| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
CZY LUBISZ CHODZIĆ DO SZKOŁY?

Czy lubisz chodzić do szkoły?
Jest to dla mnie "przyjemny mus"!
27%
 27%  [ 10 ]
Lubie!
25%
 25%  [ 9 ]
Ubustwiam szkołe!Szkoła jest the best!
5%
 5%  [ 2 ]
Nie lubie!
16%
 16%  [ 6 ]
Szkoła to jedna wielka nuda!
25%
 25%  [ 9 ]
Głosowań: 27
Wszystkich Głosów: 36

Autor Wiadomość
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 11 Cze, 2004 08:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Szkoła jest jak Media Markt, powinni tego zabronić !!!

Ale tak szczerze mówiąc to chodzę do niej bo muszę, musze zdobyć jakieś wykształcenie żeby później cos w zyciu osiagnac i robic, za kilka lat moze zostane ojcem i co wtedy ?? nie bede patrzyl na rodzicow tylko bede musial sie usamodzilnic sie i zarabiac na swoje dziecko i zone. Jednym slowem powiem tak w dzisiejszych czasach nie ma sie niczego bez szkoly.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3259633
Lavile Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 11 Cze, 2004 12:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nom, to tak jak u mnie, nie lubie chodzic do szkoly ani tym bardziej sie uczyc, ale musze, bo chce byc lekarzem, ale nie takim jak u mnie w miescie, ktorzy nie potrafia rozpoznac chorego wyrostka od zatrucia. Ale sobie wybralam profil biggrin Cool

spontan Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 3/3/6
PostWysłany: Pią 11 Cze, 2004 20:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kamix mówisz bardzo rozsądnie. warto sie pomęczyć pare no parenascie lat zeby miec jakis fajny job w przyszłości.

Nacia Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 30 Cze, 2004 17:07   odp. Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

JA lubie chodzic do szkoły bo gdyby nie to tobys sie zanudził na śmierć pez cały rok .Wiem że szkoła jest czasem nudna.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Nitemare Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Czw 19 Sie, 2004 14:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

[cenzura]Ć SZKOŁĘ

Chcesz się poruszać po mieście? Nie wiąż się z nikim. Nie miej w życiu niczego czego nie mógłbyś porzucić w ciągu pół minuty jeżeli zacznie się robić gorąco
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4706524
Fajermonka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 11 Wrz, 2004 17:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dokadnie. [cenzura] SZKOLE DO KWADRATU!

Broken inside.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3003350
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Nie 12 Wrz, 2004 06:44   

Gdyby nie trzeba było chodzić do tablicy i rozwiązywać zadań z matmy - szkoła byłaby dla mnie rajem X_x I żeby nie było kartkówek... Ale marzycielka ze mnie Razz Szkołę średnio lubię, zawsze coś się dzieje - zawsze jest z czego [lub kogo... Twisted Evil ] się pośmiać biggrin
Powrót do góry
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 13 Wrz, 2004 08:12   

W tamtym roku, to moze i owszem, lubilam. Ale w tym nie lubie, kropka.
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Sro 15 Wrz, 2004 07:07   

Hm...Czy lubię chodzić do szkoły? Trudne pytanie Wink Ukończenie jej jest warunkiem przejścia do szkoły następnej ... a dla niektórych rozpoczęcia pracy. Jest ona konieczna i rozumiem to. W celach towarzyskich zawsze warto tam pójść Wink Trochę mniej nieprzyjemnych zdarzeń na lekcjach i na pewno chętnie przeszedłbym się do "Małpiego ogrodu". Wydaje mi się, że jednak bardziej lubię, niż nie, choć to oczywiście zależy od paru czynników typu nastrój Wink
Powrót do góry
Keśka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 19 Wrz, 2004 12:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Bardzo lubię szkołę nie tylko z oczywistego faktu spotkania z przyjaciółmi. Bardzo lubię niektóre przedmioty, ponieważ po prostu mnie fascynują i zmuszają do rozmyśleń. Na przykład bardzo lubię przyrodę. Nigdy nie wiedziałam, że dalej, za Marsem, znajdują się planety, które niemalże stukrotnie przewyższają masą Ziemię. Nie są one również ze skał, tylko z gazu. Bardzo też zafascynowała mnie grawitacja. Oczywiście wcześniej wiedziałam, co to jest i jak ona działa, lecz nigdy się nie zastanawiałam, że siła ciężkości wpływa na naszą wagę! Lubię też polski, ponieważ mogę się popisać moim talentem literackim Wink Matematyki i historii nienawidzę. Może to się wydać dziwne - lubię poznawać nowe rzeczy, a nie lubię historii. Jest po prostu tyle dat i wydarzeń do zapamiętania, że sobie nie radzę. Chociaż niektóre rzeczy potrafią zaciekawić. A matematyka - uniknę komentarza...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6324199
zazulita Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 30 Wrz, 2004 21:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nie cierpię chodzić do szkoły... Zawsze sie tam strasznie wynudzię Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Numer Gadu-Gadu
8619585
BamBI Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 01 Paź, 2004 13:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie lubie szkoly ale w domu byloby strasznie nudno siedziec przez cale zycie . szkola uczy nas systematycznosci no i ksztalci.....niektórych!!!!!! Razz
Powrót do góry
raperka Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 10 Paź, 2004 18:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja nie nawidze budy Evil or Very Mad to straszna rzecz Crying or Very sad zygac mi sie chce jak jest nie zapowiedziana kartkówka Embarassed

A ja sie teraz bawie caly czas. Zapomniec chce co lonczylo nas
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2923589
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu