| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Jak poderwać dziewczyne ??
Autor Wiadomość
tim
Gość
PostWysłany: Czw 03 Lip, 2003 16:43   Jak poderwać dziewczyne ??

jak poderwać dziewczyne jestem nie śmiały i nie lubie zgromadzeń więc nie piszcie o dyskach itd. Help plz !!
Przejdź na dół
malutka-13

PostWysłany: Czw 03 Lip, 2003 17:27   napisz jej liścik Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Obecnie sa wakacje, ale jak np. ona chodzi z Tobą do klasy lub do szkoły, to na którejś lekcji przeslij jej liścik np. o tresci "czy moglibyśmy gdzies razem wyskoczyc???" Jeśli nie chodzi z Tobą do szkoły itp to jesli ma komórę to zdobądź jej numer i napisz jej sms-a o tym, ze jest atrakcyjna i czy np. ma wolny poniedziałkowy wieczór. Dziewczyny lubią być zdobywane, obsypywane prezentami itp. Spróbuj coś z tego.

Kornelia
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 03 Lip, 2003 20:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a lubisz grac w karty?? zaproponuj nie wielkiej ilosci osob w gre w flirta towarzyskiego (oczywiscie w tym jej) a wtedy juz pojdzie ci jak z platka

powodzienia...

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Mandarynka
Gość
PostWysłany: Nie 17 Sie, 2003 13:56   

pokarz jej ze cos do niej czujesz zacznij zwracac na nia wieksza uwage kiedy ona to zauwazy i nie bedzie miala nic przeciwko tylko bedzie jej sie to podobalo popros ja o chodzenie moze bedzie twoja powodzenia
Powrót do góry
Maciek Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 17 Sie, 2003 20:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ehehe
ty chlopie mash taki problem a ja mam zupelnie odwrotny problem :/
o to chodzi ze czesto sie zdarza ze jak normalnie gadam z dziewczyna <przynajmniej taki mi sie wtedy wydaje> to zarazem ja podrywam
mam taki flirtowski harakter
i to tez niejest szczescie Sad
bo ostatnio przez cos takiego na obozie "poderwalem" 3 dziewczyny :/
a tylko 1 mi sie podobala Sad
i mialy potem do mnie pretnsje ....
i niepomoge ci niestety chlopie bo jak ja kcem poderwac dziewczyne to ide i z nia gadam
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Druh Paweł Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 17 Sie, 2003 20:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Myślę Maciek, że właśnie pomogłeś Timowi.

Nic na siłę.
Po prostu porozmawiać, dać się poznać i czekać na efekty. biggrin

Druh Paweł

Numer Gadu-Gadu
4385694
Narvana Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 18 Sie, 2003 10:10   hie Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

taaa porozmawiaj potem rozmawiaj coraz coraz cesciej....komplemenciki mów częstooo ale nie za często!! ehieh tak bez okazji kup kwiatka i daj i powiedz ze jak go zobaczyles od razu przypomnial ci ja!! heieh nie no tak serio to rozmawiaj! Smile

20 luty 1967- 5 kwiecień 1994
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2192645
Rumianek

PostWysłany: Sro 20 Sie, 2003 10:41   a mooożeee... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A może się Tim z nią zaprzyjaźnij? To chyba najbezpieczniejszy "sposób" Dlaczego? Bo możesz ją wtedy poobserwować - jaka jest dla Ciebie, dla innych... jeśli będziecie sobie odpowiadać to powoli będziecie sobie coraz bardziej bliscy - to może potrwać ale chyba nie ma lepszego sposobu... Tym bardziej że miłość bez przyjaźni nie jest miłością.
Pozdrawiam serdecznie
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Weronika
Gość
PostWysłany: Sro 20 Sie, 2003 10:44   

a ja mam podobnie pogadam i chłopacy na mnie lecą oczywiście młodsi ale mam kłopot jak zdobyć chłopaka z klasy?
Powrót do góry
Narvana Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 20 Sie, 2003 11:58   ..... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

NO NA MNIE TEZ SAME MALE DZIECIAKI LECA Z MOJEGO PODWORKA TO TAKIE 2 CHLOPAKI MALEEEE!!!!!!!!! A ZE SZKOLY TEZ TACY 2 tylko ze jeden nawet taki fajny, superowo mi sie z nim gada (tylko na gg z nim gadalam ale coz) no ale juz mu na szczescie przeszlo...........

20 luty 1967- 5 kwiecień 1994
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2192645
Cytryna
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 20 Sie, 2003 14:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz najlepsza okazja do poderwania dziewczyny moim zdaniem jest na dyskotece. Ale jeżeli ta opcja odpada to możesz napisać do niej list miłosny i wrzucić to skrzynki. Podpisać się jako cichy wielbiciel...trochę tajemniczości nikomu nie zaszkodzi. A dziewczyna z pewnością przez cały czas będzie myślała od kogo może być ten anonim. Powodzenia

A tak poza tym to moim zdaniem młodsi też są fajni...no przynajmniej niktórzy. Ale najlepiej jednak jest mieć chłopaka w swoim wieku, albo starszego. Nie wiem jak to jest z młodszym bo takiego nigdy nie miałam biggrin

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Anya
Gość
PostWysłany: Wto 26 Sie, 2003 23:02   

Maciek witaj w klubie nieświadomych podrywaczy. Nie wiem może to chłopacy na mnei lecą, ale i tak czuje ze poprostu flirtuje z nimi choć nie jestem zainteesowana takowymi. ... i to rzeczywiscie nie jest takie fajne jakby się zdawało Razz
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu