| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
ŁZY
Autor Wiadomość
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Czw 02 Paź, 2003 07:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja lubie łzy ale bardzije kocham polski zespół metalowych batalion d'amour Love

Numer Gadu-Gadu
2891618
Gladiatorpl Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 07 Paź, 2003 20:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zespol moze bys pierwszą piosenkę jaką slyszalem to narcyz i wiekszosc ich piosenek mi sie podoba (ale nie wszystkie)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4217189
Cytryna
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 08 Paź, 2003 22:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też nawet lubię Łzy, chociaż jakąs tam fanką znowu nie jestem najbardziej podobają mi się te piosenki: "Oczy szeroko zamknięte", "Narcyz", "Anka od tak" i "Aniele Mój"

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Gothic Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 16 Sty, 2005 14:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przepraszam, zę odkopuje temat, ale nie pozwolę, aby mój ukochany zespół był gdzieś tam na szarym końcu Wink

Łez słuchm od 6 lat... Dzięki Łzom poznałam wspaniałe osoby [FFC;*]... A od tych osób zaraziłam się takimi wspaniałymi zespołąmi jak: Closterkeller, Nightwish, Oomph!, Silbermond, Rammstein, Horrida i wiele innych Smile
A teraz uwielbiam z tymi osobami jeździć na koncerty [niekoniecznie Łezkowe;)], zloty, spędzać z nimi wolny czas...

To oni są moimi najlepszymi przyjaciółmi...

Dzięki Łezkom moje życie nabrało kolorów Smile

Kocham Łezki ;*
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7274120
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 16 Sty, 2005 14:50   

Łzy? fuj fuj... ble ble... ja ich nie trawie... poprostu ich wokalistka spiewa jaby płakała i napisali piosenke Agnieszka... ktora jest przeksztalcana wiecie w jakie teksty.. ... nienawidze jak ktos tak spiewa a robia to czasami chlopacy z mojej klasy...
I hate Łzy Mr. Green
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 16 Sty, 2005 15:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ile piosenek słyszałaœ?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7274120
Avell Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Nie 16 Sty, 2005 15:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hate lzy bo ludzie przeksztalcaja te kawalki? rotfl.
ad jej spiewu, czasami tak spiewa i to jest wlasnie zaj***

Numer Gadu-Gadu
1877438
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 16 Sty, 2005 15:35   

łzy
zespół dość profesjonalny acz ograniczony jedyne co poprawne to wokal
niestety łzy okazały się również zespołem sezonowym i troche to głupio brzmi jak coponiektórzy
[nie mam ochoty urazić żadnego z użytkowników] mówią ze są mroczki bo słuchają łez
to zwykły modny zespół cieszący się kiedyś tam popularnością
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 16 Sty, 2005 15:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Łzy najlepsze są na koncertach Wink Niesamowite przeyżycia Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7274120
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 16 Sty, 2005 19:01   

Gothic napisał/a:
Łzy najlepsze są na koncertach Wink Niesamowite przeyżycia Smile

To jak każdy inny zespół Confused.
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 16 Sty, 2005 19:39   

Łzy... ja juz wole Toples!!!!!!

Gothic - słyszłam duzo piosenek Łez .. po nich musialam przejsc kuracje dotleniania mozgu... sorki ale kazdy wyraza swoje poglady. Rolling Eyes
Powrót do góry
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Nie 16 Sty, 2005 21:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Łzy - mają coś w sobie ich niektóre piosenki. Niektóre są przejawem tandety- przyznam szczerze. Ale niektóre są piekne. Hm. Ogólnie luzik, nic nie mam do nich.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 16 Sty, 2005 21:57   

panienka_wierzba napisał/a:
ja lubie łzy ale bardzije kocham polski zespół metalowych batalion d'amour Love

Sorry, że zchodzę z tematu Łez, ale Batalion? Słyszałam o nim otrchę tz., że ktoś od nich mieszka w Wilkowicach i jest dosłownie sąsiadem mojej koleżanki^^ sama chciałabym posłuchać zepsołu, więc jakby co to wyciągam rączkę po jakieś mp3 Smile
A co do Łez to przsłuchałam jakąś płytę... tą z Agnieszką i było kilka dobrych kawałków, a wiele do mnie nie przemawiało... było coś z dziewczyną molestowaną przez ojca czy coś... popełniała samobójstwo, to było dobre... Łzy były w BB na wakacjach, elcz wspaniałomyślnie musiałam odrzucić zaproszenie kolegi, bo jechałam do Katowic na wydarzenie jedyne takie w moim zyciu czyli... tak film o moich ukochanym zespole Some Kind Of Monster
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pon 17 Sty, 2005 09:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tak a na tym filmie spotkałaś mnie =D

co do tej piosenki co laska popełniła samobójstwo, umiem na pamięć Wink śpiewałam 2 lata temu na konkursie piosenki w skzole (nie chwaląc się zajęłam 1 miesjce Wink hehe) sie nazywa "opowiem wam jej historię".
Szczerze to ja teraz Bataliona żadko słucham =] kiedys sluchalam duzo, teraz praktycznie w kółko alternatywnej muzyki, ale zdaza się też oczywiście Anathemka oraz wiele innych Wink, tylko nieco żadziej.
A ja zawsze chętna wiec prześlę batalionka troszku =)

Numer Gadu-Gadu
2891618
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 17 Sty, 2005 13:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Agnieszka12 napisał/a:
...słyszłam duzo piosenek Łez .. po nich musialam przejsc kuracje dotleniania mozgu...

Ile i jakie? Bo jeœli słyszałaœ Anki, Julki, Agnieszki etc... to ja Ci się nie dziwię Laughing
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7274120
Strona 2 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu