Jak takie coś może się w ogóle podobać? toż to tylko umc, umc, umc, w tle , + non stop pump it up. (s)hity takie jak ATB, czy wspomniany Danzel to ja omijam na kilometr. Niech żyje muzyka metalowa , muzyka przyszłości
no coz keeveek, kazdy ma inny gust. Moja jednak kolezaka to tak praktycznie lubi latynowskie rytmy, a na dyskach nie tanczy, bo takich nie puszczaja. Mam tez inna kolezanke, ktora sie wychowala na techno i to jest jej zywiol.
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Ja nie tańczę na dyskach, bo techno wywołuje u mnie spazmy śmiechu, ew. mdłości. Ale wiem, ze ta muzyka powstała po to, aby przy niej skakać w jej rytm, bo nie wyobrażam sobie tańców przy muzyce metalowej, której słucham
BTW. wszyscy maniacy techno, wiecie , że czytanie tego wyrazu jak TeCHno jest błędem? Otóż prawidłowa wymowa tego słowa brzmi TeKno, co jest bardzo śmieszne
_________________ My life is over and so is YOURS
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 02 Gru, 2004 21:04
kicp napisał/a:
witac tekst z glebokim przeslaniem i jakze urozmaicony.
utwor fajny...na dyskoteki? na ktore nie chodze...
btw - teledysk jest...odrazajacy. To dobre slowo okreslajace tego pedalka w okularach.
którego teledysku, bo widziałam ze 3, a tekst naprawde ma głębokie przesłanie, głębsze od Metallicy... no dobra nie dla mnie takie teksty i taka muza
co do mojej wypowiedzi, to byla ironia [ten pierwszy wers]
btw - odmienia się Metalliki, to tak na przyszlosc, zeby umiec odmieniac na polski nazwę swojego ulubionego zespołu
Ludzie, ta piosenka to po pierwsze nie jest techno, tylko dance. Zauważyłem, że wiele osob nazywa technem wszytsko, co w tle leci umcyk umcyk. Kombi to też techno? A tak nawiasem mowiąc, jest kilka fajnych piosenek hm.. "techno" (odmiana jakas... Rave bodajże), też umcyk umcyk, ale bardziej psychodeliczne rytmy, tylko dla wtajemniczonych, nie dla dyskomułów.
Ah... i popierem keeveeka... Muzyka rockowa i metalowa (oprocz death mealu), rządzi, i jest muzyką przyszlosci:)
Moim zdaniem teledysk jeste straszny ale jak słucham tego na kompie czy w radiu to nawet mi się podoba :-)
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 05 Gru, 2004 23:17
kicp napisał/a:
co do mojej wypowiedzi, to byla ironia [ten pierwszy wers]
btw - odmienia się Metalliki, to tak na przyszlosc, zeby umiec odmieniac na polski nazwę swojego ulubionego zespołu
Nie toleruje spolszczeń
A po za tym kto powiedział, że nie wyczułam ironii? Bije na kilometr