Około rok temu zaczęłem zapuszczać włosy... miałem juz naście cm. Ale nadchodziło bierzmowanie i nowa szkoła wiec matka mnie zachęciła zebym ściął (mam kręcone i robiło mi sie afro).
Ale teraz podjąłem ostateczną decyzje - zapuszczam ale juz na stałe. Z drugiej strony nienawidze moich włosów . Bo sie kręcą głupie. Są popieprzone czarnym pieprzem czy co? Nie działa na nie prostownica ani zadne prostujące szampony/odrzywki.. Co mam z nimi zrobić? Jak przetrwać okreś 15/25 cm ? To mniej wiecej rok trwa taki okres ! Shit chce mieć długie ale jak?? To trwa jak wieczność mysle ze moze za 2 lata będą długie wmiare........ HELP
Chyba tylko pozostaje ci czekać, aż urosną i przestaną sie lokować to o wiele lepsze od robienia z nimi Bóg wie co i niszczenia ich, jak przeczekasz ten okres to będą świetne <lol> kuzyn koleżanki tak miał, a teraz jakie ciacho ma na głowie^^ (tz. świetne włosy)
wlosy gdy ci urosna juz na znaczna dlugosc, powinny przestac sie krecic, chyba, ze masz je genetycznie krecone, to wtedy nic nie poradzisz, oprocz mechanicznych zabiegow
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Chłopie... Masz fuksa!! Sam chciałbym mieć takie kręcone włosy, ale... przed tobą długa i cięzka droga. Najpierw będą sie beznadziejnie wywijac, i przez to będziesz wyglądać jak skończony idiota. Pozniej podrosną, i będą ci leciec do oczu. Pozniej znowu urosną, i będą ci leciec do ust. A pózniej, będziesz miał za ramiona i... będziesz boski. Zapuszczaj, zapuszczaj. Kręcone długie włosy to dar Boży, nie możesz go zmarnować. Ja mam za ramiona, ale takie proste Nieciekawe, ale i tak je uwiebiam
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Wto 14 Gru, 2004 20:00
no chlopcze =)
przezyj a wtedfy bedziesz boski.
Ewentualnie mozesz sobie hm.. uzywać spejclanego szamponu do włosów kręconych => przynajmniej będą mniej napuszone =p.
Ale jeśli chcesz być piękny to pusisz pocierpieć te 1-1,5 roku ^^
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Niewiem co jest super w dlugich wlosach u chlopakow...Mnie sie to wcale a wcale nie podoba.No moze tak troszke do ramion wygladaja spox ale dluzsze .Najgorsze jest niekiedy gdy chlopcy zadko myja te dlugie wlosy i sa przetluszczone
Miracle, u mnie w klasie chlopacy nie myja tych wlosow I wyglada to strasznie, moze byloby lepiej, gdyby je jeszcze jakos czesali, a nie nosza takie rozczochrane
co innego, gdy chlopak jakos o nie dba, podcina, myje, czesze i zwalcza łuzpież. Wtedy nawet fajnie wyglada. U mnie jest tylko 1 taki chlopak, czyli stanowczo za malo
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sro 15 Gru, 2004 19:28
a ja facetów z długimi włosami po prostu ubóstwiam =) tylko tak jest problem jesli ich nie myją czy cos, ale w moim otoczeniu takich nie ma (a w moim otoczeniu jest aaaaaaaaa i jeszcze wiecej takich facetów [tzn. z dlyugimi wlosami] =p) =).
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Ja tez lubie facetów z dłudaśnymi włosami ale z krótkimi też oblecą ... A co do długoch włosów to podobaja mi sie tylko i wyłącznie takie zadbane i "zdrowe' włosy .
Ludzie... Gdzie wy wogóle widzieliście ludzi w brudnych włosach? Przez te 16 lat które przeżyłem, nie widziałem jeszcze nigdy gościa w dlugich tlustych wlosach (nie licząc meneli, i bezdomnych). Osobiście uważam że długo włosi, to jedni z najbardziej zadbanych ludzi. Dlaczego? A no taka osoba musi myć głowe codziennie, maxymalnie co dwa dni. A taki w krótszych nie myje przez 3 tygodnie, tylko nawali żel, i już nie widać
Ludzie... Gdzie wy wogóle widzieliście ludzi w brudnych włosach? Przez te 16 lat które przeżyłem, nie widziałem jeszcze nigdy gościa w dlugich tlustych wlosach (nie licząc meneli, i bezdomnych). Osobiście uważam że długo włosi, to jedni z najbardziej zadbanych ludzi. Dlaczego? A no taka osoba musi myć głowe codziennie, maxymalnie co dwa dni. A taki w krótszych nie myje przez 3 tygodnie, tylko nawali żel, i już nie widać
Tródno się niezgodzić, jak gościu już te włosy zapuscił to o nie dba...
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!
podziwiam ludzi z dlugimi wlosami - mnie cholera bierze jak mam wlosy dluzsze niz 1.5 cm, wiec chodze zawsze [prawie zawsze :P] sciety na jakies 6mm, co w polaczeniu z moja przezajebista czapka z wloczki nadaje mi wyglad wykwalifikowanego robotnika budowlanego [i daje wiele powodow do radosci - kiedys idac z kumplem, typowym tr00 metalem podjechalo do nas paru skinow, juz chcieli sie rwac do szabel kiedy jeden wypalil 'tej, spokoj, z naszym idzie' na co wykonalem klasycznego rotfla z polpiruetem kiedy oddalilismy sie na wieksza odleglosc]
_________________ I wiped a silver bullet tear
and with every tear a drem