| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
zakochałam sie ale...pomóżcie
Autor Wiadomość
NaStKa Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 11 Cze, 2003 18:50   zakochałam sie ale...pomóżcie Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Poznałąm świetnego chłopaka w moim wieku jednak dużo wyższego.
Jeste dresem biggrin z takim człowiekiem jeszcze nie miałąm do czynienia Wink

Wszystko byłoby super, gdyby nie fakt, że sie w nim zakochałam...widzimy sie codziennie w szkole (nie uczymy sie razem), gadamy na GG i wogóle....odważyłam sie powiedzieć mu że sie w nim zakochałam, jednak on nie chce ze mną sie spodkać (mimo ze już 6 miesiecy moze dłuzej sie znamy) i powiedział jeszcze ze NIE JESTEM W JEGO TYPIE! Crying or Very sad
To jest dla mnie straszne.....kocham wiem to napewno....a tu taki cios!
Mam prośbę...powiedzcie mi jak moge go w sobie rozkochać...żadne chwyty nie pomagają (takie którymi łapałam przeważnie chłopaków) niewiem co robić Rolling Eyes
Prosze was ..... pomóżcie mi....
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Sro 11 Cze, 2003 21:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

na nie odwzajemniona milosc nic nieporadzisz:( Trudno byloby g0 w sobie rozkkochac, a przeciez chyba nihchcesz sie zmieniac tylko chchesz byc soba, moz eneijestes wlasnie w jego typie, moze nieten wyglad. co ja ci poradze. niemartw sie, to pewnie zwykle zaurpoczenie
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Ulka
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 13 Cze, 2003 07:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zgadzam się z Małą. Po co się zmieniać?? Bądź sąbą. Jeśli nieodpowiadasz mu jako osoba, niejesteś w jego typie to musisz się z tym pogodzić. Jest wielu innych chłopaków, którym napewno podobasz się za to kim jesteś.
Więc daj se z tamtym na luz. Bo nawet jeśli byś się zmieniła i wtedy byś się mu spodobała to czy to ma sens?? Czy ma sens udawanie kogoś kim tak naprawde niejesteś?? Wydaje mi się że nie.

PoZdRoWiOnKa !!!

Lilly Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 24 Cze, 2003 09:57   ... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zgadzam się z wami. Jeżeli nie jesteś w jego typie, po co go zmuszać do miłośći. Do wielu rzeczy jesteś w stanie nakłonić człowieka, ale do tego, by coś do ciebie poczuł-nie.
Więc myślę, że jeżeli chcesz koniecznie mu się spodobać, powinnaś się dowiedzieć, np.: jak się ubierają jego dziewczyny z marzeń (np.: zamiast mody-sport).
Ale raczej tego nie polecam, ale możesz spróbować-może wypali.

No, 3maj się cieplutko i powodzenia...

Numer Gadu-Gadu
3571565
Nemeia Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 24 Cze, 2003 15:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie da sie czlowieka zmusic do milosci, i nie pomoga ci w tym zadne sztuczki. Niestety tak to juz jest w wieku dojrzewania... My kochamy, on nas nie... On nas tak, my jego nie. Wszyscy przez to przechodzilismy, ja tez Smile Glowa do gory! Nie ma sie czym martwic. Jestem pewna ze gdzies tam za ktoryms zakretem spotkasz chlopaka ktorego ty pokochasz i on pokocha ciebie.

Nie ma zlej mlodziezy, sa tylko zli wychowawcy...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 07 Sie, 2003 10:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No zgadzam sie tutaj ze wszystkimi tak samo bylo z dziewczyna kture sie we mnie zabujala przylatywala do mnie itd ale ja niechcialem bo jej niekocchalem no i po jakims czasie znalazla sobie chlopaka kturemu odpowiadala a on jej i sa szczesliwi do tej pory j/w to tylko zauroczenie Smile

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3259633
Odpowiedz do tematu