| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Żegnam
Autor Wiadomość
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Pią 07 Sty, 2005 22:01   

ojesoo... ==;
To Noid też? Łaj? Neutral
Ludzie, wyluzujmy, bo jak tak dalej pójdzie to z tego forum zrobi się wielkie nic. Neutral
No cóż.. Jedni odchodzą, żeby drudzy mogli zająć ich miejsca. Shocked
Lajf is brutal . . .
Przejdź na dół
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 07 Sty, 2005 22:06   

Cytat:
No cóż.. Jedni odchodzą, żeby drudzy mogli zająć ich miejsca.

Niestety, wielu z tych, którzy odchodzą, odchodzi zbyt wcześnie, albo odchodzić nie powinno.
Powrót do góry
ToJa Płeć:Kobieta
Aktywista
Jest mnie coraz mniej...
Aktywista

PostWysłany: Pią 07 Sty, 2005 22:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

EU - Trójca dlatego, że trzy osoby na raz i to wszystko.
Szczeniackie do całej trójki, bo wystarczy jeśli napisze się, że odchodzi się z forum. Nikt nie wymaga podawania przyczyn. Dla mnie tylko gówniarze od razu krzyczą skasuj konto. Do odejścia z forum nie trzeba kasować konta. Wystarczy tu nie wracać. Szkoda, że nie krzyczeli jeszcze skasuj wszystkie moje posty...
Kicię mogę zrozumieć (wiek). Tav zupełnie nie. Lubili ją. Jej posty były OK! Nagle odbijka, bo z kimś nie może się dogadać. Jak ktoś się nie może dogadać, to niech nie gada.
Forum nie jest dla "grzecznych dzieci", które zawsze i ze wszystkimi się zgadzają. Można mieć inne zdanie czy nawet sprzeczać i kłócić - zachowując oczywiście odrobinę kultury. Ale obrażać się? Wybaczcie, ale dla mnie tak zachowują się dzieci, którym ktoś zabierze łopatkę w piaskownicy czy mama nie da cukierka!

niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
245765
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 07 Sty, 2005 22:39   

Cytat:
Nagle odbijka, bo z kimś nie może się dogadać. Jak ktoś się nie może dogadać, to niech nie gada.

Zawsze myślałem, że właśnie dla takich przypadków istnieje opcja "Ignoruj". A może coś się zepsuło i nie działa?
Confused
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 07 Sty, 2005 23:30   

No wiesz może nie wszystkim się nudzi tak jak mi o 12 w nocy i nie wszycy obadują każdą opcję forum
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 12:35   

Nowa moda. Razz
Te, za niedługo można by się na olimipadę zgłosić... Wink

Ja tego nie rozumiem. Sama nie zgadzam się z wieloma użytkownikami i często się kłócę (nie bezpośrednio na forum, ale częściej na GG), ale moim zdaniem to nie powód, żeby kasować sobie konto. Można sobie zrobić przerwę, emocje opadną i będzie spokojniej. Oczywiście nie chcę podważać niczyjej decyzji, ani nikogo obrażać... W sumie taka rezygnacja to pokazanie komuś (kto nie ulega presji), że wymiękamy itd. Nie znam powodu odejścia Tavion etc., dlatego też nie chcę nikogo obrażać.
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 12:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No cóż ... nie wiem ta naprawde co bylo powodem odejscia Tav czy sytuacja na forum czy xx czy może cos całkowicie z innej beczki
Wiemy wszyscy co było powodem odejscia kici i uważam że akurat ona Hym znając powod odejscia no to nie powinna prosic o kasowqanie konta bo to nie ma najmniejszego sensu :/
Od komentowania odejscia Noida sie powstrzymam wiem dobrze co bylo przyczyną

faktem jest że odejscie-ucieczka jest niezbyt dobrym pomysłem
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 12:42   

zrobiło mi się smutno... chociaz z Tav jakos nie mogłam się porozumiec to jednak brakuje mi jej na tym forum:( Noida oczywiscie też.... jest super dobrze chociaz ze mam z im kontakt na gg ...
Czemu za takie glupoty chca aby kasowac im konto.. tak jak napisła ToJa.. forum jest do dyskusji, a nawet kłótni o swoje zdanie.
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 12:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Agnieszka tak naprawde nie wiesz czy powodem odejscia Tav i Noida były głupoty ... czy wiesz ?

Wszysycy znają powód odejscia Kici
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 18:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

O jejku... Po co Kicia odchodzi to ja właśnie nie rozumiem...
Typowe zachowanie, że tak powiem "Barby Girl", której duma została jakże silnie zraniona... Neutral Ja tam Cię Kiciu lubilam... dopóki nie odeszłaś... Po co to robisz? Nie mogłaś przemilczeć sprawy z Wero... albo pogadac z nią na PV lub GG i poporstu się dogadac...?
Zachowanie Twv też nie mogę pojąć... Wydawała mi sie dojrzałą osoba... a tu nagle ni stąt ni z owąd odchodzi Sad...
A Noid? Nic nie wiedziałam o tym, ze odszedł... Nawet się nie pożegnał... Czemu tak?
Ludu, czemu odchodzicie?!
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 18:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Iśka to jest tak pod publikę. Fajnie to wygląda jak jest topic pod nazwą "Żegnam" a w odpowiedziach same posty typu "Nie odchodź,błagam!". I do tego bezsensowne kasowanie konta. Tego bym się po Tav nie spodziewała. Zawsze wydawała mi się osobą...taką wytrwałą,opanowaną. Która nie zwraca uwagi na to,co o niej sądzą inni. I mi się to właśnie w niej podobało. To takie...opanowanie. A tu nagle ni z gruszki,ni z pietruszki ODCHODZĘ i wielkie kasowanie kont. Co innego,gdyby taka osoba napisała to do ToJi na PW,ale w tej kwestii muszę zgodzić się z Adminką,iż jest to zachowanie po porstu no...szczeniackie Rolling Eyes
Mróweczka Kwiat

Lilith Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 18:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

(Tav)
Po prostu się zamknijcie. Nie znacie powodu. A ten który podałam Ci ToJu na PW, to tylko część problemu. Razz Mam swoje sprawy o których nikt tutaj wiedzieć nie powinien.
Zresztą, zewnętrzne bodźce mnie do tego skłoniły.

Oceniacie mnie tylko dlatego że mam 17 lat.
A gdyby okazało się, że jestem 11 latkiem? Co byłoby wtedy?

Miałm powód. Wystaraczająco duży. I nie mieszajcie się w to.

Żegnam. Nie zaczynam od nowa postowania. Po prostu słyszałm, że dzisiaj jest trudny dzień, więc postanowiłm tutaj zajrzeć. Baj baj.
Powrót do góry
Avell Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 19:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a paszla w ^^'

Numer Gadu-Gadu
1877438
Lilith Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 19:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jesteś tak samo głupi, na jakiego wyglądasz, wiesz...
A po kiego się pożarłam z Niną o te twoje ostrzeżenia?

Zapewniam cię, że wylecisz stąd bardzo szybko. Baaardzo szybko. Razz
Ale tak kończą durnie... cóż...
Powrót do góry
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 20:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tavion aka lilith...prosilas o skasowanie konta...masz jakies tam powody...zegnasz sie szumnie a potem sie pojawaisz jako lilith...widac cos cie ciagnie do forum..moze to jednka byla pochopna decyzja? bo wiesz dla mnie osobicie dziwnie to wyglada....palisz za soba mosty a potem powracasz...moze jednak wroc na forum jako tavion i popros toja o skasowanie tego topicu? bo chyba nie bardzo ci wychodzi nieodwiedzanie forum..jak nie bedzisz mogal to nie bedzisz wchodzila, bo jak narazie to glupio wyglada...
Powrót do góry
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu