Proszę o usunięcie mojego konta!!!Nie bede pobłążać komus kto nazwał mnei idiotką!!!Przepraszam toju tylko ciebie będzie mi z tad brak i ewewntualnei elwki i iśki nikogo więcej.Poprostu ludzie nei potrafia zrozumieć że sie zminiłąm.Żegnam
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 07 Sty, 2005 16:41
Widze, ze Tav zapoczątkowała nową modę na usuwanie kont... za chwile będzie masowa emigracja z forum
Proszę o usunięcie mojego konta!!!Nie bede pobłążać komus kto nazwał mnei idiotką!!!Przepraszam toju tylko ciebie będzie mi z tad brak i ewewntualnei elwki i iśki nikogo więcej.Poprostu ludzie nei potrafia zrozumieć że sie zminiłąm.Żegnam
Kicia ... ale ucieczką nic nie załatwisz wrecz przeciwnie sprawisz satysfakcję komuś kto rzekomo nazwał Cie idiotką
Pisze "rzekomo" bo nie potrafię jak narazie rozwiązać a raczej Hym znalezc powód tej sytuacji
Nie mów że ludzie nie potrafią zrozumieć że sie zmieniłaś ... jesli uważasz że tak jest to napewno wiele osób to zauważyło
Mam nadzieje że przemyslisz swoją decyzję
A narazie pozdrawiam i czekam na rozwiązanie sie sprawy z "nazwaniem idiotką"
Femme Fatale Gość
Wysłany: Pią 07 Sty, 2005 17:12
Łobożesz ty mój, popełnimy masowe samobójstwo... o,O"
Błeee... mam wyrzuty sumiieeeniiiaaaa! ;[[[[[[[
. . . ==;
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 07 Sty, 2005 18:59
Kicia.. sorry ze to mowie ale bez przesadysmy... zeby sie tak od razu przejmowac...nazwła Cie tak no i?? Tobie tez tak mogło sie zdarzyc... nie rozumiem Ciebie kompletnie!!
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 07 Sty, 2005 19:00
Kicia.. sorry ze to mowie ale bez przesadysmy... zeby sie tak od razu przejmowac...nazwła Cie tak no i?? Tobie tez tak mogło sie zdarzyc... nie rozumiem Ciebie kompletnie!! a w sumie to Wero powiedziała co mysli o Tobie tak ja ty napisałas co myslisz o Tav.
No to mamy forumową Trójcę. Trzeciej osoby nie podam, bo mnie o to prosiła. Za momencik sami zobaczycie kto. Kiedyś pisałam... Nie prosiłam i nie będę nikogo prosiła o zostanie. Kłótnie były, są i zawsze będą na forum. Na każdym forum.
Jednak kasowanie konta czy rezygnowanie z forum z powodu kłótni, to zwykłe szczeniactwo. Jeśli do tego tak postępuje moderator, który powinien łagodzić takie sprawy, to nawet szkoda słów.
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 07 Sty, 2005 19:24
No widze że na forum powstaje nowa moda...Bezsensowna swoją drogą.Nie wiem kto to napisał,ale zgadzam sie,odejście z forum niczego nie zmieni.
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 07 Sty, 2005 19:24
ToJa napisał/a:
No to mamy forumową Trójcę. Trzeciej osoby nie podam, bo mnie o to prosiła. Za momencik sami zobaczycie kto. Kiedyś pisałam... Nie prosiłam i nie będę nikogo prosiła o zostanie. Kłótnie były, są i zawsze będą na forum. Na każdym forum.
Jednak kasowanie konta czy rezygnowanie z forum z powodu kłótni, to zwykłe szczeniactwo. Jeśli do tego tak postępuje moderator, który powinien łagodzić takie sprawy, to nawet szkoda słów.
100% poparcia.
Tracę wiarę w ludzi, kiedy czytam takie rzeczy .
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 07 Sty, 2005 21:37
ToJa napisał/a:
noid chciał by mu usunieto konto Matko, klęska humanitarna
Weszłam dzisiaj na forum i oglądam sobie posty i tak jakoś pusto sie zrobiło ... szkoda ze te 3 osoby odeszły ... a wzasadzi to dla mnie odeszli tylko Noid i Tavion bo Kici nie znałam
Ostatnio zmieniony przez Elly dnia Pią 07 Sty, 2005 21:49, w całości zmieniany 1 raz
Sprostowanie: przyczyną odejścia Noida nie byla zadna klotnia czy cos w tym rodzaju.
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)
moim zdaniem panie EU tu było o Tav.. niektórzy niestety wiedzą co było powodem odejścia pana Noida... ale moim zdaniem to tez nie bylo zbyt dojrzałe posuniecie z jego strony =/ no ale nie mnie tu oceniać..
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..