| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
pump it up
Autor Wiadomość
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 26 Lis, 2004 16:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mi ta piosenka wogule nie wchodzi.. co chwile siora ją slucha Rolling Eyes A mi się zdaje czy na tym teledysku ten facet na bembenkach gra?
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 27 Lis, 2004 16:28   

To jest Duuuuuupaaaaaaa biggrin Lepsze jest Slash dot com Laughing dot com dot com Laughing
Powrót do góry
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 29 Lis, 2004 16:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak takie coś może się w ogóle podobać? toż to tylko umc, umc, umc, w tle , + non stop pump it up. (s)hity takie jak ATB, czy wspomniany Danzel to ja omijam na kilometr. Niech żyje muzyka metalowa , muzyka przyszłości Wink

Numer Gadu-Gadu
1550297
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 30 Lis, 2004 16:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no coz keeveek, kazdy ma inny gust. Moja jednak kolezaka to tak praktycznie lubi latynowskie rytmy, a na dyskach nie tanczy, bo takich nie puszczaja. Mam tez inna kolezanke, ktora sie wychowala na techno i to jest jej zywiol.

Powrót do góry
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 30 Lis, 2004 16:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nie tańczę na dyskach, bo techno wywołuje u mnie spazmy śmiechu, ew. mdłości. Ale wiem, ze ta muzyka powstała po to, aby przy niej skakać w jej rytm, bo nie wyobrażam sobie tańców przy muzyce metalowej, której słucham

BTW. wszyscy maniacy techno, wiecie , że czytanie tego wyrazu jak TeCHno jest błędem? Otóż prawidłowa wymowa tego słowa brzmi TeKno, co jest bardzo śmieszne Wink

Numer Gadu-Gadu
1550297
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 02 Gru, 2004 21:04   

kicp napisał/a:
witac tekst z glebokim przeslaniem i jakze urozmaicony.
utwor fajny...na dyskoteki? na ktore nie chodze...
btw - teledysk jest...odrazajacy. To dobre slowo okreslajace tego pedalka w okularach.
którego teledysku, bo widziałam ze 3, a tekst naprawde ma głębokie przesłanie, głębsze od Metallicy... no dobra nie dla mnie takie teksty i taka muza
Powrót do góry
kicp Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 05 Gru, 2004 21:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

co do mojej wypowiedzi, to byla ironia [ten pierwszy wers]
btw - odmienia się Metalliki, to tak na przyszlosc, zeby umiec odmieniac na polski nazwę swojego ulubionego zespołu Smile
Powrót do góry
godrobert Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Nie 05 Gru, 2004 21:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ludzie, ta piosenka to po pierwsze nie jest techno, tylko dance. Zauważyłem, że wiele osob nazywa technem wszytsko, co w tle leci umcyk umcyk. Kombi to też techno?Smile A tak nawiasem mowiąc, jest kilka fajnych piosenek hm.. "techno" (odmiana jakas... Rave bodajże), też umcyk umcyk, ale bardziej psychodeliczne rytmy, tylko dla wtajemniczonych, nie dla dyskomułów.
Ah... i popierem keeveeka... Muzyka rockowa i metalowa (oprocz death mealu), rządzi, i jest muzyką przyszlosci:)
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3420910
Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Nie 05 Gru, 2004 21:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem teledysk jeste straszny ale jak słucham tego na kompie czy w radiu to nawet mi się podoba :-)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
6519354
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 05 Gru, 2004 23:17   

kicp napisał/a:
co do mojej wypowiedzi, to byla ironia [ten pierwszy wers]
btw - odmienia się Metalliki, to tak na przyszlosc, zeby umiec odmieniac na polski nazwę swojego ulubionego zespołu Smile

Nie toleruje spolszczeń biggrin
A po za tym kto powiedział, że nie wyczułam ironii? Bije na kilometr
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu