Zacznijmy od tego, że nie wiesz gdzie chodze do szkoły. U mnie jest, jak pisałam. Widzę to. Tapeciary tańczą ze skejcikami, a skromne brzydulki podpierają ściany.
Co tu jest tak najezdzane na tych, ktorzy maja inne zdanie ? U mnie w szkole tez jest tak, ze to ladne dziewczyny tancza z chlopakami i wogole, a te brzydsze podpieraja sciany lub tancza w grupie dziewczyn. I nikt ich nie zaprasza na wolne... No niestety tak juz jest.
_________________ Nie martw się, jutro będzie gorzej !
U mnie w szkole jest tak samo, brzydkie podpierają ściany .
_________________ She wants to go home, and nobody's home.
Its where she lies, broken inside.
There's no place to go, no place to go to dry her eyes.
Broken inside.
Femme Fatale Gość
Wysłany: Nie 12 Wrz, 2004 12:34
A u mnie właśnie jest różnie. Zależy czy dziewczyna ma w sobie to "coś" co przyciąga. I nieważne, czy ma figurę modelki. Ważny jest ten blask
Ja chodze z nene do szkoly. i uwazam ze to zalezy jak jest sie wytapewtowana barbie i puszczalska to z kazdym tancza, inne ladne czy brzydkie ale z fajnym charakterem i lubiane tez tancza... to roznie bywa
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 19 Wrz, 2004 20:54
Nie chodzisz to szkoły z Nene, tylko z Neną, Natko-Szczerbatko (nie mogłam się powstrzymać).
Czy zauwarzyliscie ze na dyskotekach te ladne i szczuple dziewczyny stoja przy scianach, a brzydkie rozdaja numery telefonow.
Z tego by wynikało, że ja jestem ładną dziewczyną? nieee...ja to jestem brzydka i podpieram ściany, żeby się nie wywaliły(zwykła ostrożność)
A na serio: U mnie też jest, że większość 'piękności' podpiera ściany, te brzydkie tańczą z innymi dziewczynami(ale ja rzadko tańczę ze wszystkimi), część ładnych tańczy solo albo na wolnych z chłopakiem, a część ryczy że nikt z nimi nie tańczy a jak ktoś je poprosi do tańca albo coś, to odmawiają albo mówią że są zmęczone itd.
Każdy jest piękny ale na inny sposób, i niema luzdi brzydkich, trzeba tylko umieć odkryć piękno drugiego człowieka.
heh... w praktyce jest inaczej
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 23 Wrz, 2004 14:44
U mnie jest całkowicie inaczej. Na dyskotekach ludzie puszczają szybką i "skoczną" muzykę (czyli np. nie HH bo tutaj możesz stać tylko w miejscu i machać rytmicznie łapą [zazwyczaj]). CZASAMI na specjalne zamówienia są wolniejsze kawałki. I co ?? KAŻDY tańczy ! Po co przychodzić, jak masz zamiar podpierać ścianę ?? TAŃCZ !!! My (moja klasa, koleżanki, znajomy etc.) zazwyczaj robi sobie kółko (w srodku Oskar daje breake-dance ) a jak jest wolniejsza to my panny rzucamy się na panów i tańczymy. Nie ma zmiłuj się
Co do sprawy szkoły Neny - co z tego, że ZNASZ szkołę ?? Żeby wiedzieć, jak w niej jest, trzeba tam, uczęszczać, czuć atmosferę, a nie "znać"...
A u mnie jest jeszcze inaczej (chyba)... Sa tzw. panienki, które mają tapetę i zawsze najmodniejsze ciuchy oraz są fajne, wesołe dziewczyny... Wydaje mi się, że panienki strasznie się wywyższają i uważają z niewiadomo co... Robią z siebie "wyższą partię...". Chłopcom zwykle podobają się normalne dziewczyny, jednak boją się im to wyznać bo zazwyczaj uznają, że nie mają żadnych szans. To zaobserwowałam w mojej szkole... A na dyskotekach żadko kiedy są wolne... Jak już jakaś jest to zwykle tańczą tylko pary lub osoby, które prawdopodobnie niedługo będą parą... takie są w tej szkole zwyczaje i się tego nie zmieni... Ciekawe jak będzie w liceum
_________________ "... Idąc ulicą zauważ biednego kamyka,
jesiennego liścia, zapracowaną mrówkę,
małego wróbelka, jedną chmurkę na niebie,
pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
u mnie w gimnazjum puszczaja tylko techno i wszyscy tancza nawet brzydcy i nie ma takich murów miedzy wszystkimi na wolnych tanczą wszyscy ja nie za piekna równiez tancze a u nas na dyskach jest taki tlum ze nikt nie podpiera scian bo tam nawet miejca nie ma
ps.zupelnie inaczej bylo w podstawowce -tanczylo kilka osob a reszta podpierala ściany i byla niezdroa atmosfera