Jeszcze kiedy niemiałam miesiączki menstrubowałam się. Kiedy pierwsza miesięczka 2 dni później zaczełam się pare razy menstrubować i doprowadzalam się do orgazmów. I teraz spóźnia mi się okres tydzień temu powinnam go dostać. I chciałam się zapytać czy mogłam zajść w ciążę . i mam 13 lat .Prosz odpowiedzcie!!!!!!!!!!!!!!!!
Buehehehhehe . Od mastrubacji ciązza ? . Okres na początku często jest nieregularny . Na 100% nie jestes w ciązy .
kasia14 niezalogowana Gość
Wysłany: Pią 20 Sie, 2004 19:36
"mensturbowalam sie"- jesli juz masturbowalam sie! to znaczy nie ja... od masturbacji nie zachodzi sie w ciaze! a okres jak najbardziej moze ci sie spozniac. pierwsze sa nieregularne i jesli np. ostatni mialas miesiac temu to mozesz dostac dopiero za miesiac. to jak najbardziej normalne wiec sie nie przejmuj! trzymaj sie!
Jeszcze kiedy niemiałam miesiączki menstrubowałam się. Kiedy pierwsza miesięczka 2 dni później zaczełam się pare razy menstrubować i doprowadzalam się do orgazmów. I teraz spóźnia mi się okres tydzień temu powinnam go dostać. I chciałam się zapytać czy mogłam zajść w ciążę . i mam 13 lat .Prosz odpowiedzcie!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak mogłaś sama zajść w ciąże a pierwsze miesiączki są zawsze nie regularne
_________________ Ja jestem ciebie nie ma
Kocham Alberta
Pozdrowionka dla mojego Albertina!!!
kicia1994
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 25 Sie, 2004 18:22
Menstrubacja? Wow! Polaczenie masturbacji z menstruacja!
tina Gość
Wysłany: Sro 25 Sie, 2004 19:18
no ja też to zauważyłam
Tavion Gość
Wysłany: Sro 25 Sie, 2004 21:53
Nena, bo ona robiła jedno i drugie w tym samym czasie
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 26 Sie, 2004 09:02
Tavion napisał/a:
Nena, bo ona robiła jedno i drugie w tym samym czasie
Słuchaj, Tavion. Nie można się menstruować. Menstruacja jest to określenie miesiączki / okresu. A masturbacja jest to pieszczenie swoich miejsc intymnych. Jest to zaspokojanie swoich potrzeb seksualnych i tyle.
IWonka!
Nie mensturbacja, tylko masturbacja. Fajne połączenie menstruacji z masturbacją, że wyszło fajne słowo: mensturbacja. Od masturbacji nikt nie zachodzi w ciążę! Czy Twoje palce czy jakieś tam przedmioty wytwarzają plemniki? Do zapłodnienia dochodzi poprzez połączenie się plemników z komórką jajową. A jeśli plemnik nie zostanie zapłodniony w ciągu 24h - obumrze. I co z tego, że Twój okres się już nie pojawia od tygodnia. Pierwsze miesiączki są nieregularne, a uregulują się dopiero po 2 - 3 latach.
Omg...już widze drugi identyczny temat: czy podczas masturbacji można zajśc w ciąze? Ludzie czy wymyślicie? Aby zajśc w ciązę potrzebne sa pleminiki które zapłodnią komórkę jajowa a oile wiem palce nie wytwarzaja plemników no chyba że ktoś jest jakimś wybrykiem natury Dajcie sobie siana bo takie żarty wcale nie sa śmieszne i tylko zasmiecają forum :/ A tak wogóle to IWonka naucz się pierw mówić po polsku zanim o co kolwiek spytasz bo słowo mensturbacja nie istnieje. Chyba że Ci chodziło o masturbacje podczas mestruacji heheh
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Czw 26 Sie, 2004 15:10
sory źle mi zacytowało, nie wiem czemu (ale u góry pisze quote KleO coś pewnie nie tak byo z forum w momencie dodawania postu chodziło mi o powyższy post KleO
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..