Nie wiem czy na forum znjduje się temat o tym zespole, ale czy jeszcze jest tu ktoś kto lubi dobrą starą Mettalicę? Takie przezboje jak "The umforgiven" czy inne wprawią mnie w stn zadumy, najbardziej lubię płytę Mettalica, a no cóż St.Anger to w sumie niewypał według mnie i wielu innych osób, które znam.
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Nie 08 Lut, 2004 20:49
no ja znam dobrą starą metallice, unforgiven, czy nothink else mothers to kocham np. jakbys chciała się wdac w długą i powazną rozmowe na ten temat to zapraszam na moje gg -2891618
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 08 Lut, 2004 22:27
Heh, jak na razie aż tak dobrze nie znam Metallicy. Od niedawna słucham, ale jak trochę jeszcze się zapoznam to chętnie wdam się w długą i pasjonującą rozmowę
ja tam lubie niektore kawalki Metallicy, i nie sadze raczej zeby bylo to jakis genialny i swietny zespol. Zespół jak kazdy inny moze troszke lepszy ale nie rewelacyjny =P
puk puk...w zyciu nie widziałem tak debilnego forum. Boze j..b..ana Narwano i inne ****** czy wy sie znacie na muzyce choc troszke. Nirvaną mozna tylko gardzic, a metalica stara jest faktycznie dobra ale mam namysli płyty z lat 80. pOtejzewam ze nie wytrzymałbyscie 5 minut masterki czy kil them alla. POpękały by wam uszy buahaha. Laska zna 2 piosenki i w rozmowy by sie chciała wdawac. Kazdy zna nothing else matthers. Zresztą kindermetaówki żegnam borzygac mi sie chce.
PS i nie piszcie ze sie nieznam , albo ze macie swoje zdanie , albo ze lubicie tylko te dwie piosenki bo tylko sie kompromitowac bedziecie
STeve: ni znasz sie
Ja metalcie uwazam za pospolity zespol i nie mow ze od niej bebenki pekaja bo sie posikam. peknac to ci moga jak bedziesz sluchac Manowar
najglosniejszy zespol swiata ;p ( to jest prawda bo maja rekord guinessa ;p)
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Nie 13 Cze, 2004 22:37
Steve Hogarth napisał/a:
Laska zna 2 piosenki i w rozmowy by sie chciała wdawac. Kazdy zna nothing else matthers. Zresztą kindermetaówki żegnam borzygac mi sie chce.
piszesz że niby znam 2 pisenki i sie chce w rozmowy wdawać, każdy zna nothink else mothers z tym się zgodze jednak ja bardzo lubię tę piosenkę (zgodze się z tobą że jej albumy [metallici] z lat 80 i początku lat 90 były dużo lepsze od ich teraźniejszych płyt.. to już nie to co niegdyś) jeżeli chciałbyś ze mną pogadać bo chęntie bym z tobą pgoadała (nie wiem czy rozmowa wyjdzie ale bym chciałą) to napisz albo podaj mi swój maile, gg czy cokolwiek... chętnie pogadam i wymienie sie opiniami na temat metallici i innych zespołów, może moonspell?.. bg albo soad oraz cokolwiek co chcesz, mam różnorodne gusta muzyczne (w skład wchodzą rock, goth, metal no może troche hh [ale sie wogóle nie znam] bo znajomi mi próbują go wpersfadowac jednak ja nie za bardzo lubie)
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 13 Cze, 2004 22:52
A ja szczerze powiem, że nie przepadam za Metallicą. Ani za starą ani za nową. Nie leży mi. Właśnie nie przepadam z takimi metal-rock (chociaż Dry kill logic lubię), heavy i power metalowymi zespołami.
zespół death jest specyficzny bo go słucha franz i sobie przy tym cos robi:) a kazda zwrotka skłąda sie z tego: bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
_________________ widać że nosze są słabe
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 01 Sie, 2004 23:26
A więc powiem, ze powróciłam i wiem o wiele więcej o tym zespole i go coraz bardziej wielbię... może i jestem jakąs kindermetalówą, bo nie słucham Metallicy od lat tylko od jakiegoś roku, ale gdyby ludzie się mieli dlatego zniechęcać, ze są nowi w jakiś gatunku muzyki to co by było? Niewiele fanów Metallicy, bo do tego gatunku muzyki trzeba dorosnąć, bo każdy kiedyś słuchał Smurfnych hitów a moja ulubiona płyta to "Master of Pupets" i "St. Anger" i nie znam dwuch piosenek, bo prawie każdą płytę a niektóre nawet na pamięć, ale nie tytułami jak na razie
A ja szczerze powiem, że nie przepadam za Metallicą. Ani za starą ani za nową. Nie leży mi. Właśnie nie przepadam z takimi metal-rock (chociaż Dry kill logic lubię), heavy i power metalowymi zespołami.
Posluchaj 'Fade to black" tylko koniecznie z tekstem przed soba.
W ogóle Ride the Lightning to imho najlepsza płyta Metalliki. Kulminacja dobrej tendencji z Kill'em All i Mastera. Później zmiana stylu i stopniowe obniżanie się poziomu. St. Anger to już zupełna porażka estetyczna.
Cytat:
Nirvaną mozna tylko gardzic, a metalica stara jest faktycznie dobra ale mam namysli płyty z lat 80. pOtejzewam ze nie wytrzymałbyscie 5 minut masterki czy kil them alla.
Analogicznie rzecz ujmując, mogę tobą tylko gardzić, jako człowiekiem który nawet nie zna tytułów swoich ulubionych płyt(kill them alla, lol).
_________________ I ze zgrozą pojąłem, że zazdrościć zdolnym
Temu, co w otchłań biegnie z skwapliwością wściekłą,
I, własną krwią pijany, po życiu mozolnym
Na śmierć przeniósłbym mękę, a nad nicość piekło.
Ja jestem punkiem, więc z zasady metalu nie toleruję i nie cierpię, metallica to dla mnie kicz,głupie riffy i mają teksty bez żadnej ideii i przesłania, wolę sobie posłuchać dezertera albo Włochatego, ale o gustach się nie dyskutuje więc niech każdy słucha tego co chce.
_________________ Nie wyjdę dziś z tobą baby na techno, nie pójdę z tobą pod rękę po molo...Nigdy w zyciu nie pokocham dziewczyny która słucha disco-polo!!!