| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Spostrzezenie
Autor Wiadomość
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 19 Cze, 2004 16:10   

Zacznijmy od tego, że nie wiesz gdzie chodze do szkoły. U mnie jest, jak pisałam. Widzę to. Tapeciary tańczą ze skejcikami, a skromne brzydulki podpierają ściany.
Przejdź na dół
Lavile Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 19 Cze, 2004 21:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Co tu jest tak najezdzane na tych, ktorzy maja inne zdanie ? Razz U mnie w szkole tez jest tak, ze to ladne dziewczyny tancza z chlopakami i wogole, a te brzydsze podpieraja sciany lub tancza w grupie dziewczyn. I nikt ich nie zaprasza na wolne... No niestety tak juz jest.

karolina_heyah Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sob 17 Lip, 2004 23:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ludzie nie kłócie się!!!! Każdy ma inne zdanie i to normalne, że nie wszyscy zgodzą się z tym co napisałam.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3589897
Fajermonka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 12 Wrz, 2004 12:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U mnie w szkole jest tak samo, brzydkie podpierają ściany Wink .

Broken inside.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
3003350
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Nie 12 Wrz, 2004 12:34   

A u mnie właśnie jest różnie. Zależy czy dziewczyna ma w sobie to "coś" co przyciąga. I nieważne, czy ma figurę modelki. Ważny jest ten blask Smile
Powrót do góry
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Nie 19 Wrz, 2004 20:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja chodze z nene do szkoly. i uwazam ze to zalezy jak jest sie wytapewtowana barbie i puszczalska to z kazdym tancza, inne ladne czy brzydkie ale z fajnym charakterem i lubiane tez tancza... to roznie bywa
Powrót do góry
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 19 Wrz, 2004 20:54   

Nie chodzisz to szkoły z Nene, tylko z Neną, Natko-Szczerbatko Razz (nie mogłam się powstrzymać).
Powrót do góry
klacz Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 21 Wrz, 2004 23:59   Re: Spostrzezenie Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Karolka_heyah napisał/a:
Czy zauwarzyliscie ze na dyskotekach te ladne i szczuple dziewczyny stoja przy scianach, a brzydkie rozdaja numery telefonow.

Z tego by wynikało, że ja jestem ładną dziewczyną? nieee...ja to jestem brzydka i podpieram ściany, żeby się nie wywaliły(zwykła ostrożnośćRazz)

A na serio: U mnie też jest, że większość 'piękności' podpiera ściany, te brzydkie tańczą z innymi dziewczynami(ale ja rzadko tańczę ze wszystkimi), część ładnych tańczy solo albo na wolnych z chłopakiem, a część ryczy że nikt z nimi nie tańczy a jak ktoś je poprosi do tańca albo coś, to odmawiają albo mówią że są zmęczone itd.

Luka - tęsknie za Tobą konisiu... Sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3530726
klacz Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 22 Wrz, 2004 00:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nena napisał/a:
Nie chodzisz to szkoły z Nene, tylko z Neną, Natko-Szczerbatko Razz (nie mogłam się powstrzymać).

(sory za 2 posty pod rząd)
myślałam, czytając ten tekst z krzesła spadne Very Happy Very Happy

Luka - tęsknie za Tobą konisiu... Sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3530726
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Sro 22 Wrz, 2004 18:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Każdy jest piękny ale na inny sposób, i niema luzdi brzydkich, trzeba tylko umieć odkryć piękno drugiego człowieka.
Powrót do góry
Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 22 Wrz, 2004 19:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:

Każdy jest piękny ale na inny sposób, i niema luzdi brzydkich, trzeba tylko umieć odkryć piękno drugiego człowieka.

heh... w praktyce jest inaczej Smile

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8240066
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 23 Wrz, 2004 14:44   

U mnie jest całkowicie inaczej. Na dyskotekach ludzie puszczają szybką i "skoczną" muzykę (czyli np. nie HH bo tutaj możesz stać tylko w miejscu i machać rytmicznie łapą [zazwyczaj]). CZASAMI na specjalne zamówienia są wolniejsze kawałki. I co ?? KAŻDY tańczy ! Po co przychodzić, jak masz zamiar podpierać ścianę ?? TAŃCZ !!! My (moja klasa, koleżanki, znajomy etc.) zazwyczaj robi sobie kółko (w srodku Oskar daje breake-dance Razz) a jak jest wolniejsza to my panny rzucamy się na panów i tańczymy. Nie ma zmiłuj się Wink

Co do sprawy szkoły Neny - co z tego, że ZNASZ szkołę ?? Żeby wiedzieć, jak w niej jest, trzeba tam, uczęszczać, czuć atmosferę, a nie "znać"... Wink

Pozdrawiam biggrinbiggrinbiggrin
Powrót do góry
MeGi111 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 23 Wrz, 2004 20:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A u mnie jest jeszcze inaczej (chyba)... Sa tzw. panienki, które mają tapetę i zawsze najmodniejsze ciuchy oraz są fajne, wesołe dziewczyny... Wydaje mi się, że panienki strasznie się wywyższają i uważają z niewiadomo co... Robią z siebie "wyższą partię...". Chłopcom zwykle podobają się normalne dziewczyny, jednak boją się im to wyznać bo zazwyczaj uznają, że nie mają żadnych szans. To zaobserwowałam w mojej szkole... A na dyskotekach żadko kiedy są wolne... Jak już jakaś jest to zwykle tańczą tylko pary lub osoby, które prawdopodobnie niedługo będą parą... takie są w tej szkole zwyczaje i się tego nie zmieni... Ciekawe jak będzie w liceum Razz

pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4715251
BamBI Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 24 Wrz, 2004 10:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

u mnie w gimnazjum puszczaja tylko techno i wszyscy tancza nawet brzydcy i nie ma takich murów miedzy wszystkimi na wolnych tanczą wszyscy ja nie za piekna Rolling Eyes równiez tancze a u nas na dyskach jest taki tlum ze nikt nie podpiera scian bo tam nawet miejca nie ma
ps.zupelnie inaczej bylo w podstawowce -tanczylo kilka osob a reszta podpierala ściany i byla niezdroa atmosfera
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu