| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Wejdz na to .
Autor Wiadomość
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 16 Lip, 2004 21:50   

A mnie na wspomnienia naszlo... Pamietacie nas, prawie dwa lata temu? Male dziewczynki, przescigajace sie w odpowiedziach na trudne pytania, byle by mieć wyższą rangę? Smile A teraz więszkość z nas to moderatorki... Ah, stare czasy...
Przejdź na dół
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 16 Lip, 2004 22:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nena-mnie wprawdzie nie było tu dwa lata temu, doszłam prawie rok temu(ah...jak to szybko zleciało Mr. Green )....Pamiętam to jak nic...Myślałam,ze nigdy nie zaklimatyzuję się na tym forum. Była wkurzona na Dga,że mi "rozkazuje"( Mr. Green )-nie wiedziałam,że on od tego przede wszystkim jest bo jest jednym z najważniejszych na tym fourm. Nikt mnie nie lubił(no, chyba sami to przyznacie)...Pamiętam, jak kłóciłam się z Alice10...To były czasy Mr. Green Smile
P.S. Sorry,za off-topic ale...chyba ten jeden raz mogę, nie? Smile

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Sob 17 Lip, 2004 13:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

eh ja pamietam rok temu w czerwcu jak przyszłam, jakos nie potrafiłam sie zaaklimatyzować =], ale jednak udało mi sie i zostałam na dłużej trochę, mam ndzieje że dobrze (choć wielu z was może myśleć ze szkoda że nie odeszłam tak jak setki innych użytkowników) =D no cuż znowu moze to nie bylo tak dawno ale w mojej działalności na forum dość długo...

Numer Gadu-Gadu
2891618
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 24 Lip, 2004 23:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mroweczka: No to się dowiedziałem Wink (że byłaś na mnie wkurzona). Jakoś to przeżyję Wink.

A kto pamięta Justynę Maj? Albo Bejota?

Kania Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 27 Lip, 2004 14:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mroweczka napisał/a:
Zupełnie zgadzam się z Iśką. Uważacie,że na naszym forum udziela się mało osób? Moim zdaniem nie. Zdecydowanie jest co czytać, a postów nie jest za dużo, więc nawet się nie ma w czym gubić i za to tak bardzo lubie to forum Wink Jest dobrze,przecież nie potrzeba nam więcej osób Wink

Też sie znią zgadzam każdego dnia kiedy tu przyjde jest ktoś nowy... Laughing

Numer Gadu-Gadu
4973663
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 28 Lip, 2004 16:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Też pamiętam jak przyszłam na to forum około dwa lata temu nie bardzo mogłam się zaklimatyzować...ale to zawsze tak jest jak jest sie nowym..kiedyś te osoby które były nowe teraz sa najbardziej aktywne i znane na tym forum np. panienka wierzba, nena, mała, mroweczka itp...
ale wrcając do tematu myśle że to forum jest bardzo znane i dziennie wchodzi na nie setki osób i co kawałek widze jakiegos nowozarejestrowanego urzytkownika..mysle ze niepotrzebny jest dodatkowy rozglos..wysylanie adresu forum mailami, wklejanie do ksieg gosci i na gg będzie hmm...ze tak powiem wkurzające...sama sie wkurzam kiedy wysylają mi jakies "reklamy" itp. Mysle ze to nie jest dobry pomysl a forum jest wystarczająco znane teraz.

Numer Gadu-Gadu
730730
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 28 Lip, 2004 17:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W zupelnoasci zgadzam sie z GOSCIOWA nie jedno forum moze nam pozazdroscic takich statystyk ale przeciez nie o to chodzi bo nie liczy sie ilosc ale jakos, wszyscy na tym forum ktorzy zostaja na dluzej sa wspaniali i wole aby bylo mniej ludzi wspanialych niz wiecej, no wiecie jakich nie musze pisac Wink

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3259633
Kania Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 28 Lip, 2004 18:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gościówa napisał/a:
Też pamiętam jak przyszłam na to forum około dwa lata temu nie bardzo mogłam się zaklimatyzować...ale to zawsze tak jest jak jest sie nowym..kiedyś te osoby które były nowe teraz sa najbardziej aktywne i znane na tym forum np. panienka wierzba, nena, mała, mroweczka itp...
ale wrcając do tematu myśle że to forum jest bardzo znane i dziennie wchodzi na nie setki osób i co kawałek widze jakiegos nowozarejestrowanego urzytkownika..mysle ze niepotrzebny jest dodatkowy rozglos..wysylanie adresu forum mailami, wklejanie do ksieg gosci i na gg będzie hmm...ze tak powiem wkurzające...sama sie wkurzam kiedy wysylają mi jakies "reklamy" itp. Mysle ze to nie jest dobry pomysl a forum jest wystarczająco znane teraz.

(znowu odpowiadam cytatem Laughing )ja też sie denerwuje jak mi przysyłają reklamu odrazu je wywalam.I tak forum jest bardzo popularne po co jeszcze je reklamować?!

Numer Gadu-Gadu
4973663
Tavion
Gość
PostWysłany: Czw 29 Lip, 2004 11:38   

Hmm.. a ja jestem tu nowa - i mam pytanie. Wink Jak uzyskać wyższą rangę - wiem. Ale jak zostać moderatorem - oto jest zagadka Razz
Powrót do góry
Dexter Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 29 Lip, 2004 11:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tavion napisał/a:
Hmm.. a ja jestem tu nowa - i mam pytanie. Wink Jak uzyskać wyższą rangę - wiem. Ale jak zostać moderatorem - oto jest zagadka Razz

O przyznaniu moderatora decyduje administrator i nie dostaniesz go automatycznie po napisaniu iluś tam postów a rangi typu Debiutant, Junior itd. przyznawane są automatycznie po napisaniu pewnej ilości postów Smile

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
nie podam. Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 29 Lip, 2004 12:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tavion napisał/a:

Najpierw się rozglądnij na forum a potem pisz posty
http://dziecionline.pl/forum/viewtopic.php?t=1175
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
398724821
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu