| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
ja go tak on mnie nie
Autor Wiadomość
zakochana wiola
Gość
PostWysłany: Nie 06 Kwi, 2003 18:39   ja go tak on mnie nie

BAdzo szaleje za jednym chłopakiem lecz
nie umiem mu się przypodobać Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Crying or Very sad
Przejdź na dół
Gość
PostWysłany: Nie 06 Kwi, 2003 18:40   Re: ja go tak on mnie nie

zakochana wiola napisał/a:
BAdzo szaleje za jednym chłopakiem lecz
nie umiem mu się przypodobać Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Crying or Very sad

pomocy
Powrót do góry
Gwiazdka
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 10 Kwi, 2003 19:05   Nie załamuj się!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeśli nie umiesz zwrócić na siebie jego uwagi to masz z pewnością szansę na szkolnej dyskotece, jeżeli tylko on na niej bedzie. Najlepiej jeśli na niego wpadniaż i jako przeprosiny powiesz mu że mozesz zatańczyć z nim na następnej wolnej piosence. Ja tak zrobiałam. TO NA PRAWDĘ DZIAŁA!! biggrin Chłopacy lubie pewne siebie dziewczyny!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Ulka
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 20 Kwi, 2003 15:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zgadzam się z gwiazdką. Poprostu puszczaj do niego oczka, pisz do niego lisciki albo jeśli jesteś odważna powiedz mu wprost ze on Ci sie podoba Wink

SŁONECZKO
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 21 Kwi, 2003 09:31   ........... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja jestem ciekawa gwiazdeczko 2 rzeczy:
1. KIEDY TAK ZROBIŁĄŚ?
2. CZYON SIE ZGODZIL I ZATANCZYL?
:roll:

www.przepik.blog.prv.pl
gg: 2471947

>SŁONECZKO<
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
sandra
Gość
PostWysłany: Pon 21 Kwi, 2003 12:52   heh

a wiec kochana wiolu! ja przez trzy lata nnie potrafilam zagadac do faceta ktory naprawde mi sie podbal... po prostu sie balam. jednak teraz po prosyu siedzialam i sie na niego patrzylam.... usmiechalam. po jakims czasie zaczelismy sie do siebie odzywac, on odwzajemnial usmiechy. w koncu doszlo do tego ze zaczelam sie kumplowac z jego paczka.... nio i ocywiscie jush przy pierwszym spotkaniu z jego kolegami poznalam sie z nim blizej. teraz jush w sumie jestesmy ze soba. wiec moje rady brzmia tak: 1. wez sprawy w swoje rece i zbajeruj faceta!!!
2. jezeli nie masz tle odwagi zagadaj do ludzi z jego otoczenia, wtedy na pewno poznasz takze jego!!!
ZYCZE POWODZENIA!!!
agwiazdka i sloneczko niech skacza gadac o swoich sprawah!!! :p
Powrót do góry
SŁONECZKO
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 21 Kwi, 2003 16:15   NIE Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja z gwiazdka tu nie rozmawiam tylko sie pytam czy on sie zgodził? BO PO CO DZIEWCZYNA MA MÓWIĆ ZE ZA PRZEPROSINY UZNA TANIEC Z NIM JAK PODEJRZEWAM ZE GWIAZDKA TAK NIE ZROBILA A NAWET NIE NAPISALA CO ON ODPOWIEDZIAL!! :(

MY JUZ UPOMNIENIA DOSTALYSMY

www.przepik.blog.prv.pl
gg: 2471947

>SŁONECZKO<
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Wicherek
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 21 Kwi, 2003 16:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jesli jest to chłopak niesmiały, to powinnaś pokazać, że jesteś odważna (ale nie odważniejsza od niego, męska duma wiesz Wink ), a jesli to chłopak pełen zycia... no cóż musisz stoczyć ze sobą walkę:
a) poddajesz sie i szukasz innego obiektu westchnien
b)stajesz sie bardziej stanowcza i starasz sie z nim zaprzyjaznic, i gdy bedziesz miala do niego zaufanie powiesz mu co dreczy twoje serducho.

Mozesz miec tez klopoty z kolezankami, beda sie smiac z ciebie, ale to tylko zazdrosc. On takze moze miec nieprzyjemnosci wsrod kolegow (choc w obu przyadkach to nie jest konieczne), zalezy w jakim jestescie wieku i czy wasi rowiesnicy potrafia juz "cos takiego" zaakceptowac. biggrin Powodzenia Smile

zakochana wiola
Gość
PostWysłany: Nie 25 Maj, 2003 17:55   

do gwiazdki
on nie chodzi do mojej szkoły Sad
Powrót do góry
mood

PostWysłany: Pon 26 Maj, 2003 19:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ale nie napisałaś w jakim on jest wieku a to jest dosyc istotne napisz mi odpowiedź to może ci pomogę biggrin

Gość
PostWysłany: Sob 31 Maj, 2003 15:29   

11 Cool
Powrót do góry
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 01 Cze, 2003 22:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ty, ile masz lat ??? Jeżeli tyle samo to macie wiele wspólnych tematów... No, nie wiem... np: spotykasz go na mieście, jesteż obciążona wielkimi siatami i pytasz go czy może ci pomóc, on oczywiście się zgadza i nawiązujesz rozmowę... itd, zakończenie sama dopisz (najpierw da ci Kwiat , Kwiat , a potem da ci Love )...
Pa, pozdrawiam...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
zakochana wiola
Gość
PostWysłany: Sob 28 Cze, 2003 19:39   

12
Powrót do góry
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 07 Sie, 2003 10:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No dobry pomysl z tym wpadnieciem na kogos na dyskotece :-))

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3259633
Odpowiedz do tematu