Obecnie sa wakacje, ale jak np. ona chodzi z Tobą do klasy lub do szkoły, to na którejś lekcji przeslij jej liścik np. o tresci "czy moglibyśmy gdzies razem wyskoczyc???" Jeśli nie chodzi z Tobą do szkoły itp to jesli ma komórę to zdobądź jej numer i napisz jej sms-a o tym, ze jest atrakcyjna i czy np. ma wolny poniedziałkowy wieczór. Dziewczyny lubią być zdobywane, obsypywane prezentami itp. Spróbuj coś z tego.
pokarz jej ze cos do niej czujesz zacznij zwracac na nia wieksza uwage kiedy ona to zauwazy i nie bedzie miala nic przeciwko tylko bedzie jej sie to podobalo popros ja o chodzenie moze bedzie twoja powodzenia
ehehe
ty chlopie mash taki problem a ja mam zupelnie odwrotny problem :/
o to chodzi ze czesto sie zdarza ze jak normalnie gadam z dziewczyna <przynajmniej taki mi sie wtedy wydaje> to zarazem ja podrywam
mam taki flirtowski harakter
i to tez niejest szczescie
bo ostatnio przez cos takiego na obozie "poderwalem" 3 dziewczyny :/
a tylko 1 mi sie podobala
i mialy potem do mnie pretnsje ....
i niepomoge ci niestety chlopie bo jak ja kcem poderwac dziewczyne to ide i z nia gadam
taaa porozmawiaj potem rozmawiaj coraz coraz cesciej....komplemenciki mów częstooo ale nie za często!! ehieh tak bez okazji kup kwiatka i daj i powiedz ze jak go zobaczyles od razu przypomnial ci ja!! heieh nie no tak serio to rozmawiaj!
A może się Tim z nią zaprzyjaźnij? To chyba najbezpieczniejszy "sposób" Dlaczego? Bo możesz ją wtedy poobserwować - jaka jest dla Ciebie, dla innych... jeśli będziecie sobie odpowiadać to powoli będziecie sobie coraz bardziej bliscy - to może potrwać ale chyba nie ma lepszego sposobu... Tym bardziej że miłość bez przyjaźni nie jest miłością.
Pozdrawiam serdecznie
Weronika Gość
Wysłany: Sro 20 Sie, 2003 10:44
a ja mam podobnie pogadam i chłopacy na mnie lecą oczywiście młodsi ale mam kłopot jak zdobyć chłopaka z klasy?
NO NA MNIE TEZ SAME MALE DZIECIAKI LECA Z MOJEGO PODWORKA TO TAKIE 2 CHLOPAKI MALEEEE!!!!!!!!! A ZE SZKOLY TEZ TACY 2 tylko ze jeden nawet taki fajny, superowo mi sie z nim gada (tylko na gg z nim gadalam ale coz) no ale juz mu na szczescie przeszlo...........
Wiesz najlepsza okazja do poderwania dziewczyny moim zdaniem jest na dyskotece. Ale jeżeli ta opcja odpada to możesz napisać do niej list miłosny i wrzucić to skrzynki. Podpisać się jako cichy wielbiciel...trochę tajemniczości nikomu nie zaszkodzi. A dziewczyna z pewnością przez cały czas będzie myślała od kogo może być ten anonim. Powodzenia
A tak poza tym to moim zdaniem młodsi też są fajni...no przynajmniej niktórzy. Ale najlepiej jednak jest mieć chłopaka w swoim wieku, albo starszego. Nie wiem jak to jest z młodszym bo takiego nigdy nie miałam
_________________ "Jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym!!!"
<ja-cytryna.blog.pl.> =D
Anya Gość
Wysłany: Wto 26 Sie, 2003 23:02
Maciek witaj w klubie nieświadomych podrywaczy. Nie wiem może to chłopacy na mnei lecą, ale i tak czuje ze poprostu flirtuje z nimi choć nie jestem zainteesowana takowymi. ... i to rzeczywiscie nie jest takie fajne jakby się zdawało