| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Króliki!:)
Autor Wiadomość
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 12 Sty, 2004 21:03   Króliki!:) Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wpadłam na pomysł,żeby opisywać tu swoich pupilów(mówić imiona,opisywać wygląd,napisać o ulubionym jedzeniu królika,uilubionej zabawie).Więc może ja zacznę Smile :
Mój królas ma na imię Pasztet(całe imię to książę Pasztet I Very Happy ).Jest koloru raz bardziej rudego,raz bardziej popielatego Very Happy .Mój kochany gryzoń uwielbia miodowe kolby,a także świeżą zieleninkę(głównie koniczyny i mlecze).Jego ulubioną zabawą jest uciekanie przede mną,gdy chcę go łapać Very Happy .Lubi ciemne,ciasne pomieszczenia,dlatego większosc czasu przsiaduje za tapczanem,w duzym pokoju(w zimie puszczamy go w domu).W marcu skonczy 9 lat,a ma zdrowie i siłę....4-letniego królika Very Happy .
Więc teraz Wy się wypowiadajcie! Smile
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1868191
Mona
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 12 Sty, 2004 21:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moja królisia ma na imię Pinky (to imię może się kojarzyć z chłopczykiem, ale zapewniam, że jest samiczką Smile ). Jest biała, ma czarne plamki na kręgosłupie, czarne uszka i wokół oczu. Uwielbia marchewkę, sianko i jabłka. Jej ulubionym zajęciem jest sypanie bobków na podłogę Rolling Eyes i chowanie się przede mną pod fotelem Wink Rok temu była chora. Został jej po tym paskudny ślad Sad Ma goły nosek z czymś twardym na nim... Kiedyś, gdy biegała sobie po podwórku, przedostała się do sąsiada i rozcięła sobie swój nieszczęsny nosek Sad Sąsiad łapał ją z pół godziny... ale na szczęście króliczka jest już ze mną Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 14 Sty, 2004 23:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

O...szkoda noska....ale najważniejsze,że żyje,no nie?Moje królasa prawi wilczur zagryzł,bo,jak byłam mała i głupia Very Happy ,zostawiłam Paszteta bez opieki,a sama poszłam parę metrów dalej,do sasiedniego namiotu(to było na wakacjach z rodzinką).Po chwili usłyszałam szczekanie psa i dziwne piszczenie.Pobiegłam więc szybko w stronę tychże dxwięków,a to,co zobaczyłam,było(przynajmniej wtedy)przerażające!Mój królik rozpaczliwie biegał w kółko (był przywiązany długim sznurem do czegośtam),a wilczur(suczka)usiłował(a) go złapac.W końcu go złapała,przygniotła swoim cielskiem do ziemi i poczęła go..lizać....a ja,głupia,tylko stałam i ryczałam.Na szczęscie przybiegł jeden znajomy z pola namiotowego i zabrał wilczurzycę.........nigdy tego nie zapomnę(tak samo,jak wizyty w Domu Strachów-prawie zawału serca dostałam) Rolling Eyes
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1868191
modry_

PostWysłany: Nie 14 Mar, 2004 14:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

treż mam króliczka , Wink ma na imię Trixi ( ja ją chciałem nazwać taxi a tata pixi i wyszło trixi ) jest biłą w brozowe łatki , ma jedną koło oczka ma grzbiecxie pręgę .. i taki inne nieforemne Razz lubi jeść karme marchgewkę kapuste ... prawie wszystkie ważywa . ;P

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Linka Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 29 Lis, 2004 12:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam króliczka Sonię. Jest całym czarnym barankiem Smile ma okołoczterech miesięcy, ja mam ją prawie dwa Smile Uwielbia rozrabiać. Czasem nazywam ją rosołek, kiedyś opowiem dlaczego biggrin ogólnie jest koooooochana Love Love Love najpiękniejszy królas na świecie Love Love

Numer Gadu-Gadu
4468438
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 30 Lis, 2004 13:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja miałam królika. Takiego całego białego Smile Ale mieszkał na dworze (było lato) i zwiał z klatki... Nie zdżążyłam sie do niego pzywiązać, ani nawet dać mu imienia =] Ale wspomnienia są... no bo mieć - miałam =)

P.S. Linko, widzę, że lubisz zwierzaczki Smile
Powrót do góry
Linka Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 30 Lis, 2004 18:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Linko, widzę, że lubisz zwierzaczki

To mało powiedziane Mr. Green to moja pasja Love

Numer Gadu-Gadu
4468438
Pecia
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 16:05   

Moj kroluczek nazywa sie Pusiu Jego futerko jest biale na ogonku uszkach i na tyleczku ma szare latki jest pol angorka jest kochany najbardziej lubi dropsy i kolbe biszkoptowa i trawke czyli mleczi koniczyne bardzo kocha sianko i swoje specjalne jedzonko jest kochany ma juz ponad 4 latka w listopadzie skonczy 5 a i tak jest super
bardzo lubi bawic sie z suczka mojej sasiadki bo ona go traktuje jak swooje dziecko jak byl mlodszy to ja bil lapka a teraz juz sobie nie daje i ja gryzie ale bezbolesnie bo ona nie piszczy za to z moja domowa psinka nie nawidzi bo ona sie mu zucana szyje jak by nie patrzec to pies mysliwski JAamnik
Powrót do góry
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Sro 08 Gru, 2004 20:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nie mam królika, ale bardzo je lubię i chciałabym mieć, ale mam już tyle zwierzaków, że mama się nie godzi na jeszcze jednego, a poza tym nie lubi chomików, królików itp.

Miracle, już drugi raz zwracam Ci uwagę abyś nie pisała Caps Lock'iem. // Nikita
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
///LiNa\\\ Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 23 Maj, 2005 20:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja kooocham króliki Love Cat Love !!!! Mój jest rudziutki - calutki! Jest prześliczny, tylko że złośliwy! Confused Właśnie gryzie mnie jak szalony w nogę. Aha... to jest ona... PYSIA. Lubi różnie chrupki, a nigdy nie je ziarenek. Jej hobby to drapanie ludzi, dywanów, kryzienie ludzi, dywanów, wywalanie miski pełnej jedzenia. THE END Cool
Powrót do góry
Sonic Płeć:Mężczyzna

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 24 Cze, 2005 09:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja nie mam królika ale badzo chciałbym mnieć Crying or Very sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
9298552
Shaleniec Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 28 Cze, 2005 08:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mialam krolika, ale oddalam;p bo to jest rudy potwor - Tofik Razz tj. uciekal non stop z klatki (w nocy zazwyczaj) a jak sie chcialo go zlapac to atakowal łapami Neutral albo biegla pol godizny po domu po to by.. wskoczyc sam do klatki -_-' ciekawsotka: Tofik zaatakowal raz kota.. biedny kotek uciekł z grozą w oczach Razz

H. Poświatowska
Powrót do góry
Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Czw 30 Cze, 2005 12:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja nie mam królika i na razie nie chec zradnych zwierząt typu gryzonie Laughing

Numer Gadu-Gadu
6519354
Milka Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 15 Lis, 2005 16:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hehe... ja miałam królika i no cóż, jak każdy gryzoń. Ja bardzo lubię gryzonie Razz Ale mozna przecież nie wypuszczać go z klatki. tzn. w razie potrzeby to trzeba. Ale nie radze wyrzekać się zwierząt.
Powrót do góry
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Wto 15 Lis, 2005 19:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam królika iii pieska.

Królik zwie się Kluseczka, jest brązowy, ma łedne oczka, duzo pije, lubi sie głaskac ale nei lubi noszenia i wogóle koffany

Piesek to owczarek niemiecki zwie sie Kora, jest nsaprawde wspanialym przyjacielem. Jest duża (to suczka) i maładne brązowe oczka:)

Numer Gadu-Gadu
7399523
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu