| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Zapuszczanie włosów?
Autor Wiadomość
Sajmon Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 14 Gru, 2004 11:25   Zapuszczanie włosów? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Około rok temu zaczęłem zapuszczać włosy... miałem juz naście cm. Ale nadchodziło bierzmowanie i nowa szkoła wiec matka mnie zachęciła zebym ściął (mam kręcone i robiło mi sie afro).
Ale teraz podjąłem ostateczną decyzje - zapuszczam ale juz na stałe. Z drugiej strony nienawidze moich włosów biggrin. Bo sie kręcą głupie. Są popieprzone czarnym pieprzem czy co? Nie działa na nie prostownica ani zadne prostujące szampony/odrzywki.. Co mam z nimi zrobić? Jak przetrwać okreś 15/25 cm ? To mniej wiecej rok trwa taki okres ! Shit chce mieć długie ale jak?? To trwa jak wieczność mysle ze moze za 2 lata będą długie wmiare........ HELP

www.republika.pl/sajmon_sajmon/Z.JPG <- maj fotos Razz

------------------------------------------------
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3855487
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 14 Gru, 2004 13:29   

Chyba tylko pozostaje ci czekać, aż urosną i przestaną sie lokować to o wiele lepsze od robienia z nimi Bóg wie co i niszczenia ich, jak przeczekasz ten okres to będą świetne <lol> kuzyn koleżanki tak miał, a teraz jakie ciacho ma na głowie^^ (tz. świetne włosy)
Powrót do góry
Gość
PostWysłany: Wto 14 Gru, 2004 13:44   

a ja jestem łysy !!!!!!
Powrót do góry
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 14 Gru, 2004 16:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wlosy gdy ci urosna juz na znaczna dlugosc, powinny przestac sie krecic, chyba, ze masz je genetycznie krecone, to wtedy nic nie poradzisz, oprocz mechanicznych zabiegow

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
godrobert Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Wto 14 Gru, 2004 17:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chłopie... Masz fuksa!! Sam chciałbym mieć takie kręcone włosy, ale... przed tobą długa i cięzka droga. Najpierw będą sie beznadziejnie wywijac, i przez to będziesz wyglądać jak skończony idiota. Pozniej podrosną, i będą ci leciec do oczu. Pozniej znowu urosną, i będą ci leciec do ust. A pózniej, będziesz miał za ramiona i... będziesz boski. Zapuszczaj, zapuszczaj. Kręcone długie włosy to dar Boży, nie możesz go zmarnować. Ja mam za ramiona, ale takie proste Confused Nieciekawe, ale i tak je uwiebiam Very Happy
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3420910
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Wto 14 Gru, 2004 20:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no chlopcze =)
przezyj a wtedfy bedziesz boski.
Ewentualnie mozesz sobie hm.. uzywać spejclanego szamponu do włosów kręconych => przynajmniej będą mniej napuszone =p.
Ale jeśli chcesz być piękny to pusisz pocierpieć te 1-1,5 roku ^^

Numer Gadu-Gadu
2891618
Pan_Feanor Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 15 Gru, 2004 10:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jezu. jak ja bym chciał mieć gręcone rude włosy Smile Przy długości moich obecnych były by [cenzura]....

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Sro 15 Gru, 2004 18:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Niewiem co jest super w dlugich wlosach u chlopakow...Mnie sie to wcale a wcale nie podoba.No moze tak troszke do ramion wygladaja spox ale dluzsze Laughing.Najgorsze jest niekiedy gdy chlopcy zadko myja te dlugie wlosy i sa przetluszczone Rolling Eyes
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4349962
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 15 Gru, 2004 19:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Miracle, u mnie w klasie chlopacy nie myja tych wlosow Puke I wyglada to strasznie, moze byloby lepiej, gdyby je jeszcze jakos czesali, a nie nosza takie rozczochrane

co innego, gdy chlopak jakos o nie dba, podcina, myje, czesze i zwalcza łuzpież. Wtedy nawet fajnie wyglada. U mnie jest tylko 1 taki chlopak, czyli stanowczo za malo

Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sro 15 Gru, 2004 19:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja facetów z długimi włosami po prostu ubóstwiam =) tylko tak jest problem jesli ich nie myją czy cos, ale w moim otoczeniu takich nie ma (a w moim otoczeniu jest aaaaaaaaa i jeszcze wiecej takich facetów [tzn. z dlyugimi wlosami] =p) =).

Numer Gadu-Gadu
2891618
Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Sro 15 Gru, 2004 21:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tez lubie facetów z dłudaśnymi włosami ale z krótkimi też oblecą ... A co do długoch włosów to podobaja mi sie tylko i wyłącznie takie zadbane i "zdrowe' włosy Very Happy .
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6519354
godrobert Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sro 15 Gru, 2004 22:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ludzie... Gdzie wy wogóle widzieliście ludzi w brudnych włosach? Przez te 16 lat które przeżyłem, nie widziałem jeszcze nigdy gościa w dlugich tlustych wlosach (nie licząc meneli, i bezdomnych). Osobiście uważam że długo włosi, to jedni z najbardziej zadbanych ludzi. Dlaczego? A no taka osoba musi myć głowe codziennie, maxymalnie co dwa dni. A taki w krótszych nie myje przez 3 tygodnie, tylko nawali żel, i już nie widaćSmile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3420910
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 16 Gru, 2004 08:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

godrobert napisał/a:
Ludzie... Gdzie wy wogóle widzieliście ludzi w brudnych włosach? Przez te 16 lat które przeżyłem, nie widziałem jeszcze nigdy gościa w dlugich tlustych wlosach (nie licząc meneli, i bezdomnych). Osobiście uważam że długo włosi, to jedni z najbardziej zadbanych ludzi. Dlaczego? A no taka osoba musi myć głowe codziennie, maxymalnie co dwa dni. A taki w krótszych nie myje przez 3 tygodnie, tylko nawali żel, i już nie widaćSmile

Tródno się niezgodzić, jak gościu już te włosy zapuscił to o nie dba...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
altruista Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 16 Gru, 2004 09:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

podziwiam ludzi z dlugimi wlosami - mnie cholera bierze jak mam wlosy dluzsze niz 1.5 cm, wiec chodze zawsze [prawie zawsze :P] sciety na jakies 6mm, co w polaczeniu z moja przezajebista czapka z wloczki nadaje mi wyglad wykwalifikowanego robotnika budowlanego [i daje wiele powodow do radosci - kiedys idac z kumplem, typowym tr00 metalem podjechalo do nas paru skinow, juz chcieli sie rwac do szabel kiedy jeden wypalil 'tej, spokoj, z naszym idzie' na co wykonalem klasycznego rotfla z polpiruetem kiedy oddalilismy sie na wieksza odleglosc]

Numer Gadu-Gadu
2090041
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 16 Gru, 2004 10:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W hardkorowca się bawiesz biggrin
PAle swją fajkę z duńskim tytoniem i do budy biggrin HAjdo

Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu