Ja też nawet lubię Łzy, chociaż jakąs tam fanką znowu nie jestem najbardziej podobają mi się te piosenki: "Oczy szeroko zamknięte", "Narcyz", "Anka od tak" i "Aniele Mój"
_________________ "Jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym!!!"
<ja-cytryna.blog.pl.> =D
Przepraszam, zę odkopuje temat, ale nie pozwolę, aby mój ukochany zespół był gdzieś tam na szarym końcu
Łez słuchm od 6 lat... Dzięki Łzom poznałam wspaniałe osoby [FFC;*]... A od tych osób zaraziłam się takimi wspaniałymi zespołąmi jak: Closterkeller, Nightwish, Oomph!, Silbermond, Rammstein, Horrida i wiele innych
A teraz uwielbiam z tymi osobami jeździć na koncerty [niekoniecznie Łezkowe;)], zloty, spędzać z nimi wolny czas...
To oni są moimi najlepszymi przyjaciółmi...
Dzięki Łezkom moje życie nabrało kolorów
Kocham Łezki ;*
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 16 Sty, 2005 14:50
Łzy? fuj fuj... ble ble... ja ich nie trawie... poprostu ich wokalistka spiewa jaby płakała i napisali piosenke Agnieszka... ktora jest przeksztalcana wiecie w jakie teksty.. ... nienawidze jak ktos tak spiewa a robia to czasami chlopacy z mojej klasy...
I hate Łzy
hate lzy bo ludzie przeksztalcaja te kawalki? rotfl.
ad jej spiewu, czasami tak spiewa i to jest wlasnie zaj***
_________________ One Dark Elf
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 16 Sty, 2005 15:35
łzy
zespół dość profesjonalny acz ograniczony jedyne co poprawne to wokal
niestety łzy okazały się również zespołem sezonowym i troche to głupio brzmi jak coponiektórzy
[nie mam ochoty urazić żadnego z użytkowników] mówią ze są mroczki bo słuchają łez
to zwykły modny zespół cieszący się kiedyś tam popularnością
Łzy - mają coś w sobie ich niektóre piosenki. Niektóre są przejawem tandety- przyznam szczerze. Ale niektóre są piekne. Hm. Ogólnie luzik, nic nie mam do nich.
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 16 Sty, 2005 21:57
panienka_wierzba napisał/a:
ja lubie łzy ale bardzije kocham polski zespół metalowych batalion d'amour
Sorry, że zchodzę z tematu Łez, ale Batalion? Słyszałam o nim otrchę tz., że ktoś od nich mieszka w Wilkowicach i jest dosłownie sąsiadem mojej koleżanki^^ sama chciałabym posłuchać zepsołu, więc jakby co to wyciągam rączkę po jakieś mp3
A co do Łez to przsłuchałam jakąś płytę... tą z Agnieszką i było kilka dobrych kawałków, a wiele do mnie nie przemawiało... było coś z dziewczyną molestowaną przez ojca czy coś... popełniała samobójstwo, to było dobre... Łzy były w BB na wakacjach, elcz wspaniałomyślnie musiałam odrzucić zaproszenie kolegi, bo jechałam do Katowic na wydarzenie jedyne takie w moim zyciu czyli... tak film o moich ukochanym zespole Some Kind Of Monster
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pon 17 Sty, 2005 09:34
tak a na tym filmie spotkałaś mnie =D
co do tej piosenki co laska popełniła samobójstwo, umiem na pamięć śpiewałam 2 lata temu na konkursie piosenki w skzole (nie chwaląc się zajęłam 1 miesjce hehe) sie nazywa "opowiem wam jej historię".
Szczerze to ja teraz Bataliona żadko słucham =] kiedys sluchalam duzo, teraz praktycznie w kółko alternatywnej muzyki, ale zdaza się też oczywiście Anathemka oraz wiele innych , tylko nieco żadziej.
A ja zawsze chętna wiec prześlę batalionka troszku =)
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..