A mnie na wspomnienia naszlo... Pamietacie nas, prawie dwa lata temu? Male dziewczynki, przescigajace sie w odpowiedziach na trudne pytania, byle by mieć wyższą rangę? A teraz więszkość z nas to moderatorki... Ah, stare czasy...
Nena-mnie wprawdzie nie było tu dwa lata temu, doszłam prawie rok temu(ah...jak to szybko zleciało )....Pamiętam to jak nic...Myślałam,ze nigdy nie zaklimatyzuję się na tym forum. Była wkurzona na Dga,że mi "rozkazuje"( )-nie wiedziałam,że on od tego przede wszystkim jest bo jest jednym z najważniejszych na tym fourm. Nikt mnie nie lubił(no, chyba sami to przyznacie)...Pamiętam, jak kłóciłam się z Alice10...To były czasy
P.S. Sorry,za off-topic ale...chyba ten jeden raz mogę, nie?
eh ja pamietam rok temu w czerwcu jak przyszłam, jakos nie potrafiłam sie zaaklimatyzować =], ale jednak udało mi sie i zostałam na dłużej trochę, mam ndzieje że dobrze (choć wielu z was może myśleć ze szkoda że nie odeszłam tak jak setki innych użytkowników) =D no cuż znowu moze to nie bylo tak dawno ale w mojej działalności na forum dość długo...
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Zupełnie zgadzam się z Iśką. Uważacie,że na naszym forum udziela się mało osób? Moim zdaniem nie. Zdecydowanie jest co czytać, a postów nie jest za dużo, więc nawet się nie ma w czym gubić i za to tak bardzo lubie to forum Jest dobrze,przecież nie potrzeba nam więcej osób
Też sie znią zgadzam każdego dnia kiedy tu przyjde jest ktoś nowy...
_________________ Pyszny pierożek z truskawakami i twarożkiem do buzi am!AAAA!!Tylko nie wywalaj ze mnie moich truskawkowych wlaków!Ty aligatorze!!!
Też pamiętam jak przyszłam na to forum około dwa lata temu nie bardzo mogłam się zaklimatyzować...ale to zawsze tak jest jak jest sie nowym..kiedyś te osoby które były nowe teraz sa najbardziej aktywne i znane na tym forum np. panienka wierzba, nena, mała, mroweczka itp...
ale wrcając do tematu myśle że to forum jest bardzo znane i dziennie wchodzi na nie setki osób i co kawałek widze jakiegos nowozarejestrowanego urzytkownika..mysle ze niepotrzebny jest dodatkowy rozglos..wysylanie adresu forum mailami, wklejanie do ksieg gosci i na gg będzie hmm...ze tak powiem wkurzające...sama sie wkurzam kiedy wysylają mi jakies "reklamy" itp. Mysle ze to nie jest dobry pomysl a forum jest wystarczająco znane teraz.
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
W zupelnoasci zgadzam sie z GOSCIOWA nie jedno forum moze nam pozazdroscic takich statystyk ale przeciez nie o to chodzi bo nie liczy sie ilosc ale jakos, wszyscy na tym forum ktorzy zostaja na dluzej sa wspaniali i wole aby bylo mniej ludzi wspanialych niz wiecej, no wiecie jakich nie musze pisac
Też pamiętam jak przyszłam na to forum około dwa lata temu nie bardzo mogłam się zaklimatyzować...ale to zawsze tak jest jak jest sie nowym..kiedyś te osoby które były nowe teraz sa najbardziej aktywne i znane na tym forum np. panienka wierzba, nena, mała, mroweczka itp...
ale wrcając do tematu myśle że to forum jest bardzo znane i dziennie wchodzi na nie setki osób i co kawałek widze jakiegos nowozarejestrowanego urzytkownika..mysle ze niepotrzebny jest dodatkowy rozglos..wysylanie adresu forum mailami, wklejanie do ksieg gosci i na gg będzie hmm...ze tak powiem wkurzające...sama sie wkurzam kiedy wysylają mi jakies "reklamy" itp. Mysle ze to nie jest dobry pomysl a forum jest wystarczająco znane teraz.
(znowu odpowiadam cytatem )ja też sie denerwuje jak mi przysyłają reklamu odrazu je wywalam.I tak forum jest bardzo popularne po co jeszcze je reklamować?!
_________________ Pyszny pierożek z truskawakami i twarożkiem do buzi am!AAAA!!Tylko nie wywalaj ze mnie moich truskawkowych wlaków!Ty aligatorze!!!
Tavion Gość
Wysłany: Czw 29 Lip, 2004 11:38
Hmm.. a ja jestem tu nowa - i mam pytanie. Jak uzyskać wyższą rangę - wiem. Ale jak zostać moderatorem - oto jest zagadka
Hmm.. a ja jestem tu nowa - i mam pytanie. Jak uzyskać wyższą rangę - wiem. Ale jak zostać moderatorem - oto jest zagadka
O przyznaniu moderatora decyduje administrator i nie dostaniesz go automatycznie po napisaniu iluś tam postów a rangi typu Debiutant, Junior itd. przyznawane są automatycznie po napisaniu pewnej ilości postów
_________________ "To smutne, że głupcy są tacy pewni siebie a ludzie rozsądni tacy pełni wątpliwości"
------------