| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
A czy wy macie umysły ścisłe ?
Autor Wiadomość
BamBI Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pią 15 Paź, 2004 14:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wiecie dzisiaj mialam klasówe z matmy z potęg i pierwiastków Sad
w dodatku nic sie nieuczylam w ogóle nic teraz nie kapuje z matmy i fizy . jestem lepsza z polskiego i historii. a wy macie umysły ścisłe Question Smile
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 15 Paź, 2004 15:21   

Ja tez wole polski i histre.I informe i angol.a Wczoraj dostałam 2+ za klasowe z matmy którą poprawiałam przez 2 lata w podstwowce i dopiero w gimnazjum to zaliczyłam...A przykłady były z liczbami na minusie a w podstwówwe nie!
Powrót do góry
Juwenta Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 15 Paź, 2004 19:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja wole bardziej ścisle przedmioty niz humanistyczne, historii wrecz nienawidze, polski nawet lubie, ale zalezy tez co. Lubie przedmioty w których trzeba myslec, bo takie samo wkuwanie dat mnie nie bawi, czy tez nauka samych regułek bez potwierdzenia ich w praktyce Razz

Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 15 Paź, 2004 19:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Matma moze byc tyle ze nudna. Humanistyczne ciekawsze. Za to fizyke uwielbiam poprostu Smile.

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8240066
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pią 15 Paź, 2004 20:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja tam lubie sztuke i jajo =P (czyt. muzyke i plastyke) ^^

Numer Gadu-Gadu
2891618
Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Pią 15 Paź, 2004 20:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zdecydowanie wolę np. polski od matmy. Jakoś nie lubie liczenia i bawienia się we wzory... Confused Na polskim przynajmniej coś czytamy Cool
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1826428
MeGi111 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 15 Paź, 2004 22:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja jestem mieszanka wybuchowa biggrinbiggrinbiggrin Mr. Green tzn. Z matermatyki jestem najlepsza z gimnazjum... Piszę to wprost, bo nie ma co owijać w bawełnę... moi rodzice są nauczycielami matematyki i chyba po nich odziedziczyłam tzw. dar logicznego myślenia...
Chociaż geometrii nie znoszę!! tam trzeba być takim dokładnym... Nie na moje roztrzepanie Razz Ale liczyć, szuka sposobu lubię, bo zawsze ciekawa jestem wyniku biggrinbiggrinbiggrin A tak to się nie uczę nic, a jestem najlepsza Razz

Fizyki nie umiem... Po 3 latach umiem 1 wzór: V=s/t w ruchu prostoliniowym Razz nic więcej... ehhhh.... będzie trzeba się pouczyć na badanie kompetencji :/ w każdym razie nie przepadam za fizą....
Chemia ujdzie w tłumie, ale też nie przepadam...

Natomiast polski uwielbiam Mr. Green Mogę wreszcie wypowiedzieć swoje zdanie na dany temat, "rozgryzać" wiersze Smile kocham pisać wypracowanka biggrin Tutaj jednak dla odmiany nie znoszę gramatyki i ortografii :/ (co pewnie widac po postach)Razz

Dlatego właściwie to jestem tak troszke po tej stronie troszke po tej Razz Ale problemów nie mam ani ze ścisłymi ani z resztą Smile

pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4715251
Lilly Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 16 Paź, 2004 08:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

JA TEŻ JESTEM HUMANISTKĄ. MATMA TO DLA MNIE CZARNA MAGIA...JA UMIEM COŚ ZROBIĆ, JAK KTOŚ MI POMAGA, A PO KILKU MIESIĄCACH ZAPOMINAM, JAK TO SIE ROBIŁO, OKROPNOŚĆ... Evil or Very Mad Mad
ALE POLSKI, ANGLIK, HISTA <--KOFFAM TO. OD TEGO ROKU UCZĘ SIĘ JESZCZE NIEMCA, SPOKO JEST. I JESZCZE LUBIĘ BIOLĘ... Mr. Green Very Happy Smile Wink Razz
NIENAWIDZĘ JESZCZE CHEMII, FIZY, TECHNIKI...FUUUJ! Evil or Very Mad Mad

Numer Gadu-Gadu
3571565
Weronika
Gość
PostWysłany: Sob 16 Paź, 2004 10:13   

A ja nie wiem dokładnie.
Matme tak średnio
Polak odpada
Przyra - spoko (szczególnie intrygująca wiele osób strona Very Happy)
Plasty - Bleeeee
Infor - extra
Muza - może byż
Technika - oki
Historia - wszystkie dziewczyny się w studentach zakochały Smile ale jest spoxik
W-F - palant debeściak
Anglik i Niemiec - da się wytrzymać Wink
Powrót do góry
zazulita Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 8 razy
PostWysłany: Sob 16 Paź, 2004 11:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja jestem umysł ścisły. Bardzo nie lubię polskiego i historii, ale lubię matmę (to mój ulubiony przedmiot), informatykę, fizykę i chemie. Mr. Green

Numer Gadu-Gadu
8619585
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Sob 16 Paź, 2004 12:34   

Powiem prosto z mostu - z przedmiotów ścisłych nie umiem praktycznie nic XD Nie no, policzyć do dziesięciu umiem. Razz Cienka jestem, ot co. Za to z polskiego i humanistycznych - jedna z najlepszych w klasie. Razz
Powrót do góry
Tavion
Gość
PostWysłany: Sob 16 Paź, 2004 13:09   

Ja mam to szczeście, że wybrałam sobie profil humanistyczno-teatralny. Mam tylko 4 matmy w tygodniu, jedną fizykę i jedną chemię. ^^ Będę aktorka z Choliłudu, no ^^
Powrót do góry
Volwi Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sro 20 Paź, 2004 14:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja za to bardzo lubię matematykę i fizykę biggrin Za całą resztą nie przepadam...

Bike_chan Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 20 Paź, 2004 20:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja równiez jestem mieszanka wybuchową: lubie chemie, geografie, jestem dobra z matmy, choć jej nie cierpię. Ale zdecydowanie bardziej interesują mnie przedmioty humanistyczne: j.polski ( i o dziwo lubie gramatyke, choć tej w liceum nie ma Sad), historię, WOS... stąd mój profil... humanistyczny... Smile

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1444473
EU07 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 24 Paź, 2004 21:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Bike_chan napisał/a:
...i o dziwo lubie gramatyke, choć tej w liceum nie ma Sad... Smile

No nie ma... Ale ja się z tego powodu bardzo cieszę biggrinbiggrin

Numer Gadu-Gadu
1141814
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi