Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Nie 22 Sie, 2004 12:06
Czerwony Miś napisał/a:
Wierzba coś źle zrozumiałaś, ja napisałam że Pitt Bull to marka też dla skinów nie dla Punków :]
ale ja nic na ten temat nie mówiłam to Nenar uważnie czytaj pościki, uwaznie hihi ^^'
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 22 Sie, 2004 12:52
ja pewnie coś źle napisałam, albo źle zrozumiałam... a zresztą czasem sama cos piszę, a jak potem to czytam to jakbym była na haju...
Co do Krzyśka to chyba tu było napisane, że masz gdzieś tyle lat co panienka o ile pamiętam. A osoby, które znam są starsze i siędzą w tym od kąd mają pojęcie co to subkultura...
aha aha no to przepraszam za pomyłkę =)
no on ma chyba 13 lat.. :/
nie no jak chce to niech wyraza swoje zdanie... albo racje, albo nieracje ja zostane przy swoim
_________________ "Czarno-Czerwony miś, szyty biała nitką, wypełniony ryżem..."
"Czarno-Czerwony miś podobny do Lenina zapatrzył się na gwiazdkę..."
"Czarno-Czerwony miś lubi kiedy nie wie co go czeka..."
<B>Wrzuciłam zdjęcia do albumu!</B>
Otwieracz Gość
Wysłany: Sro 08 Wrz, 2004 19:32
Krzysiek- od kiedy niby skin nie może być nazistą, czy też nacjonalistą? Kim ma niby być- komuchem!?
Krzysiek- od kiedy niby skin nie może być nazistą, czy też nacjonalistą? Kim ma niby być- komuchem!?
kurde ale ty jesteś skrajny, typowy polski dresiarz co mu sie wydaje że jest wielkim nazistą :/ Nie słyszałeś młotku o apolitycznych ojowcach, o skinheadach69, o rude-boys trojan skinheads i skankowcach?? ci ludzi istnieją i takich jest większość, a nazi to tylko głupi dresiarski odłam. Nic nie jest czarne ani białe, jest jeszcze tłum pozytywnych, apolitycznych ludzi.
"Idź stąd, mylisz rytm nazi kretynie duch roku 69 nigdy nie zginie!!!
Rude-boy na jamajce=skinhead w londynie, duch roku 69 nigdy nie zginie! Prawidziwy skinhead nie może być rasistą- symbol szachownicy tłumaczy wszystko!"
_________________ Nie wyjdę dziś z tobą baby na techno, nie pójdę z tobą pod rękę po molo...Nigdy w zyciu nie pokocham dziewczyny która słucha disco-polo!!!
Otwieracz Gość
Wysłany: Sro 08 Wrz, 2004 20:39
Po pierwsze- nie jestem nazistą.
Po drugie- nie jestem dresiarzem.
Po trzecie- szachownica jest, o ile się nie mylę, symbolem nieco młodszym niż ruch skinheads.
Poza tym dziwne jest, że gdy grasz z nazistami, to od razu jesteś nazistą.
Kolejna sprawa- skoro jesteś taki wielki apolityczny, to dlaczego czepiasz się osób o innych poglądach?
Jeszcze jedno- strasznie się jarasz "Spirit of 69"... czytałeś tam może o "paki-bashing"?