| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Menstrubacja
Autor Wiadomość
IWonka
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 20 Sie, 2004 18:48   Menstrubacja

Jeszcze kiedy niemiałam miesiączki menstrubowałam się. Kiedy pierwsza miesięczka 2 dni później zaczełam się pare razy menstrubować i doprowadzalam się do orgazmów. I teraz spóźnia mi się okres tydzień temu powinnam go dostać. I chciałam się zapytać czy mogłam zajść w ciążę . i mam 13 lat .Prosz odpowiedzcie!!!!!!!!!!!!!!!!
Przejdź na dół
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 20 Sie, 2004 19:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Buehehehhehe biggrin . Od mastrubacji ciązza ? Razz Razz . Okres na początku często jest nieregularny . Na 100% nie jestes w ciązy Wink .
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
kasia14 niezalogowana
Gość
PostWysłany: Pią 20 Sie, 2004 19:36   

"mensturbowalam sie"- jesli juz masturbowalam sie! to znaczy nie ja... od masturbacji nie zachodzi sie w ciaze! a okres jak najbardziej moze ci sie spozniac. pierwsze sa nieregularne i jesli np. ostatni mialas miesiac temu to mozesz dostac dopiero za miesiac. to jak najbardziej normalne wiec sie nie przejmuj! trzymaj sie!
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 21 Sie, 2004 21:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Od MASTURBACJI nie można zajść w ciążę...No co Ty....To jest nawet nie logiczne. Sorry,ale zdaje mi się,że ten temat ma charakter "jajcarski" Rolling Eyes

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
tina
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Nie 22 Sie, 2004 09:34   

pierwsze miesiaczki zawsze ( no prawie) sie spzniaja a wiec nie ma powodow do obaw nie zaszlas w ciążę
Powrót do góry
Nadia25 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 25 Sie, 2004 16:42   Re: Menstrubacja Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

IWonka napisał/a:
Jeszcze kiedy niemiałam miesiączki menstrubowałam się. Kiedy pierwsza miesięczka 2 dni później zaczełam się pare razy menstrubować i doprowadzalam się do orgazmów. I teraz spóźnia mi się okres tydzień temu powinnam go dostać. I chciałam się zapytać czy mogłam zajść w ciążę . i mam 13 lat .Prosz odpowiedzcie!!!!!!!!!!!!!!!!

Kwiat Jak mogłaś sama zajść w ciąże a pierwsze miesiączki są zawsze nie regularne Kwiat

Pozdrowionka dla mojego Albertina!!!

kicia1994
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 25 Sie, 2004 18:22   

Menstrubacja? Wow! Polaczenie masturbacji z menstruacja!
Powrót do góry
tina
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sro 25 Sie, 2004 19:18   

no ja też to zauważyłam
Powrót do góry
Tavion
Gość
PostWysłany: Sro 25 Sie, 2004 21:53   

Nena, bo ona robiła jedno i drugie w tym samym czasie Neutral
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 26 Sie, 2004 09:02   

Tavion napisał/a:
Nena, bo ona robiła jedno i drugie w tym samym czasie Neutral

Słuchaj, Tavion. Nie można się menstruować. Menstruacja jest to określenie miesiączki / okresu. A masturbacja jest to pieszczenie swoich miejsc intymnych. Jest to zaspokojanie swoich potrzeb seksualnych i tyle.

IWonka!
Nie mensturbacja, tylko masturbacja. Fajne połączenie menstruacji z masturbacją, że wyszło fajne słowo: mensturbacja. Od masturbacji nikt nie zachodzi w ciążę! Czy Twoje palce czy jakieś tam przedmioty wytwarzają plemniki? Do zapłodnienia dochodzi poprzez połączenie się plemników z komórką jajową. A jeśli plemnik nie zostanie zapłodniony w ciągu 24h - obumrze. I co z tego, że Twój okres się już nie pojawia od tygodnia. Pierwsze miesiączki są nieregularne, a uregulują się dopiero po 2 - 3 latach.
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Czw 26 Sie, 2004 09:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

[quote="KleO"]
Tavion napisał/a:
A jeśli plemnik nie zostanie zapłodniony w ciągu 24h - obumrze.

sory ze sie czepiam szczegołów nie ale ale plemnik nie moze szostać zapłodniony =P to plemnik zapladnia Mr. Green

Numer Gadu-Gadu
2891618
Tavion
Gość
PostWysłany: Czw 26 Sie, 2004 11:00   

KleO napisał/a:

Słuchaj, Tavion. Nie można się menstruować. Menstruacja jest to określenie miesiączki / okresu.

Kleo - jakbym tego nie wiedziała - -"

Wierzba, coś ci się chyba pomyliło Neutral Ja nie pisałam nic o obumarłym plemniku Neutral
Powrót do góry
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 26 Sie, 2004 11:35   

No, ale Kleo, Tavion dobrzemowi - masturbacja w czasie menstuacji biggrin
Powrót do góry
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 26 Sie, 2004 14:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Omg...już widze drugi identyczny temat: czy podczas masturbacji można zajśc w ciąze? Ludzie czy wymyślicie? Aby zajśc w ciązę potrzebne sa pleminiki które zapłodnią komórkę jajowa a oile wiem palce nie wytwarzaja plemników no chyba że ktoś jest jakimś wybrykiem natury Laughing Dajcie sobie siana bo takie żarty wcale nie sa śmieszne i tylko zasmiecają forum :/ A tak wogóle to IWonka naucz się pierw mówić po polsku zanim o co kolwiek spytasz bo słowo mensturbacja nie istnieje. Chyba że Ci chodziło o masturbacje podczas mestruacji heheh

Numer Gadu-Gadu
730730
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Czw 26 Sie, 2004 15:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

sory źle mi zacytowało, nie wiem czemu (ale u góry pisze quote KleO coś pewnie nie tak byo z forum w momencie dodawania postu chodziło mi o powyższy post KleO

Numer Gadu-Gadu
2891618
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu