| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Wielki problem chyba nie do roziązania.Pomóżcie prosze.
Autor Wiadomość
Tiffanka
Gość
PostWysłany: Sob 14 Cze, 2003 22:17   Wielki problem chyba nie do roziązania.Pomóżcie prosze.

Cześć
Chodze do 5 klasy i mam wielki problem jest on taki:
w klasie mam dwie przyjaciólki oraz 8 koleżanek razem w klasie jest na 11 dziewczyn i 18 chłopaków.Niestety w klasie są sami brzydcy chłopacy oprócz jednego.Ma na imię Bartek.Jest bardzo przystojny i miły.Od pierwszej klasy się w nim kocham ale nie powiem mu tego bo się wstydzę i...wszystkie dziewczyny z klasy też w nim sie kochają w tym moje 2 przyjaciólki.Nie chcę stracić przyjaiółek.Ale jest jeszcze jedno.On ma 2 przyjaciół którzy się we mnie kochają.On by mógł też ich stracić.Na 70% on coś do mnie czuje ale to nie jest pewne.On mi tego nie powie-nie chce stracić przyjaźni ja też nie chce.Co mam zrobić aby być z nim i nie stracić przyjaźni?A może poszukać innego?Proszę pomóżcie
Przejdź na dół
Marcinek Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 14 Cze, 2003 22:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zamierzałem odpowiedzieć na tego posta, ale to wszystko takie zagmatwane, że muszę to zrobić jutro, bo dziś już nie jestem w stanie myśleć...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Ulka
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 14 Cze, 2003 23:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja uważam że jeśli to są naprawde przyjaciele to niestaną na przeszkodzie miłości. Jeśli to zrobią to niesą to wcale przyjciele... ( zaufaj mi mam doswiadczenie)

panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Nie 15 Cze, 2003 11:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mama, podobnego problema, ale mniejsza z tym. powinnaś powiedzieć mu co do niego czujesz, jeżeli twoi i jego przyjaciele nimi na prawdę są to powinni zrozumieć, że nie można się na kogoś obrazić z powodu jego uczuć, a ty michał, piszę ci drugi raz, nie nabijaj sobie wciąż postów tekstami typu "ha" "co"

Numer Gadu-Gadu
2891618
Lilly Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 16 Cze, 2003 16:29   ... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cześć psiapsiółko (znamy się tylko z gg, jak coś).
Ponieważ znam ten problem, odpowiem na niego jeszcze raz:

Ten problem jest bardzo trudny.
Ja się z wami nie zgadzam, ponieważ przyjaciele bartka są tak zakochani w Tiffance, że nie zrozumieją tego, że Fiffanka kocha bartka, a nie kogoś z nich. A z tego mogą być komplikacje. A co do twoich przyjaciółek to znasz moje wersje, tłumaczone na gg, więc tu truć nie będę.

Tylko odpowiedziałam na posty innych, a na twój post odpowiedziałam już dawno.

Numer Gadu-Gadu
3571565
Gość
PostWysłany: Nie 17 Sie, 2003 11:19   

powinnas powiedziec kolesiowi co o niego czujesz a jezeli starcisz przyjaciolki przez niego to one nie sa ciebie warte uwierz mi mam doswiatrzenie
Powrót do góry
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 17 Sie, 2003 14:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No pewnie j/w kochasz go on ciebie przyjacile zrozumia jezeli sa twoimi przyjaciulmi biggrin

Numer Gadu-Gadu
3259633
Narvana Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 18 Sie, 2003 10:06   oops Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A wiecie co? Według mnie mimo wszytsko przyjaźń jest bardzo ważna i nie wiem czy ważniejesza czy mniej od miłości ale jedno jest pewne chłopakowi za swoich problemów się zwierzać nie będziesz a przyjaciółką powiesz wszytsko no chyba że im nie ufasz...wyjaśnij im tą sytuację może zrozuieja! Confused

20 luty 1967- 5 kwiecień 1994
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2192645
Keśka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 24 Sie, 2003 10:58   RADA Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Słuchaj, chyba mamy coś wspólnego! Ja też byłam zakochana w Bartku, powiedz, w jakim mieście mieszkasz! Mój gg:
6102442
A oto moja rada: Ja też się wstydziłam, lecz pewnego dnia, powiedziałam sobie: ''Teraz, albo nigdy!'' I TO BYŁ MOJ WIEEEELKI BŁAD!!! Następnego dnia przeczytałam w pewnej książce dla nastolatek tekst, który piszę poniżej (oryginalny, nie przekręcony):''W żadnym wypadku nie mów sobie <Teraz, albo nigdy!>'' Włożyłam do skrzynki pocztowej Bartka list... Tak, tak. To był błąd. W tej książce było napisane, więc teraz ja to TOBIE mówię:
Nigdy się nie spiesz. Tak a tak wszystko się skończy tak, jak powie Ci to los. Tylko, że możesz to zepsuć, spiesząc się zbytnio. JESLI JESTES NIESMIALA, POCZEKAJ NA KROK Z JEGO STRONY!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6324199
Villemo
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 24 Sie, 2003 12:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

psiuńcio ma rację, nie warto tracić przyjaciół

HEZJOD
Powrót do góry
Anya
Gość
PostWysłany: Wto 26 Sie, 2003 22:33   

czasem chłopak może być bardziej nieśmiał niż ty ... i czekanie nie pomoże Sad szkoda że nie masz namairów typu gg do Bartka, przez internet łatwiej os zczerość...
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu