| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Lepszy niemiecki czy angielski??
Autor Wiadomość
Nadia25 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 09 Sie, 2004 21:35   Lepszy niemiecki czy angielski?? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kwiat Jak myślicie czy w szkole lepszy angielski czy niemiecki odpiszcie!!! Kwiat
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

PostWysłany: Pon 09 Sie, 2004 22:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie wiem jak Wy, ale ja tam wolę niemca biggrin
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Wto 10 Sie, 2004 08:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja tam nie lubię języka niemieckiego, za to dośc lubię angielski, ja tam wole anglik a niemiecki mi wogóle nie podchodzi (szczęście że nie musze się go uczyć)

Numer Gadu-Gadu
2891618
Dexter Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 10 Sie, 2004 09:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja wolę angielski z resztą jest chyba bardziej uniwersalny.

Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 10 Sie, 2004 10:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tam bardziej wole anglielski ;p . ale niestety niemca sie ucze :/ . Angielski jest chyba o wiele bardziej znany niz niemiecki ... Poprostu nie cierpie niemieckiego !! Te die .. das ...itp.. blee :p
Powrót do góry
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 10 Sie, 2004 16:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

JA ucze się TYLKO j.angielskiego i uwarzam ze jesli mozna wybierac to lepiej wybrac angilelski bo bardziej sie przyda..to jest taki uniwersalny jezyk ktorym polugujesz sie w wielu krajach....ten jezyk jest chyba najwazniejszy i najczesce jego uczą w szkołach.

Numer Gadu-Gadu
730730
Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 10 Sie, 2004 19:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja się uczę angielskiego i baardzo dobrze mi idzie. Lubie angielski choć niemiecki napewno nie jest zły Wink. Osobiście uważam, że angielskim posługuje się więcej narodów i więcej ludzi go umie. Łatwiej jest się dogadać Wink.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1826428
d098 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 2/3/6
PostWysłany: Wto 10 Sie, 2004 22:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Angielski is the best. (nie będe się rozpisywał bo mi się nie chce)
Ale już niedługo będe się uczył rosyjskiego (mama mnie będzie uczyła) - to teraz modny język i synoptycy mówią że już niedługo będzie bardzo potrzebny....

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 19 Sie, 2004 21:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tam wolę j.angielski. Szybciej mi wchodzi, a w nowej szkole będę w klasie z podwyższonym językiem angielskim Wink Niemieckiego już nie będę się uczyć,na szczeście...

Egoista Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Czw 19 Sie, 2004 21:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Angielski jest latwiejszy, chociazby z tego powodu, ze mamy z tym jezykiem duzo czestszy kontakt. {gry komputerowe itp.}
Ktory jest 'lepszy' to juz musisz stwierdzic sama.
Powrót do góry
Blandzia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 21 Sie, 2004 18:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja wole Angielski. NIemiecki pewnie bylby fajny gdyby nie nasz babka! Ona nie umie uczyc i tyle!. I wloskiego sie bede uczyc, ale nie w szkole

http://wszystkie-kolory-teczy.blog.onet.pl/ -****
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3006137
klacz Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 24 Sie, 2004 23:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zdecydowanie- wolę angielski, a zadziwia mnie to, że, pomimo iż nie znam języka niemieckiego-często (jak się potem okazuje) wymskają mi się jakieś słowa w tym języku Rolling Eyes

Luka - tęsknie za Tobą konisiu... Sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3530726
Odpowiedz do tematu