| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Śmierć mojego królika ;(((
Autor Wiadomość
Szpila
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 19 Maj, 2003 19:15   Śmierć mojego królika ;((( Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wczoraj mojego królika zagryzły psy. Znalazłem na ziemi tylko jego sierść. Moja stara się pobeczała mi było smutno. Nie wiem szkoda, że te głupie psy go zagryzły przeciez było by lepiej gdyby np. na zawał zdech, a nie taka bolesna smiercia. Kto chce napisac kondolensje nie tu napisze Razz

mrylka

PostWysłany: Sro 21 Maj, 2003 17:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak ogólnie to chce sie spytać skąd się wzieły te psy??Zostawiłaś królika samego???Ale już bez pytań....Tak naprawdę to nie chciałabym byc w takiej sytuacji....
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Nemeia Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 21 Maj, 2003 18:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja na moj gust to troche zimno do tego podchodzisz... W Poniedzialek zdechl moj ukochany kocurek, Ramzes i tez "tragicznie" bo byl zdrowy... Chodze, placze i brakuje mi siersciucha.

Nie ma zlej mlodziezy, sa tylko zli wychowawcy...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Szpila
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 22 Maj, 2003 16:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zimno kurde moze jestem chlopakiem, ale bardzo smutno mi bylo jak umarl

a te psy wziely sie stad:
bylem u mojej babci, ktora mieszka na wsi i moja mama wypuscila krolika na ogrodek zeby sobie pobiegal. potem o 11 poszlem z wszystkimi do kosciola nikt nie zostal w domu. nie wiem jak psy weszly moze byla brama uchylona. jak przyszlem byla sama siersc
do dzis mam nadzieje, ze on gdzies tam jest jeszcze zywy pamietam jak wchodzil mi na fotel i podnosil lapki do gory po jedzenie.........

ToJa Płeć:Kobieta
Aktywista
Jest mnie coraz mniej...
Aktywista

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Nie 20 Lip, 2003 12:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U nas sporo osób ma króliczki. Wszyscy wyprowadzają je w szelkach. Ja też miałam króliczka. Zdechł ze starości. Zasnął wiczorem i już się nie obudził. Wszyscy płakali. Gdy jechaliśmy na wieś to królik też chodził w szelkach. Króliczki mogą zdechnąć nawet gdy się bardzo przestraszą. Psy i koty są kochane ale to zazwyczaj wrogowie króczka. Sam widok takiego "potwora" to wielki stres. Gdy królik jest w szelkach to jest czas żeby wziąść go na ręce. Szkoda, że nikt nie pomyślał, żeby króliczka przyktyć jakąś dużą ramą z siatką. Crying or Very sad

niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
245765
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 21 Lip, 2003 21:51   króliki Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

TAk już bywa. JA miałam też króliczka iteż mi zdechł. Tzn. nie zechł ale musiał go weterynarz uśpić bo był chory na nieuleczalną chorobe i by się bardzo męczył. Ale ja płakałam i myślałam o nim z miesiąc...

Numer Gadu-Gadu
730730
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 22 Lip, 2003 22:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Och, to straszne, że si króliczek zdechł Crying or Very sad

Ale jakoś trzeba się z tym pogodzić
Powrót do góry
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Nie 03 Sie, 2003 18:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

1. bardzo mi przykro z powodu utraty zwierzętka
2.nie powinienes go zostawiac samego na podorku (mogłes zamknac go w klatce)
3.kazde zwierze ma instynkt i kazde wywodzi sie z dzikiego zwierzecia wiec
pies od wilka
krolik miniatorka od dzikiego królika

skoro wilk polowal na kroliki to psu instynkt podpowiada ze ma to uczynic

Numer Gadu-Gadu
7399523
CHOMICZKAAA Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 30 Paź, 2003 23:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mi jest bardzo przykro,ale mi sie wydaje że ten uśmieszek na końcu nie jest zbyt właściwy do tematu.Nie lubiłaś swojego króliczka,bo na to wygląda Question

Zapraszam do redagowania mojej stornki dla nastolatek!!!Szczegóły w dziale "O wszystkim"!
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4990808
Justa_z_BB Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 02 Lis, 2003 17:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wspolczuje z powodu smeirci krolika, ale wkruzyly mnie :

1. NIE WYPROWADZA SIE KROLIKA O TEJ PORZE ROKU!
2. JEZELI JUZ COS TO W SZELKACH LUB POD OPIEKA I NIE RPZY PSACH!
3. NIE ZWALAJ WINY NA SPY BO TO TYLKO I WYLACZNEI TWOJA WINA!

Justa , pies i chomik
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2277199
CHOMICZKAAA Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 02 Lis, 2003 17:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Popieram juste w 100%,kto to słyszał puszczać królika samego?Chyba nie jesteś zbyt odpowiedzialną osobą!!!!

Zapraszam do redagowania mojej stornki dla nastolatek!!!Szczegóły w dziale "O wszystkim"!
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4990808
MEFIU
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 07 Sty, 2004 21:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

MIAŁEM PODOBNĄ CHISTORIE Z MOIM KRÓLIKIEM BYŁ W ZAGRODZIE U DZIADKA MUJ PIES GANIAŁ DLA ZABAWY WOKUŁ TEJ ZAGRODY KIEDY MOJA MAMA PTWOŻYŁA ZAGRUDKĘ TO BIEDNY KTULIK SZYBKO BIEGNOŁ I UDEŻYŁ NOSKIEM O KLAPEK MAMY I Crying or Very sad Z Crying or Very sad D Crying or Very sad E Crying or Very sad C Crying or Very sad H Crying or Very sad Ł Crying or Very sad
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
BRAK
Chomiczko-manka

PostWysłany: Pon 12 Sty, 2004 10:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mój Baks na szczęście czuje się dobrze

Odpowiedz do tematu