| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Żegnam
Autor Wiadomość
Kicia
Gość
PostWysłany: Pią 07 Sty, 2005 16:38   Żegnam

Proszę o usunięcie mojego konta!!!Nie bede pobłążać komus kto nazwał mnei idiotką!!!Przepraszam toju tylko ciebie będzie mi z tad brak i ewewntualnei elwki i iśki nikogo więcej.Poprostu ludzie nei potrafia zrozumieć że sie zminiłąm.Żegnam
Przejdź na dół
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 07 Sty, 2005 16:41   

Widze, ze Tav zapoczątkowała nową modę na usuwanie kont... za chwile będzie masowa emigracja z forum
Powrót do góry
Chesterka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 07 Sty, 2005 16:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Uciekasz z forum? Laughing przepraszam ale nie mogę się opanować!!! Jak ty się tak wszystkim przejmujesz to ja nie wiem co ty w ogóle na świecie robisz? Razz

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3687193
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Pią 07 Sty, 2005 17:01   Re: Żegnam Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kicia napisał/a:
Proszę o usunięcie mojego konta!!!Nie bede pobłążać komus kto nazwał mnei idiotką!!!Przepraszam toju tylko ciebie będzie mi z tad brak i ewewntualnei elwki i iśki nikogo więcej.Poprostu ludzie nei potrafia zrozumieć że sie zminiłąm.Żegnam

Kicia ... ale ucieczką nic nie załatwisz wrecz przeciwnie sprawisz satysfakcję komuś kto rzekomo nazwał Cie idiotką

Pisze "rzekomo" bo nie potrafię jak narazie rozwiązać a raczej Hym znalezc powód tej sytuacji

Nie mów że ludzie nie potrafią zrozumieć że sie zmieniłaś ... jesli uważasz że tak jest to napewno wiele osób to zauważyło

Mam nadzieje że przemyslisz swoją decyzję
A narazie pozdrawiam i czekam na rozwiązanie sie sprawy z "nazwaniem idiotką"
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Pią 07 Sty, 2005 17:12   

Łobożesz ty mój, popełnimy masowe samobójstwo... o,O"

Błeee... mam wyrzuty sumiieeeniiiaaaa! ;[[[[[[[
. . . ==;
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 07 Sty, 2005 18:59   

Kicia.. sorry ze to mowie ale bez przesadysmy... zeby sie tak od razu przejmowac...nazwła Cie tak no i?? Tobie tez tak mogło sie zdarzyc... nie rozumiem Ciebie kompletnie!!
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 07 Sty, 2005 19:00   

Kicia.. sorry ze to mowie ale bez przesadysmy... zeby sie tak od razu przejmowac...nazwła Cie tak no i?? Tobie tez tak mogło sie zdarzyc... nie rozumiem Ciebie kompletnie!! a w sumie to Wero powiedziała co mysli o Tobie tak ja ty napisałas co myslisz o Tav.
Powrót do góry
ToJa Płeć:Kobieta
Aktywista
Jest mnie coraz mniej...
Aktywista

PostWysłany: Pią 07 Sty, 2005 19:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No to mamy forumową Trójcę. Trzeciej osoby nie podam, bo mnie o to prosiła. Za momencik sami zobaczycie kto. Kiedyś pisałam... Nie prosiłam i nie będę nikogo prosiła o zostanie. Kłótnie były, są i zawsze będą na forum. Na każdym forum.
Jednak kasowanie konta czy rezygnowanie z forum z powodu kłótni, to zwykłe szczeniactwo. Jeśli do tego tak postępuje moderator, który powinien łagodzić takie sprawy, to nawet szkoda słów.

niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
245765
Christine fan
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 07 Sty, 2005 19:24   

No widze że na forum powstaje nowa moda...Bezsensowna swoją drogą.Nie wiem kto to napisał,ale zgadzam sie,odejście z forum niczego nie zmieni.
Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 07 Sty, 2005 19:24   

ToJa napisał/a:
No to mamy forumową Trójcę. Trzeciej osoby nie podam, bo mnie o to prosiła. Za momencik sami zobaczycie kto. Kiedyś pisałam... Nie prosiłam i nie będę nikogo prosiła o zostanie. Kłótnie były, są i zawsze będą na forum. Na każdym forum.
Jednak kasowanie konta czy rezygnowanie z forum z powodu kłótni, to zwykłe szczeniactwo. Jeśli do tego tak postępuje moderator, który powinien łagodzić takie sprawy, to nawet szkoda słów.

100% poparcia.
Tracę wiarę w ludzi, kiedy czytam takie rzeczy Confused.
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 07 Sty, 2005 21:37   

ToJa napisał/a:

noid chciał by mu usunieto konto Sad Matko, klęska humanitarna Sad
Powrót do góry
Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 07 Sty, 2005 21:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Weszłam dzisiaj na forum i oglądam sobie posty i tak jakoś pusto sie zrobiło ... szkoda ze te 3 osoby odeszły ... a wzasadzi to dla mnie odeszli tylko Noid i Tavion bo Kici nie znałam Sad Sad Sad

Ostatnio zmieniony przez Elly dnia Pią 07 Sty, 2005 21:49, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
6519354
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 07 Sty, 2005 21:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Noo szkoda.Chociaz kici mi nie bedzie brakowalo a wogole ja jej prawie nie znalam.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
EU07 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 07 Sty, 2005 21:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ToJa napisał/a:

Sprostowanie: przyczyną odejścia Noida nie byla zadna klotnia czy cos w tym rodzaju.

Numer Gadu-Gadu
1141814
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Pią 07 Sty, 2005 21:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem panie EU tu było o Tav.. niektórzy niestety wiedzą co było powodem odejścia pana Noida... ale moim zdaniem to tez nie bylo zbyt dojrzałe posuniecie z jego strony =/ no ale nie mnie tu oceniać..

Numer Gadu-Gadu
2891618
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu