ojesoo... ==;
To Noid też? Łaj?
Ludzie, wyluzujmy, bo jak tak dalej pójdzie to z tego forum zrobi się wielkie nic.
No cóż.. Jedni odchodzą, żeby drudzy mogli zająć ich miejsca.
Lajf is brutal . . .
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 07 Sty, 2005 22:06
Cytat:
No cóż.. Jedni odchodzą, żeby drudzy mogli zająć ich miejsca.
Niestety, wielu z tych, którzy odchodzą, odchodzi zbyt wcześnie, albo odchodzić nie powinno.
EU - Trójca dlatego, że trzy osoby na raz i to wszystko.
Szczeniackie do całej trójki, bo wystarczy jeśli napisze się, że odchodzi się z forum. Nikt nie wymaga podawania przyczyn. Dla mnie tylko gówniarze od razu krzyczą skasuj konto. Do odejścia z forum nie trzeba kasować konta. Wystarczy tu nie wracać. Szkoda, że nie krzyczeli jeszcze skasuj wszystkie moje posty...
Kicię mogę zrozumieć (wiek). Tav zupełnie nie. Lubili ją. Jej posty były OK! Nagle odbijka, bo z kimś nie może się dogadać. Jak ktoś się nie może dogadać, to niech nie gada.
Forum nie jest dla "grzecznych dzieci", które zawsze i ze wszystkimi się zgadzają. Można mieć inne zdanie czy nawet sprzeczać i kłócić - zachowując oczywiście odrobinę kultury. Ale obrażać się? Wybaczcie, ale dla mnie tak zachowują się dzieci, którym ktoś zabierze łopatkę w piaskownicy czy mama nie da cukierka!
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 07 Sty, 2005 22:39
Cytat:
Nagle odbijka, bo z kimś nie może się dogadać. Jak ktoś się nie może dogadać, to niech nie gada.
Zawsze myślałem, że właśnie dla takich przypadków istnieje opcja "Ignoruj". A może coś się zepsuło i nie działa?
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 07 Sty, 2005 23:30
No wiesz może nie wszystkim się nudzi tak jak mi o 12 w nocy i nie wszycy obadują każdą opcję forum
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 08 Sty, 2005 12:35
Nowa moda.
Te, za niedługo można by się na olimipadę zgłosić...
Ja tego nie rozumiem. Sama nie zgadzam się z wieloma użytkownikami i często się kłócę (nie bezpośrednio na forum, ale częściej na GG), ale moim zdaniem to nie powód, żeby kasować sobie konto. Można sobie zrobić przerwę, emocje opadną i będzie spokojniej. Oczywiście nie chcę podważać niczyjej decyzji, ani nikogo obrażać... W sumie taka rezygnacja to pokazanie komuś (kto nie ulega presji), że wymiękamy itd. Nie znam powodu odejścia Tavion etc., dlatego też nie chcę nikogo obrażać.
No cóż ... nie wiem ta naprawde co bylo powodem odejscia Tav czy sytuacja na forum czy xx czy może cos całkowicie z innej beczki
Wiemy wszyscy co było powodem odejscia kici i uważam że akurat ona Hym znając powod odejscia no to nie powinna prosic o kasowqanie konta bo to nie ma najmniejszego sensu :/
Od komentowania odejscia Noida sie powstrzymam wiem dobrze co bylo przyczyną
faktem jest że odejscie-ucieczka jest niezbyt dobrym pomysłem
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 08 Sty, 2005 12:42
zrobiło mi się smutno... chociaz z Tav jakos nie mogłam się porozumiec to jednak brakuje mi jej na tym forum:( Noida oczywiscie też.... jest super dobrze chociaz ze mam z im kontakt na gg ...
Czemu za takie glupoty chca aby kasowac im konto.. tak jak napisła ToJa.. forum jest do dyskusji, a nawet kłótni o swoje zdanie.
O jejku... Po co Kicia odchodzi to ja właśnie nie rozumiem...
Typowe zachowanie, że tak powiem "Barby Girl", której duma została jakże silnie zraniona... Ja tam Cię Kiciu lubilam... dopóki nie odeszłaś... Po co to robisz? Nie mogłaś przemilczeć sprawy z Wero... albo pogadac z nią na PV lub GG i poporstu się dogadac...?
Zachowanie Twv też nie mogę pojąć... Wydawała mi sie dojrzałą osoba... a tu nagle ni stąt ni z owąd odchodzi ...
A Noid? Nic nie wiedziałam o tym, ze odszedł... Nawet się nie pożegnał... Czemu tak?
Ludu, czemu odchodzicie?!
Iśka to jest tak pod publikę. Fajnie to wygląda jak jest topic pod nazwą "Żegnam" a w odpowiedziach same posty typu "Nie odchodź,błagam!". I do tego bezsensowne kasowanie konta. Tego bym się po Tav nie spodziewała. Zawsze wydawała mi się osobą...taką wytrwałą,opanowaną. Która nie zwraca uwagi na to,co o niej sądzą inni. I mi się to właśnie w niej podobało. To takie...opanowanie. A tu nagle ni z gruszki,ni z pietruszki ODCHODZĘ i wielkie kasowanie kont. Co innego,gdyby taka osoba napisała to do ToJi na PW,ale w tej kwestii muszę zgodzić się z Adminką,iż jest to zachowanie po porstu no...szczeniackie
Mróweczka
(Tav)
Po prostu się zamknijcie. Nie znacie powodu. A ten który podałam Ci ToJu na PW, to tylko część problemu. Mam swoje sprawy o których nikt tutaj wiedzieć nie powinien.
Zresztą, zewnętrzne bodźce mnie do tego skłoniły.
Oceniacie mnie tylko dlatego że mam 17 lat.
A gdyby okazało się, że jestem 11 latkiem? Co byłoby wtedy?
Miałm powód. Wystaraczająco duży. I nie mieszajcie się w to.
Żegnam. Nie zaczynam od nowa postowania. Po prostu słyszałm, że dzisiaj jest trudny dzień, więc postanowiłm tutaj zajrzeć. Baj baj.
tavion aka lilith...prosilas o skasowanie konta...masz jakies tam powody...zegnasz sie szumnie a potem sie pojawaisz jako lilith...widac cos cie ciagnie do forum..moze to jednka byla pochopna decyzja? bo wiesz dla mnie osobicie dziwnie to wyglada....palisz za soba mosty a potem powracasz...moze jednak wroc na forum jako tavion i popros toja o skasowanie tego topicu? bo chyba nie bardzo ci wychodzi nieodwiedzanie forum..jak nie bedzisz mogal to nie bedzisz wchodzila, bo jak narazie to glupio wyglada...