Hmmmm.... Już wyjaśniam... Gwoli ścisłości, wiem, jak odbieracie zachowanie Oggów i nie dziwię się. Na tym polega cały dowcip. Po prostu... Sprawdzam, jak daleko może pójść moja umiejętność dostosowania sie do warunków, panujących w otoczeniu. Zauważcie również różnicę, pomiędzy Nen na szałcie, podczas rozmowy z Niną itp. a Nen tutaj, w czasie konwersacyi z Wami.
Himitsu - zależy od punktu widzenia. Jak wszystko. Osoba, mająca 18 lat, prawnie jest personą dorosłą.
"Przykro mi. Już nie raz spotkałem się z podobnymi idiotami i (nie tylko) moim zdaniem takie osobniki są złem, które należy wyplenić, zlikwidować, zneutralizować. Tego typu kryptydy nie powinny istnieć. Takich smarków szufladkowałem zawsze, szufladkuję i szufladkować będę." - i już masz odpowiedź, dlaczego zachowuję sie tak, nie zaś inaczej.
Ostatnio zmieniony przez Nen Ogg Sekend dnia Sob 08 Sty, 2005 14:49, w całości zmieniany 1 raz
przepraszam co to za szałt?
a tego czy sparwdzanie swoich umiejetnosci musi sie odbywac za pomoca bluzg, beznadziejnych postow i czy musi odbywac sie przede wszytkim tutaj?
no prawnie jest dorosla, i tylko (oczywiscie sa wyjatki) prawnie niestety
Na tym polega cały dowcip. Po prostu... Sprawdzam, jak daleko może pójść moja umiejętność dostosowania sie do warunków, panujących w otoczeniu.
jednak sprawdzasz hmm a z tym szałtem to bym sie nie domyslilam - jakis dziwny twor jezykowy ale juz rozumiem
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 08 Sty, 2005 14:57
Cytat:
Himitsu - zależy od punktu widzenia.
Z mojego punktu widzenia twoje zachowanie na tym forum na pewno nie jest ani dorosłe, ani młodzieżowe. No chyba że mówimy o tej gorszej, patologicznej młodzieży.
KoT Gość
Wysłany: Sob 08 Sty, 2005 14:57
Dobry dzień.
Frigg: Szałt = ShoutBox
Ogg: Około pół godziny porzadkowałem same Trudne Pytania po waszym "wczorajszym" - sporo tego było i nadal nie widzę powodu poza tylko "pośmianiem się z gówniarzy" (swoją drogą, taki powód z Was również gówniarzy czyni. ) Postawię się za Femme - zostańcie normalnymi użytkownikami forum, bo takich "akcji" jak wczorajsza nie chciałbym znowu naprawiać i oglądać...I wydaje mi się, że spora większość użytkowników również. To, co teraz robicie mija się z celem. :/
Pozdrawiam
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 08 Sty, 2005 15:09
Koniec offtopu! ludziska spokoj siwety lepiej ze mna pospiewajcie
Sory że sie wpycham do topa mozecie skasować moją wypowiedz pozniej
Ale mam pytanko
No wiec ostrzeżenia to sotrzezenie i chyba jeden uzytkownik tzn mam na mysli moda raczej nie daje za jakies drobne przewiniena raz po raz 6 ostrzeżen :/
Bo tak patrzyłam np naa ... na Avellacha czy jakoś tak :/ Nina dawała mu sostrzeżenie co minutę :/ Ninka bez obrazy :* sry że Cie za przyklad dalam :* :*
A ostrzeżenia ma ostrzegac chyba ? i skoro ktoś cos przewini to ma jedno ... znów coś zrobi drugie etc etc
Moge sie mylić i chciałabym wiedziec jak to wkońcu jest ?
Sory że sie wpycham do topa mozecie skasować moją wypowiedz pozniej
Ale mam pytanko
No wiec ostrzeżenia to sotrzezenie i chyba jeden uzytkownik tzn mam na mysli moda raczej nie daje za jakies drobne przewiniena raz po raz 6 ostrzeżen :/
Bo tak patrzyłam np naa ... na Avellacha czy jakoś tak :/ Nina dawała mu sostrzeżenie co minutę :/ Ninka bez obrazy :* sry że Cie za przyklad dalam :* :*
A ostrzeżenia ma ostrzegac chyba ? i skoro ktoś cos przewini to ma jedno ... znów coś zrobi drugie etc etc
Moge sie mylić i chciałabym wiedziec jak to wkońcu jest ?
Słuszna uwaga. Poza tym nie można karać dwa razy za to samo przewinienie...
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)