| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Pasowanie na ucznia,Otrzęsiny klas czwartych,Dzień Nauczy...
Autor Wiadomość
Weronika
Gość
PostWysłany: Czw 14 Paź, 2004 14:49   Pasowanie na ucznia,Otrzęsiny klas czwartych,Dzień Nauczy...

...ciela.

Dziś miałam taki fajny dzień.
Na początku występowałam dla maluszków na pasowaniu na ucznia.
Później wygrałam Otrzęsiny klas czwartych a poźniej zabawa z okazji dnia Nauczyciela. ;>
Przejdź na dół
zazulita Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 14 Paź, 2004 15:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nie miałam bardzo fajnego dnia.

Były trzy lekcje, ale na szczęście nic na nich nie robilismy Mr. Green Później musiałam latac do wszystkich nauczycieli i rozdawać im kwiaty Confused Następnie byłam na bardzo nudnym i głupim apelu. Na koniec zamiast pójść do domu, musiałam robić dekoracje na ślubowanie klas pierwszych gimnazjum, które mam w sobotę Confused

Numer Gadu-Gadu
8619585
zazulita Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 14 Paź, 2004 15:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zapomiałam się jeszcze zapytać co to są otrzęsiny klas czwatrych??

Numer Gadu-Gadu
8619585
Weronika
Gość
PostWysłany: Czw 14 Paź, 2004 15:22   

Otrzęsiny klas czwartych - święto obcodzone przez wszystkie czwarte klasy - które rywalizują o miano najperzej klasy 4 w roku szkolnym 2004/2005
Powrót do góry
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Czw 14 Paź, 2004 19:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja co mam napisać Crying or Very sad ?
Do szkółki idę dopiero w następny poniedziałek.
Zasypana jestem teraz nauką! Po czterech tygodniach nieobecności przez tą durną operację muszę tyle przepisywać...
Ehh..kiepski ten mój los... Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Fajermonka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 14 Paź, 2004 20:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dziasiaj lekcji nie mieliśmi Wink To znaczy, nie mieliśmi lekcji jako lekcji... Klasa przygotowała sprawdzian i pisali go NAUCZYCIELE.... oceny? 1,1,1... po raz pierwszy to ja śmiałam się z Matematyczki Razz Razz Razz Potem był festiwal filmów anglojęzycznych... a potem rozdanie kwiatów... (dlaczego to zawsze spada na mnie?). Ogólnie, cool.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Broken inside.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
3003350
klacz Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 14 Paź, 2004 23:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja byłam na przedstawieniu dla maluchów ale w chórze(łał...śpiewaliśmy aż-Hymn Pańśtwowy:/...). Otrzęsiny jakieś tam- my w szkole mamy takie jakby zawody w których rywalizują wszystki klasy(tzn. osobno 3, osobno 4, osobno 5 i osobno 6Razz) ale to w maju czy kiedy tam;)

A na dzień nauczyciela(środa) była audycja przez szkolne radio...w sumie fajna:) tj- były 'prezentowane' stroje dla nauczycieli danego przedmiotu;) niezły był ubaw biggrin a w czwartek oczywiście wolne:)

Luka - tęsknie za Tobą konisiu... Sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3530726
Odpowiedz do tematu