Elfka ma 100% racje! Wiekszosc takich osob(niemowie wszyscy) to typy barbie girl, ktore takie rozowe kolczyczki preferuja plastik -spox, niedlugo gacie beda modne plastikowe i takie sobie kupia. A ciekawe czy jak zacznie byc modny metal, to nagle fanki pop-hop przezuca sie na cos ciezszczego? Zapewne.
Plastik jest tandetny;p Już wole metal - i w wykonaniu metal jako metal i metal jako muzyke;p Ogolnie to ja ostatnio slucham duzo muzy, nawet hh jest fajno fajno - ale fuckam i nienawidze popu, bo wszystko jest tak slodko przeklamane sztuczne lamliwe jak plastik.. bo jest plastikowe. ale oczywiscie, znam osoby co lubia i taka muzyke. nie zamykam wiec kategori ze pop to muzyka dla barbie. ale tez tak bywa.. w duzej wiekszosci. i prosze niemowcie ze plastik niejest tandetny...
Tavion Gość
Wysłany: Nie 19 Wrz, 2004 20:17
Mała, przypomnę co było parę lat temu
Jak te wszystkie 'barbie' zmieniały upodobania, wraz ze zmianą mody
Britney - wszystkie takie jak ona, tj. różowe i słodkie.
X-Tina - skąpe wdzianka
Avril - niby-punki
Teraz HH - wszystki luźne spodnie, niby fanki hiphopu.
Co będzie niedługo - tego nie wiemy.
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 19 Wrz, 2004 21:02
Oo, Nata, z tym, ze przerzucilyby sie barbie na metal to mi przypomialas takie jedno moje wyobrazenie, co mnie zawsze bardzo smieszy Zara by byly najwieksze metalowy w szkole i jak teraz uwazaja, ze metale sa zalosni, tak teraz lasilyby sie do nich No i ubranie - oczywiscie ona nie moga zrezygnowac z kusych ciuszkow, wiec znow bluzka do pol cycka, ale! tym razem czarna i z jakims pentagramem, czy cusik w ten desen, spodniczka to samo, kabaretki i dziwkarskie glany do kolan, czy o - pol uda! Pomaranczowa kostka (byla, jesli nadal nie jest na koszulki.win.pl ) a na niej naszywki: Linkin Park, Limp Bizkit, Evanescence Na rekach takie pieszczochy z kropy - gumowe kolorowe A jak by to przestalo byc modne? Rzucic w kat! Kit, ze kosztowalo kupe kasy...
Ja tam nie noszę plastików. Chuba że pierścionki. Ale nie takie zwykłe. Mam jeden, z namalowaną w środku rybką. Ale go nie noszę, bo mi się zgubił A takto to na prawej rączce mam rzemyczki, no i kolczyki w uszach (łącznie 4, 3 w lewym i 1 w prawym).
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 04 Gru, 2004 20:08
jak korale to drewniane
jak bransoletki to z muliny ręcznie robione
albo takie średniowieczne plecionki / skórzane naszywki też są fajne^^
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 04 Gru, 2004 22:58
Jak dla mnie - kicz i obciach.
Niczym się nie obwieszam, tylko kolczyki mam - czachy Czasem włożę czatną opaskę na rękę z logiem Fishbone i to tyle.
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Sob 04 Gru, 2004 23:16
hmmm nie wiem oktoryy i jaki plajstki chodzi... heheh ale ma jedna rozowa plajstikowa bransoletke dopsz mi z nia chyba jednak wszytsko zalezy od tego z czym laczysz - u mnie np z reszta zelastwa
a co do mody .... sie smiejeci a pzrecieaz to juz jest - pieszcochy wwe szystkich kolorach teczy, koszulki z napisem 'punk' etc... to sie sorzedalo to i srzeda sie wszytsko..
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
Ja nie cierpie plastikowej biżuteri to jest poprostu obciachowe jak dla mnie . Sama nosze tylko czarną frotke na ręce , a kiedyś nosiłam zegarek ale sie odzwyczajiłam ...
ja nie potrafie scierpiec, gdy widze u kogos na rece pelno olbrzymich plastikowych pierscionkow, obraczek itp. Przeciez to jest obciachowe. Najgorzej jest, gdy jakas dziewczyna ma olbrzymie, rozowe, plastikowe kola na uszach.
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Zgadzam się z AmazonkĄĄĄ najgorsze są te ogromne różowe kolczyki (to wogóle można nazwac kolczykami ?) w kształcie koła . żygać mi sie chce jak to widze beee...
zapomnialam jeszcze chyba dodac, ze jedna dziewczyna u mnie w klasie ma totalnie cala reka w tych plastikowych branzoletkach. Niestety przwazaja rozowe A tak w ogole ja bym tego nie nazwala branzoletkami. A jedna to ma takie kolczyki we wszystkich kolorach i ubiera je do rozowej "skejciarskiej" bluzy z napisem Barbie
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!