| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Traktowanie
Autor Wiadomość
CHOMICZKAAA Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 04 Paź, 2003 23:54   Traktowanie Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wydaję mi sie,ze dzieci oraz młodzież źle traktuję swojch rówieśnków którzyn sa inni.Chodzi mi o tych chorych na jakieś chorobych,niepełnosprawnych itd.
Ja taka nie jestem,ale chodzi mi o ogół.Ja staram się takie osoby traktowac normalnie jak zwykłychn rówieśników.Chłopcy są najgorsi.

Zapraszam do redagowania mojej stornki dla nastolatek!!!Szczegóły w dziale "O wszystkim"!
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4990808
..::Ulka::..
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 05 Paź, 2003 08:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Alien Niezawsze i niewszędzie tak jest. W moim środowisku robią to dwie grupki osób. Pierwsza grubka to osoby z rodzin patalogicznych. Sami są dla niektórych bezsercownych ludzi pośmieliskiem, ale śmieją się gdy ktoś ma jeszcze mniej od niego. (oczywiście są wyjątki). A druga grupa osób to te z bardzo dobrych, bogatych rodzin. Jest u mnie w szkole, naszczęście nie w klasie taka grupka 4 najbogatrzych dziewczyn chyba w mieście. On śmieją się z kaletctwa i biedy. Ja nienależe do zadnej z tych grup. Niejestem ani z patalogicznej rodziny, ani z bardzo bogatej. Ale i z mojej, że tak powiem grupy niektórzy się z innych od nich wysmiewają. Wywyższają się.Zależy poprostu od wychowania. Czy niejest się rozpieszczonym itp. Tak niepowinno być! Przecież to też są ludzie!!! I powinniśmy ich traktować jak kazdego innego. Alien

CHOMICZKAAA Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 05 Paź, 2003 15:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Masz rację ludzie dzielą się na odrębne grupy.Kazda z tych grup jest inna i ma swoje zdanie i upodobanie.Jest to smutne w pewnym sensie,bo nie które grupy rywalizują między soba. Sad

Zapraszam do redagowania mojej stornki dla nastolatek!!!Szczegóły w dziale "O wszystkim"!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4990808
Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 05 Gru, 2003 13:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

niestety ale są takie osoby...są też grupy...każdy am swój wygląd...charakter...urodę...muzg...niektórzy myślą lepiej inni gorzej
osoby które zachowują sie niegrzecznie itp. do osób niepełnosprawnych to mają gorzej w muzgach...ale neistety temu nei da się zapobiedz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1104532
Tresh Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 05 Gru, 2003 19:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No tak, każdy jest inny. To zależy od wychowania, od warunków w jakich sie zyje. Ten kto ma wszystko nie rozumie co to znaczy być ciężko chorym, albo nie miec jakiejś rzeczy z powodu ciężkiej sytuacji materialnej. Powiedzenie "Syty głodnego nie zrozumie" bardzo dobrze to obrazuje. Ale gdyby syty znalazł sie kiedyś na miejscu głodnego na pewno by juz nie myślał i nie robił tak samo.
Oczywiscie nie zawsze tak jest, bo bardzo ważne (i chyba najwazniejsze)jest wychowanie, ale niestety przeważnie tak jest.
To wszystko również wiąże się z tolerancją....a w zasadzie z jej brakiem.....brakiem zrozumienia, akceptacji.....
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2049084
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 30 Maj, 2004 15:04   Hmmm

Nie widzieli np. niepełnosprawnego wiec sie smieja z dziwnego zjawiska.To równa sie z brakiem tolerancji,bo eg nich inny jest gorszy Crying or Very sad !!A jakby oni byli INNI?Jakby sie poczuli..!
Powrót do góry
the best
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 05 Cze, 2004 21:40   traktowanie

traktujcie dzieci chore spoko Cool
Powrót do góry
marog6 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 06 Cze, 2004 20:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U mnie w podstawówce tez był niepełnosprawny napoczątku troche nie najlepiejmiał ale pod koniec szkoły juz był dla wszystkich "normalny"
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
spontan Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 3/3/6
PostWysłany: Sro 09 Cze, 2004 12:10   Re: Traktowanie Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

[quote="CHOMICZKAAA"]Wydaję mi sie,ze dzieci oraz młodzież źle traktuję swojch rówieśnków którzyn sa inni.Chodzi mi o tych chorych na jakieś chorobych,niepełnosprawnych itd.
Ja taka nie jestem,ale chodzi mi o ogół.Ja staram się takie osoby traktowac normalnie jak zwykłychn rówieśników.Chłopcy są najgorsi

nikt nie krytykuje odmiennych. ja ich toleruje, bo wiem ze takim trzeba pomagac a nie robic na złośc.

ps. Love <--------peace for all

Odpowiedz do tematu