| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
dodałam sobie ostrzezenie niechcący
Autor Wiadomość
Nen Ogg Sekend Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 14:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmmmm.... Już wyjaśniam... Gwoli ścisłości, wiem, jak odbieracie zachowanie Oggów i nie dziwię się. Na tym polega cały dowcip. Po prostu... Sprawdzam, jak daleko może pójść moja umiejętność dostosowania sie do warunków, panujących w otoczeniu. Zauważcie również różnicę, pomiędzy Nen na szałcie, podczas rozmowy z Niną itp. a Nen tutaj, w czasie konwersacyi z Wami.

Himitsu - zależy od punktu widzenia. Jak wszystko. Osoba, mająca 18 lat, prawnie jest personą dorosłą.

"Przykro mi. Już nie raz spotkałem się z podobnymi idiotami i (nie tylko) moim zdaniem takie osobniki są złem, które należy wyplenić, zlikwidować, zneutralizować. Tego typu kryptydy nie powinny istnieć. Takich smarków szufladkowałem zawsze, szufladkuję i szufladkować będę." - i już masz odpowiedź, dlaczego zachowuję sie tak, nie zaś inaczej.

Ostatnio zmieniony przez Nen Ogg Sekend dnia Sob 08 Sty, 2005 14:49, w całości zmieniany 1 raz
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 14:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

przepraszam co to za szałt?
a tego czy sparwdzanie swoich umiejetnosci musi sie odbywac za pomoca bluzg, beznadziejnych postow i czy musi odbywac sie przede wszytkim tutaj?
no prawnie jest dorosla, i tylko (oczywiscie sa wyjatki) prawnie Smile niestety
Powrót do góry
Nen Ogg Sekend Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 14:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

szałt - to Shout Box, zapisany fonetycznie po polsku.

Bywajcie na czas jakowyś.

I nie sprawdzam tutaj absolutnie żadnych umiejętności Razz
Powrót do góry
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 14:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nen Ogg Sekend napisał/a:
Na tym polega cały dowcip. Po prostu... Sprawdzam, jak daleko może pójść moja umiejętność dostosowania sie do warunków, panujących w otoczeniu.

jednak sprawdzasz Smile hmm a z tym szałtem to bym sie nie domyslilam - jakis dziwny twor jezykowy Smile ale juz rozumiem
Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 14:57   

Cytat:
Himitsu - zależy od punktu widzenia.

Z mojego punktu widzenia twoje zachowanie na tym forum na pewno nie jest ani dorosłe, ani młodzieżowe. No chyba że mówimy o tej gorszej, patologicznej młodzieży.
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 14:57   

Dobry dzień.
Frigg: Szałt = ShoutBox Wink

Ogg: Około pół godziny porzadkowałem same Trudne Pytania po waszym "wczorajszym" - sporo tego było i nadal nie widzę powodu poza tylko "pośmianiem się z gówniarzy" (swoją drogą, taki powód z Was również gówniarzy czyni. Wink ) Postawię się za Femme - zostańcie normalnymi użytkownikami forum, bo takich "akcji" jak wczorajsza nie chciałbym znowu naprawiać i oglądać...I wydaje mi się, że spora większość użytkowników również. To, co teraz robicie mija się z celem. :/

Pozdrawiam
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 15:09   

Koniec offtopu! ludziska spokoj siwety lepiej ze mna pospiewajcie

jej piekne czarne oczy ... Mr. Green
Powrót do góry
Chesterka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 15:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czarne, czarne oczy....

przecież to też offtop Razz

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3687193
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 15:29   

Ale jak juz sie zrobil no to... albo chodzciie na shoutboxa
Powrót do góry
Chesterka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 15:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nie idę, mam już go dość Wink

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3687193
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 22:16   

No dziekuje za skasowanie ostrzezenia. Mr. Green
Prosze o zamkniecie tematu.
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Pon 10 Sty, 2005 15:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sory że sie wpycham do topa mozecie skasować moją wypowiedz pozniej Wink
Ale mam pytanko
No wiec ostrzeżenia to sotrzezenie i chyba jeden uzytkownik tzn mam na mysli moda raczej nie daje za jakies drobne przewiniena raz po raz 6 ostrzeżen :/

Bo tak patrzyłam np naa ... na Avellacha czy jakoś tak :/ Nina dawała mu sostrzeżenie co minutę :/ Ninka bez obrazy :* sry że Cie za przyklad dalam :* :*

A ostrzeżenia ma ostrzegac chyba ? i skoro ktoś cos przewini to ma jedno ... znów coś zrobi drugie etc etc

Moge sie mylić i chciałabym wiedziec jak to wkońcu jest ? Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
EU07 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 10 Sty, 2005 16:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kinga napisał/a:
Sory że sie wpycham do topa mozecie skasować moją wypowiedz pozniej Wink
Ale mam pytanko
No wiec ostrzeżenia to sotrzezenie i chyba jeden uzytkownik tzn mam na mysli moda raczej nie daje za jakies drobne przewiniena raz po raz 6 ostrzeżen :/

Bo tak patrzyłam np naa ... na Avellacha czy jakoś tak :/ Nina dawała mu sostrzeżenie co minutę :/ Ninka bez obrazy :* sry że Cie za przyklad dalam :* :*

A ostrzeżenia ma ostrzegac chyba ? i skoro ktoś cos przewini to ma jedno ... znów coś zrobi drugie etc etc

Moge sie mylić i chciałabym wiedziec jak to wkońcu jest ? Smile

Słuszna uwaga. Poza tym nie można karać dwa razy za to samo przewinienie...

Numer Gadu-Gadu
1141814
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Pon 10 Sty, 2005 16:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Niektóre ostrzeżenia są takie Yy ... "bezpowodowe" Wink

Wydaje mi sie że miedzy innymi Avellach powinien zostac odbanowany i pozostać z tym jednym ostrzeżeniem czy tam 2 Smile
reszty ostrzezen nie przagladalam
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Strona 3 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Odpowiedz do tematu