| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Słyszeliście!!!!!!!!!!!!!!
Autor Wiadomość
blackLady
-Usunięty-
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 23 Lip, 2004 10:04   Słyszeliście!!!!!!!!!!!!!!

12-latka urodziła dziecko, 28-latka babcią!

W Bułgarii 12-letnia Cyganka urodziła zdrowe dziecko. Jak informuje gazeta "24 Czasa", matka młodej mamy, czyli babcia noworodka ma zaledwie 28 lat.

Dziecko przyszło na świat w szpitalu w Swilengradzie bez komplikacji i interwencji chirurgicznych. Chłopczyk jest zdrowy, waży 3,6 kilograma i mierzy 51 centymetrów. Ojciec dziecka - wioskowy pasterz - ma 20 lat.

12-letnia matka czuje się dobrze i ma prawo do świadczeń z tytułu urodzenia dziecka, tyle że musi się legitymować dowodem osobistym swojej matki, albowiem na własny będzie musiała jeszcze kilka lat poczekać.

Wśród bułgarskich Romów wczesne macierzyństwo jest dość często spotykanym zjawiskiem, lecz szpitalu w Swilengradzie przypadek 12-letniej matki zdarza się po raz pierwszy. W zeszłym tygodniu zdrowe dziecko urodziła tam 14-letnia dziewczyna, również Cyganka.

Opowiedzcie co o tym sądzicie......
Przejdź na dół
_grzeszczulka_ Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 23 Lip, 2004 10:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wooo.. Shocked jezu... te bachory niektóre to maja na bani Confused w szwecji 12 latka urodziła dziecko w toalecie szkolnej (w czasie lekcji). Spytała sie czy moze isc do toalety (było jej nie dobrze i ją brzuch cholernie bolał). Wyszła do toalety. W toalecie dostała skrórczy porodowych. Był to chyba którys tam tydzień że nie było widać jeszcze po niej ciąży. No i w toalecie usiadła i urodziała martwe dziecko... skandal, normalne skandal Shocked

Numer Gadu-Gadu
2419438
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 23 Lip, 2004 10:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Bez komenatrza....
14 lat to jest stanowczo za młody wiek na urodzenie dziecka aco dopiero 12...

Numer Gadu-Gadu
730730
Luna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 23 Lip, 2004 11:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W tym wieku już współżyć! Chore! Te dziewczyny wstydu nie mają...

Numer Gadu-Gadu
4557715
Codi 1
Gość
PostWysłany: Sob 24 Lip, 2004 16:36   

Ja czytałem w gazecie że 7-latka w Chinach urodziła dziecko a 6-latekjest ojcem 8O
To dopiero czad.
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 24 Lip, 2004 16:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Codi... przeciez to nie możliwe jest Rolling Eyes w wieku 7 lat?! ... nie... nie da rady, napewno plotki..

Numer Gadu-Gadu
2419438
Gość
PostWysłany: Sob 24 Lip, 2004 16:53   

Wrzystko jest mozliwe na tym swicie :)
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 24 Lip, 2004 17:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no ale nie 7 letnie dziecko ( w tym 6 letni chłopczyk)... weźmy np. to ze (nie wiem czy dobrze mówie) 6 letni chłopczyk (bo chyba nie nazwe chłopak Shocked ) nie produkuje spermy jak dojrzały chłopak... co nie? chyba ze mi sie pokiełbasiło i gadam nie wiadomo co.. Razz i to jest poprostu nie możliwe by 7 letnia dziewczynka zaszła w ciąże...

Numer Gadu-Gadu
2419438
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sob 24 Lip, 2004 18:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

7 -letnia dziewcyzna nie ma okresu a 6-letni chlopak nie produkuje spermy, to ejst niemozliwe

Numer Gadu-Gadu
2891618
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 25 Lip, 2004 02:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Powiedzmy, że 7-mio latka może w ostateczności mieć okres - to się czasami zdarza.
Ale 6-cio latek z pewnością nie może być ojcem.
Codi jak zawsze wymyśla.

Codi 1
Gość
PostWysłany: Wto 27 Lip, 2004 13:20   

Deg ja nie wymyślam.
I nigdy nie wymyslałem na tym forum.
Po prostu pisało tak w gazecie.
Jakiej ? nie pamietam bo czytałem kilka lat temu. :o
Powrót do góry
Tavion
Gość
PostWysłany: Wto 27 Lip, 2004 14:00   

Kwiat Witam Serdecznie!

Chciałabym dodać, że Bułgaria, to inne społeczeństwo, a o przypadkach młodych matek słyszy się dosyć często. Confused Jednym zdaniem: "Nie uważała jak robiła, teraz musi robić jak uważa" Wink
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 02 Sie, 2004 16:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

_grzeszczulka_ napisał/a:
w szwecji 12 latka urodziła dziecko w toalecie szkolnej (w czasie lekcji). Spytała sie czy moze isc do toalety (było jej nie dobrze i ją brzuch cholernie bolał). Wyszła do toalety. W toalecie dostała skrórczy porodowych. Był to chyba którys tam tydzień że nie było widać jeszcze po niej ciąży. No i w toalecie usiadła i urodziała martwe dziecko... skandal, normalne skandal Shocked

W to mi trudno było uwierzyć a co dopiero o 7-letniej dziewczynce i 6-letnim chłopcu! To ostatnie to już na pewno zmyślone.

A co do pierwszego przypadku no to szok totalny...Chyba to u nich rodzinne, dobrze,że teraz urodził się chłopczyk bo gdyby to była dziewczynka to pewnie zostałaby matką w wieku 10 lat... Rolling Eyes

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Kania Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 02 Sie, 2004 16:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mroweczka napisał/a:
_grzeszczulka_ napisał/a:
w szwecji 12 latka urodziła dziecko w toalecie szkolnej (w czasie lekcji). Spytała sie czy moze isc do toalety (było jej nie dobrze i ją brzuch cholernie bolał). Wyszła do toalety. W toalecie dostała skrórczy porodowych. Był to chyba którys tam tydzień że nie było widać jeszcze po niej ciąży. No i w toalecie usiadła i urodziała martwe dziecko... skandal, normalne skandal Shocked

W to mi trudno było uwierzyć a co dopiero o 7-letniej dziewczynce i 6-letnim chłopcu! To ostatnie to już na pewno zmyślone.

A co do pierwszego przypadku no to szok totalny...Chyba to u nich rodzinne, dobrze,że teraz urodził się chłopczyk bo gdyby to była dziewczynka to pewnie zostałaby matką w wieku 10 lat... Rolling Eyes

Jezu codi napewno zmyśla.Ale w wieku 12 lat urodzić ajk im nie wstyd!!Ale ten swiat jest dziwny... Scratch

Numer Gadu-Gadu
4973663
Odpowiedz do tematu