| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Plastikowa biżuteria
Autor Wiadomość
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 08 Wrz, 2004 18:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Juwenta napisał/a:
, poza tym plastikowe wisiorki itp. sa kolorowe co podoba sie dzieciom

Nie tylko dzieciom ,.. są dziewczyny którym podobają się takie rzeczy ...
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 08 Wrz, 2004 21:51   

No wiesz są dziewczyny, którym podoba się wszystko co modne bez względu jak barddzo to jest tandetne.
Powrót do góry
kasiulka14latek Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 18 Wrz, 2004 19:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

elfka sama jestes tandetna. myslisz ze wszystkim mysi sie podobac to co tobie?? moze to sie komus podoba mi np. tak. a co masz cos do plastiku??

Numer Gadu-Gadu
9596579
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Nie 19 Wrz, 2004 20:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Elfka ma 100% racje! Wiekszosc takich osob(niemowie wszyscy) to typy barbie girl, ktore takie rozowe kolczyczki preferuja plastik -spox, niedlugo gacie beda modne plastikowe i takie sobie kupia. A ciekawe czy jak zacznie byc modny metal, to nagle fanki pop-hop przezuca sie na cos ciezszczego? Zapewne.
Plastik jest tandetny;p Już wole metal - i w wykonaniu metal jako metal i metal jako muzyke;p Ogolnie to ja ostatnio slucham duzo muzy, nawet hh jest fajno fajno - ale fuckam i nienawidze popu, bo wszystko jest tak slodko przeklamane sztuczne lamliwe jak plastik.. bo jest plastikowe. ale oczywiscie, znam osoby co lubia i taka muzyke. nie zamykam wiec kategori ze pop to muzyka dla barbie. ale tez tak bywa.. w duzej wiekszosci. i prosze niemowcie ze plastik niejest tandetny...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Tavion
Gość
PostWysłany: Nie 19 Wrz, 2004 20:17   

Mała, przypomnę co było parę lat temu Wink
Jak te wszystkie 'barbie' zmieniały upodobania, wraz ze zmianą mody Wink

Britney - wszystkie takie jak ona, tj. różowe i słodkie.
X-Tina - skąpe wdzianka
Avril - niby-punki
Teraz HH - wszystki luźne spodnie, niby fanki hiphopu.

Co będzie niedługo - tego nie wiemy. Wink
Powrót do góry
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 19 Wrz, 2004 21:02   

Oo, Nata, z tym, ze przerzucilyby sie barbie na metal to mi przypomialas takie jedno moje wyobrazenie, co mnie zawsze bardzo smieszy biggrin Zara by byly najwieksze metalowy w szkole i jak teraz uwazaja, ze metale sa zalosni, tak teraz lasilyby sie do nich Smile No i ubranie - oczywiscie ona nie moga zrezygnowac z kusych ciuszkow, wiec znow bluzka do pol cycka, ale! tym razem czarna i z jakims pentagramem, czy cusik w ten desen, spodniczka to samo, kabaretki i dziwkarskie glany do kolan, czy o - pol uda! Pomaranczowa kostka (byla, jesli nadal nie jest na koszulki.win.pl ) a na niej naszywki: Linkin Park, Limp Bizkit, Evanescence biggrin Na rekach takie pieszczochy z kropy - gumowe kolorowe biggrin A jak by to przestalo byc modne? Rzucic w kat! Kit, ze kosztowalo kupe kasy...
Powrót do góry
Chesterka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 30 Wrz, 2004 19:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tam nie noszę plastików. Chuba że pierścionki. Ale nie takie zwykłe. Mam jeden, z namalowaną w środku rybką. Ale go nie noszę, bo mi się zgubił Sad A takto to na prawej rączce mam rzemyczki, no i kolczyki w uszach (łącznie 4, 3 w lewym i 1 w prawym). Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3687193
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 04 Gru, 2004 20:08   

jak korale to drewniane
jak bransoletki to z muliny ręcznie robione
albo takie średniowieczne plecionki / skórzane naszywki też są fajne^^
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 04 Gru, 2004 22:58   

Jak dla mnie - kicz i obciach.
Niczym się nie obwieszam, tylko kolczyki mam - czachy Smile Czasem włożę czatną opaskę na rękę z logiem Fishbone i to tyle. Wink
Powrót do góry
nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Sob 04 Gru, 2004 23:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmmm nie wiem oktoryy i jaki plajstki chodzi... heheh ale ma jedna rozowa plajstikowa bransoletke Wink dopsz mi z nia Wink chyba jednak wszytsko zalezy od tego z czym laczysz - u mnie np z reszta zelastwa Wink

a co do mody .... sie smiejeci a pzrecieaz to juz jest - pieszcochy wwe szystkich kolorach teczy, koszulki z napisem 'punk' etc... to sie sorzedalo to i srzeda sie wszytsko..

It`s not that gold
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Nie 05 Gru, 2004 01:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nie cierpie plastikowej biżuteri to jest poprostu obciachowe jak dla mnie . Sama nosze tylko czarną frotke na ręce , a kiedyś nosiłam zegarek ale sie odzwyczajiłam ...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6519354
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 05 Gru, 2004 12:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja nie potrafie scierpiec, gdy widze u kogos na rece pelno olbrzymich plastikowych pierscionkow, obraczek itp. Przeciez to jest obciachowe. Najgorzej jest, gdy jakas dziewczyna ma olbrzymie, rozowe, plastikowe kola na uszach.

Powrót do góry
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Nie 05 Gru, 2004 18:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nie lubie tego typu bizuteri.To dla mnie obciach nosic takie cos...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4349962
Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Nie 05 Gru, 2004 19:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zgadzam się z AmazonkĄĄĄ najgorsze są te ogromne różowe kolczyki (to wogóle można nazwac kolczykami ?) w kształcie koła . żygać mi sie chce jak to widze beee...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6519354
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 05 Gru, 2004 20:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zapomnialam jeszcze chyba dodac, ze jedna dziewczyna u mnie w klasie ma totalnie cala reka w tych plastikowych branzoletkach. Niestety przwazaja rozowe Twisted Evil A tak w ogole ja bym tego nie nazwala branzoletkami. A jedna to ma takie kolczyki we wszystkich kolorach i ubiera je do rozowej "skejciarskiej" bluzy z napisem Barbie Twisted Evil

Powrót do góry
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu