| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Szukam chłopaka!
Autor Wiadomość
Aniołek
Gość
PostWysłany: Czw 03 Kwi, 2003 13:19   Szukam chłopaka!

co mam zrobić by zdobyć serce chłopaka, którego znam od 6 lat? Gram z nim w piłkę, ale on nie zwraca na mnie uwagi Crying or Very sad myślę, że traktuje mnie jak koleżankę, a nie DZIEWCZYNĘ. Jak mam zwrócić jego uwagę na siebie Question Exclamation
Przejdź na dół
demolek
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 04 Kwi, 2003 16:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zaraz to wy wkońcu chodzicie, że sobą Question
Skoro chcesz, żeby traktował Cię jak swoją dziewczyne.

I w ogóle czemu nie napisałaś o tym w dziale "Przyjaźń, Miłość"Question

Numer Gadu-Gadu
demolka123@wp.pl
Ulka
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 22 Kwi, 2003 08:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No właśnie to dział ,,moda". Powinnaś napisać swój problem w ,,przyjaźń i miłość". chyba ci się coś pomyliło. W sumie spoko każdemu się zdaża Wink

Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pią 25 Kwi, 2003 14:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Spróbuj zwrócić na siebie uwagę. Do gry w piłkę załuż jakąś miniówę (najlepiej czilriderkę) i już gotowe. Mogę się założyć, że zwrócisz na siebie jego uwagę...

Powodzenia, dobrej zabawy !!! biggrin Wink biggrin
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Maciek Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 09 Maj, 2003 21:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

heh
ja jestem chlopaki i powiem co by mi sie podobalo biggrin
Najpierw napros sie <z wyczuciem> aby isc np. do kina na jakis film
podczas filmu przytul sie do niego Smile Laughing a potem jak jush bedziecie wracac to idz z nim przytulona , a jak zauwazysh ze dla niego wieczur sie podobal to daj mu calusa i podziekuj za mile spedony czas biggrin
Powrót do góry
Szpila
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 09 Maj, 2003 22:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Maciek ma 100% racji.
a co do tego, ze ten temat nie jest w "Przyjaźń i miłość" to może atorka myśli, że miłość jet na topie Wink

Szpila
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 09 Maj, 2003 22:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

aha i w nazwie tematu jest szukam chlopaka, a nie problem w sprawie chlopaka czy jakos tak

Junior
Junior

PostWysłany: Sob 10 Maj, 2003 10:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

heh ale jeshcze ubiesh sie jakos ladnie
np miniowa < musish dobrze zaprezentowac nozki biggrin Laughing > i jest jeshcze jeden fajny trick ktory zadziala napewno jesli wyjdzie biggrin . Musish zalozyc bluzeczke taka aby jak zgory ci popatrzy to bylo widzac biustonosh i piersi biggrin Laughing <oczywiscie niecale , wystarczy czesc i tak go rozpalish >
Powrót do góry
Szpila
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 10 Maj, 2003 10:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no to jush napewno Ci zemdleje pod nogami

MAciek cos ty tak sie wczul w role jaki napalony

Junior
Junior

PostWysłany: Nie 11 Maj, 2003 17:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

heh
w koncu jestem chlopakiem biggrin
Powrót do góry
Pan_Feanor Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 08 Cze, 2003 17:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

POWIEDZ MU TO !!!!!! ŻE GO LUBISZ !!!!!!!!!!!! ARGH !!! napewno to zrozumie !!! ja zrozumiałem !!!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Marcinek Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 08 Cze, 2003 19:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Maciek.... chyba Cię fantazja poniosła Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 18 Lip, 2003 13:51   chłopak Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przedewszystkim musicie się pierw zaprzyjaźnić. Może on tez coś do ciebie czuje tylko boi sie to wyjawić? Musisz być dla niego bardzo miła i koleżanska. Najczęsciej to chłopcy robią pierwszy krok ale mówisz że znasz go już od 6 lat a o nic. Więc jeśli sie nie boisz to ty postaw pierwszy krok. zapros go np. do kina Smile Jesli po takiej wyprawie nic miedzy wami się nie zmieni możesz go sobie odpuścić. Do miłości sie nie da zmusić.

Numer Gadu-Gadu
730730
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pią 18 Lip, 2003 16:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Maciek napisał/a:
heh
ja jestem chlopaki i powiem co by mi sie podobalo biggrin
Najpierw napros sie <z wyczuciem> aby isc np. do kina na jakis film

Ja w życiu nie chciałabym się napraszać chłopakowi. Shocked Chociaż... może jestem nieświatowa ? biggrin Laughing
Powrót do góry
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 18 Sie, 2003 16:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Iśka : wcale niejestes staroswiecka wcale ci sie niedziwie jak dziewczyna mogla by sie napraszac chlopakowi powinno byc na odwrut hehe Wink

Maciek mnie rozbraja hehehe Blackeye

A ja ci radze droga kolezanko wyznanie milosne biggrin i nic mi niepozostaje jak trzymac za cibie kciuki daj znac jak tam wyszlo biggrin

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3259633
Odpowiedz do tematu