| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
pierwszy pocałunek?
Autor Wiadomość
Marcia Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sob 01 Sty, 2005 16:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ten pierwszy...z moim chłopakiem.. dwa lata temu. A jakiś miesiąc potem przyuważyłam go z blondyną z biustem czterokrotnie przekraczający normy (a ośmiokrotnie mój). Nieco sie.. zdenerwowałam choć od tego czasu żaden chłop mi nieodpowiada. Wszyscy niby tacy delikatni, całowanko a tak to im chodzi o..niop chociarz po tym sylwestrze odzyskuje wiare w facetów nawet nieco podpitych Razz

Numer Gadu-Gadu
7921336
Załamana14 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sob 29 Sty, 2005 10:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ehheheh dobre pytanie....no mój pierwsyz pocąlunek to był jak miałąm 5 lat chyba...hehehe Serdecznie pozdrawiam ....
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Kicia91 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Sob 29 Sty, 2005 12:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja jeszcze swój pierwszy pocaunek mam przed sobą także za bardzo nie moge sie wypowiedzieć he he... No ale mam nadzieję że jak już on nastąpi to potem miło bede go wspominać he he...

Sajmon Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 29 Sty, 2005 12:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jak pisałem w tym temacie ze jestem przed.. tak od wczoraj juz jestem po biggrin pierwszym razie.. nawet po wiecej ilości razów

www.republika.pl/sajmon_sajmon/Z.JPG <- maj fotos Razz

------------------------------------------------
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3855487
nataszka Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 31 Sty, 2005 16:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a Ty sajmon jesteś brzydki i masz brzydka gitare Twisted Evil
Powrót do góry
edzia Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 31 Sty, 2005 18:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moj pierwszy pocalunek zdarzyl mi sie z moim kolega z klasy najpierw pani powiedziala ze bendzie dyskoteka on spytal mi sie czy ide powiedzialam ze tak gdy juz nadszedl ten dzien i dyskoteka sie zaczela w polowie dyskoteki podszedl do mnie i powiedzial zebym przyszla na strych szkolny i poszlam !!!!!! on juz tam byl siadlam obok niego a on przytulil sie do mnie i zaczal dotykac delikatnie moich ust wiedzialam ze do czegos zaraz dojdzie i stalo sie !!! pocalowalismy sie czulam sie jak w siodmym niebie!!!!!! o tej pory chodzimy ze soba i gdy on albo ja przychodze do niego do domu na powitanie calujemy sie !!!! pozdrawiam caluje :*

Numer Gadu-Gadu
8200791
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 31 Sty, 2005 18:36   

Ja juz nie wyrabiam z tymi archeologami!!! Evil or Very Mad szlag mnie trafia jak patrze na dty postów!!!Załamana14 ciagle je odkopuje ja bym jej bana dała Evil or Very Mad szkoda ze nie moge ;p pisałam jej na PW zeby przestała,jak widac nie poskutkowało ;p jeszcze jej groźbe wysle Evil or Very Mad
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 31 Sty, 2005 18:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gabra nie denerwuj się tak...Słoneczko świeci,życie jest piękne Razz A tak na serio to pomyśl,ze chyba byś się bardziej wkurzyła,gdyby Załamana14 założyła nowy temat identycznej nazwie i identycznej sprawie? Co innego, gdyby odkopała temat typu "Czy to okres?" sprzed miesiąca-dwóch,kiedy problem został już dawno rozwiązany. Ale to jest topic, w którym każdy może się wypowiadać,gdyż jest o pierwszym pocałunku, a nie o jakimś problemie,więc ja nie widzę przeszkód tymbardziej,że temat nie jest aż taki stary...
BTW-Na przyszłość opanuj emocje i nie przeklinaj,nawet jeśli odzielasz każdą literkę gwiazdkami.
Mróweczka Kwiat

Nike007 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pon 31 Sty, 2005 22:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam 13 latek i pocałunku narazie nie było Razz Dla mnie pocałunek jest czymś więcej niż pieszczota i wogule!! Dlatego czekam!! Embarassed

i znów zostane sama jak wrak.
Chce byś wyszeptał słowa,
dzięki którem mój smutek się schowa.
Byś słał uśmiech swój,
I był cały mój!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4402968
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 31 Sty, 2005 22:19   

mroweczka napisał/a:

BTW-Na przyszłość opanuj emocje i nie przeklinaj,nawet jeśli odzielasz każdą literkę gwiazdkami

Cud,że mnie zedytowałas,a ja jestem chyba za bardzo..nerwowa.Mam to po tacie heh ;D
Powrót do góry
Papierowa Tęcza Płeć:Mężczyzna
Turbo Szatan
Moderator

PostWysłany: Pon 31 Sty, 2005 22:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gabra napisał/a:
Ja juz nie wyrabiam z tymi archeologami!!! Evil or Very Mad szlag mnie trafia jak patrze na dty postów!!!Załamana14 ciagle je odkopuje ja bym jej bana dała Evil or Very Mad szkoda ze nie moge ;p pisałam jej na PW zeby przestała,jak widac nie poskutkowało ;p jeszcze jej groźbe wysle Evil or Very Mad
I co się drzesz XD ! ! ! (taa... teraz za nazwanie mojego drugiego nicka jako dobre imie dla karmy dla kotów będę Cię prześladował ehehe XD) - i dobrze, ze odkopuje ;P - masz za swoje Razz (Fuma... karma dla kotów... sniff.... sniff.....)

Co do tematu - heh rocznikowo chlopak ze mnie 16 letni - wstyd sie przyznac w sumie - ale jestem przed ;] No ale co się spodziewać po kimś mojego pokroju (jak to mnie w szkole określiła kiedyś koleżanka jedna - wojnoman [połączenie wojen i maniaka ;p]) tak więc - NA WOŁYŃ BRACIA!! i bagnet na broń - a ja czekam...[i sie chyba nie doczekam ;p]

//edit//
a tak przy okazji to to: http://66.111.49.71/wallpapers/x/x_23_1024.jpg jest pan Fuma Smile [ten wyższy po lewej] - może powiesz mu to bezpośrednio? Razz

Numer Gadu-Gadu
8989120
Sztona Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 01 Lut, 2005 09:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

skate napisał/a:
Miracle napisał/a:
JA JUZ MAM TEN PIERWSZY POCALUNEK "Z JEZYCZKIEM" JUZ ZA SOBA TO BYLO OK ROK TEMU I NIE ZALUJE TEGO.CHOCIAZ JUZ Z TYM CHLOPAKIEM NIE JESTEM CIESZE SIE ZE BYLO TO W TAKIM CZASIE,W TYM MIEJSCU I Z TYM CHLOPAKIEM. Mr. Green

wyłoncz kapsloka

Skate Wyłącz clapslocka Poza tym to temat nie o clapslockach. Poza tym 2 to wygląda jakbyś (i chyba jest tak naprawdę) nabijał sobie posty
Ja ciągle czekam i czekam i czekam i czekam i czekam.....

Antoine de Saint-Exupéry
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
8649129
Sajmon Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 01 Lut, 2005 10:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nataszka napisał/a:
a Ty sajmon jesteś brzydki i masz brzydka gitare Twisted Evil

jeśli jestem przedstawicielem płci brzydkiej to nie moge być ładny biggrin za to przystojny jestem biggrin. A gitara piękna - nie znasz sie Razz (na gitarze sie gra a nie na nią patrzy). No i teraz to mam troche dłuższe włosy (zapuszczam) i centymentrową brode biggrin (na samej brodzie biggrin). I jak to określa moja Magda Smile - genialnie całuję biggrin hehehehe pozdr.

www.republika.pl/sajmon_sajmon/Z.JPG <- maj fotos Razz

------------------------------------------------
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3855487
Papierowa Tęcza Płeć:Mężczyzna
Turbo Szatan
Moderator

PostWysłany: Wto 01 Lut, 2005 11:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Wyłącz clapslocka
a nie Caps Locka?

Numer Gadu-Gadu
8989120
Pan_Feanor Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 01 Lut, 2005 16:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

[quote="Tenchion"]
Gabra napisał/a:
Ja juz nie wyrabiam z tymi archeologami!!! Evil or Very Mad szlag mnie trafia jak patrze na dty postów!!!Załamana14 ciagle je odkopuje ja bym jej bana

//edit//
a tak przy okazji to to: http://66.111.49.71/wallpapers/x/x_23_1024.jpg jest pan Fuma Smile [ten wyższy po lewej] - może powiesz mu to bezpośrednio? Razz

Brzydalu dajesz zotki do strony z gejami Smile....

Cholera ludzie bo niema się do czego śpieszyć.... jak przyjdzie czas to się ztanie i tyle, po cholere kombinować..... A z resztą to i tak nic wielkiego... chociaż to zależy z kim ....

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Strona 4 z 6 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Odpowiedz do tematu