co mam zrobić by zdobyć serce chłopaka, którego znam od 6 lat? Gram z nim w piłkę, ale on nie zwraca na mnie uwagi myślę, że traktuje mnie jak koleżankę, a nie DZIEWCZYNĘ. Jak mam zwrócić jego uwagę na siebie
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Pią 25 Kwi, 2003 14:12
Spróbuj zwrócić na siebie uwagę. Do gry w piłkę załuż jakąś miniówę (najlepiej czilriderkę) i już gotowe. Mogę się założyć, że zwrócisz na siebie jego uwagę...
heh
ja jestem chlopaki i powiem co by mi sie podobalo
Najpierw napros sie <z wyczuciem> aby isc np. do kina na jakis film
podczas filmu przytul sie do niego a potem jak jush bedziecie wracac to idz z nim przytulona , a jak zauwazysh ze dla niego wieczur sie podobal to daj mu calusa i podziekuj za mile spedony czas
heh ale jeshcze ubiesh sie jakos ladnie
np miniowa < musish dobrze zaprezentowac nozki > i jest jeshcze jeden fajny trick ktory zadziala napewno jesli wyjdzie . Musish zalozyc bluzeczke taka aby jak zgory ci popatrzy to bylo widzac biustonosh i piersi <oczywiscie niecale , wystarczy czesc i tak go rozpalish >
Przedewszystkim musicie się pierw zaprzyjaźnić. Może on tez coś do ciebie czuje tylko boi sie to wyjawić? Musisz być dla niego bardzo miła i koleżanska. Najczęsciej to chłopcy robią pierwszy krok ale mówisz że znasz go już od 6 lat a o nic. Więc jeśli sie nie boisz to ty postaw pierwszy krok. zapros go np. do kina Jesli po takiej wyprawie nic miedzy wami się nie zmieni możesz go sobie odpuścić. Do miłości sie nie da zmusić.
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."