tak na serio to pomyśl,ze chyba byś się bardziej wkurzyła,gdyby Załamana14 założyła nowy temat identycznej nazwie i identycznej sprawie? Co innego, gdyby odkopała temat typu "Czy to okres?" sprzed miesiąca-dwóch,kiedy problem został już dawno rozwiązany. Ale to jest topic, w którym każdy może się wypowiadać,gdyż jest o pierwszym pocałunku, a nie o jakimś problemie,więc ja nie widzę przeszkód tymbardziej,że temat nie jest aż taki stary...
BTW-Na przyszłość opanuj emocje i nie przeklinaj,nawet jeśli odzielasz każdą literkę gwiazdkami.
Mróweczka
Ja mam 13 latek i pocałunku narazie nie było Dla mnie pocałunek jest czymś więcej niż pieszczota i wogule!! Dlatego czekam!!
_________________ Słowami nie określe tego co czuje,
i wciąż myśle że coś zepsuje.
Ze coś pujdzie nie tak,
i znów zostane sama jak wrak.
Chce byś wyszeptał słowa,
dzięki którem mój smutek się schowa.
Byś słał uśmiech swój,
I był cały mój!!
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 31 Sty, 2005 22:19
mroweczka napisał/a:
BTW-Na przyszłość opanuj emocje i nie przeklinaj,nawet jeśli odzielasz każdą literkę gwiazdkami
Cud,że mnie zedytowałas,a ja jestem chyba za bardzo..nerwowa.Mam to po tacie heh ;D
Ja juz nie wyrabiam z tymi archeologami!!! szlag mnie trafia jak patrze na dty postów!!!Załamana14 ciagle je odkopuje ja bym jej bana dała szkoda ze nie moge ;p pisałam jej na PW zeby przestała,jak widac nie poskutkowało ;p jeszcze jej groźbe wysle
I co się drzesz XD ! ! ! (taa... teraz za nazwanie mojego drugiego nicka jako dobre imie dla karmy dla kotów będę Cię prześladował ehehe XD) - i dobrze, ze odkopuje ;P - masz za swoje (Fuma... karma dla kotów... sniff.... sniff.....)
Co do tematu - heh rocznikowo chlopak ze mnie 16 letni - wstyd sie przyznac w sumie - ale jestem przed ;] No ale co się spodziewać po kimś mojego pokroju (jak to mnie w szkole określiła kiedyś koleżanka jedna - wojnoman [połączenie wojen i maniaka ;p]) tak więc - NA WOŁYŃ BRACIA!! i bagnet na broń - a ja czekam...[i sie chyba nie doczekam ;p]
JA JUZ MAM TEN PIERWSZY POCALUNEK "Z JEZYCZKIEM" JUZ ZA SOBA TO BYLO OK ROK TEMU I NIE ZALUJE TEGO.CHOCIAZ JUZ Z TYM CHLOPAKIEM NIE JESTEM CIESZE SIE ZE BYLO TO W TAKIM CZASIE,W TYM MIEJSCU I Z TYM CHLOPAKIEM.
wyłoncz kapsloka
Skate Wyłącz clapslocka Poza tym to temat nie o clapslockach. Poza tym 2 to wygląda jakbyś (i chyba jest tak naprawdę) nabijał sobie posty
Ja ciągle czekam i czekam i czekam i czekam i czekam.....
_________________ Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie,
ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku.
jeśli jestem przedstawicielem płci brzydkiej to nie moge być ładny za to przystojny jestem . A gitara piękna - nie znasz sie (na gitarze sie gra a nie na nią patrzy). No i teraz to mam troche dłuższe włosy (zapuszczam) i centymentrową brode (na samej brodzie ). I jak to określa moja Magda - genialnie całuję hehehehe pozdr.
Cholera ludzie bo niema się do czego śpieszyć.... jak przyjdzie czas to się ztanie i tyle, po cholere kombinować..... A z resztą to i tak nic wielkiego... chociaż to zależy z kim ....
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!