wiecie dzisiaj mialam klasówe z matmy z potęg i pierwiastków
w dodatku nic sie nieuczylam w ogóle nic teraz nie kapuje z matmy i fizy . jestem lepsza z polskiego i historii. a wy macie umysły ścisłe
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 15 Paź, 2004 15:21
Ja tez wole polski i histre.I informe i angol.a Wczoraj dostałam 2+ za klasowe z matmy którą poprawiałam przez 2 lata w podstwowce i dopiero w gimnazjum to zaliczyłam...A przykłady były z liczbami na minusie a w podstwówwe nie!
ja wole bardziej ścisle przedmioty niz humanistyczne, historii wrecz nienawidze, polski nawet lubie, ale zalezy tez co. Lubie przedmioty w których trzeba myslec, bo takie samo wkuwanie dat mnie nie bawi, czy tez nauka samych regułek bez potwierdzenia ich w praktyce
A ja jestem mieszanka wybuchowa tzn. Z matermatyki jestem najlepsza z gimnazjum... Piszę to wprost, bo nie ma co owijać w bawełnę... moi rodzice są nauczycielami matematyki i chyba po nich odziedziczyłam tzw. dar logicznego myślenia...
Chociaż geometrii nie znoszę!! tam trzeba być takim dokładnym... Nie na moje roztrzepanie Ale liczyć, szuka sposobu lubię, bo zawsze ciekawa jestem wyniku A tak to się nie uczę nic, a jestem najlepsza
Fizyki nie umiem... Po 3 latach umiem 1 wzór: V=s/t w ruchu prostoliniowym nic więcej... ehhhh.... będzie trzeba się pouczyć na badanie kompetencji :/ w każdym razie nie przepadam za fizą....
Chemia ujdzie w tłumie, ale też nie przepadam...
Natomiast polski uwielbiam Mogę wreszcie wypowiedzieć swoje zdanie na dany temat, "rozgryzać" wiersze kocham pisać wypracowanka Tutaj jednak dla odmiany nie znoszę gramatyki i ortografii :/ (co pewnie widac po postach)
Dlatego właściwie to jestem tak troszke po tej stronie troszke po tej Ale problemów nie mam ani ze ścisłymi ani z resztą
_________________ "... Idąc ulicą zauważ biednego kamyka,
jesiennego liścia, zapracowaną mrówkę,
małego wróbelka, jedną chmurkę na niebie,
pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
JA TEŻ JESTEM HUMANISTKĄ. MATMA TO DLA MNIE CZARNA MAGIA...JA UMIEM COŚ ZROBIĆ, JAK KTOŚ MI POMAGA, A PO KILKU MIESIĄCACH ZAPOMINAM, JAK TO SIE ROBIŁO, OKROPNOŚĆ...
ALE POLSKI, ANGLIK, HISTA <--KOFFAM TO. OD TEGO ROKU UCZĘ SIĘ JESZCZE NIEMCA, SPOKO JEST. I JESZCZE LUBIĘ BIOLĘ...
NIENAWIDZĘ JESZCZE CHEMII, FIZY, TECHNIKI...FUUUJ!
_________________ Może kiedyś tu jeszcze zajrzę. Nie wiem, jak mi się zachce...
Weronika Gość
Wysłany: Sob 16 Paź, 2004 10:13
A ja nie wiem dokładnie.
Matme tak średnio
Polak odpada
Przyra - spoko (szczególnie intrygująca wiele osób strona )
Plasty - Bleeeee
Infor - extra
Muza - może byż
Technika - oki
Historia - wszystkie dziewczyny się w studentach zakochały ale jest spoxik
W-F - palant debeściak
Anglik i Niemiec - da się wytrzymać
Ja jestem umysł ścisły. Bardzo nie lubię polskiego i historii, ale lubię matmę (to mój ulubiony przedmiot), informatykę, fizykę i chemie.
_________________ zazulita
Femme Fatale Gość
Wysłany: Sob 16 Paź, 2004 12:34
Powiem prosto z mostu - z przedmiotów ścisłych nie umiem praktycznie nic XD Nie no, policzyć do dziesięciu umiem. Cienka jestem, ot co. Za to z polskiego i humanistycznych - jedna z najlepszych w klasie.
Tavion Gość
Wysłany: Sob 16 Paź, 2004 13:09
Ja mam to szczeście, że wybrałam sobie profil humanistyczno-teatralny. Mam tylko 4 matmy w tygodniu, jedną fizykę i jedną chemię. ^^ Będę aktorka z Choliłudu, no ^^
Ja równiez jestem mieszanka wybuchową: lubie chemie, geografie, jestem dobra z matmy, choć jej nie cierpię. Ale zdecydowanie bardziej interesują mnie przedmioty humanistyczne: j.polski ( i o dziwo lubie gramatyke, choć tej w liceum nie ma ), historię, WOS... stąd mój profil... humanistyczny...
_________________ ... to wszystko zależy od ciebie, do kogo będziesz strzelał
to wszystko zależy od ciebie, za co i kogo bedziesz umierał ...