| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Pies
Autor Wiadomość
Myszorka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 06 Kwi, 2004 14:31   Pies Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie wiem za bardzo dlaczego wiekszocs ludzi posiada psa . Czy dlatego , ze jest przyjacielem , czy dlaatego ze mozna go przywiazac przy budzie ... Osobiscie ostatnimi czasy posiadalam psa ale jakos nie bylam do niego przywiazana . Co o tym sadzicie ? Question

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Wto 06 Kwi, 2004 20:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To zależy od ciebie...i od psa czy będziesz z nim bardziej czy mniej przywiązana...jeżeli chcesz to tak...chociasz bardziej zależy to od sytuacji i od psa...jeżeli pies jest szczeniakiem i ma się gop jako maluszka to trudno jest go nie pokochać...jeżeli pies uratował ci życie to też trudno sie do niego nie przywiązać...jeżeli masz doła to możesz się też wypłakać a on często cię poliże na pocieszenie...ja też jakieś kilka miesiecy temu mialam psa...był to szczeniak i przybłąkał się do mnie...ja miała go tylko 7 dni...a tak bardzo sie do niego przywiązałam...bo musiałam oddać po 7 dniach do azylu...opłakuje tamten moment do dzisiaj...a minęło jakieś już ponad 6 miesięcy...żałuje że nie uciekłam z nim wtedy....widzisz....przywiązanie zależy od człowieka...ja akurat wtedy miałąm poważnego doła...i tak sie stało...
Człowiek przeważnie przywiązuje się do psa ponieważ to wierny i naprawdę bardzo dobry przyjaciel...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1104532
Myszorka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 11 Kwi, 2004 08:35   Kropka Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja w marcu tamtego roku tesh wyplakalam duzo lez . moja wierna suka ( ratlerek ) odszedl . Mial operacje ale nie wytrzymal . bylam ze mna wszedzie nawet wieczorem kiedy lezalam na kanapie Kropa wpychala sie za mnie i grzala mnie . wszyscy ja lubili bylam do niej bardzo przywiazana .

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Lavile Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 12 Kwi, 2004 12:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Psy sa the best x] Moja suczka jak placze to zawsze przybiega i mnie lize. I tak smiesznie uszy kladzie Smile Teraz nie wiem jak moglam kiedys zyc bez psa Smile Jak do domu przychodze to zawsze sie ze mna wita taka szczesliwa, ze az sie smiac chce. I tak lapa prosi, zeby ja glaskac biggrin Mowie wam, jesli nie macie psa (lub przyjaciela) , kupcie sobie jednego (lub wezcie ze schroniska) Smile)))) (zeby to bylo takie proste, nie xP)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
MEFIU
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 29 Cze, 2004 22:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mojim zdaniem pies zawsze toWarzyszył człowiekowi od wieków i morze dlatego ale co dotych bud. Muj dziadek mieszka nawsi Zawada Książęca tam psy są na łańcuchu albo w małych i ciasnych klatkach to jest okropne tylko muj dziadek ma psa spuszczonego na całe obejście w całej wsi Very Happy tak zawsze było:
Ami I
Ami II
Ami III
Ami IV
nigdy niebyli przykuci łancuchem do ściany ani dziadek ani babcia tego nie popierali szkoda że inni tego niechcom zakceptować Mad
orze kiedyś się to zmieni Laughing
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
BRAK
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Wto 24 Sie, 2004 13:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja kocham zarówno mojego nowego pieska jak i tego ktory umarl 4 lata temu. Pierski maja zupelnie inne od siebie charakterki, ale wystarczy milosc i cierpliwosc a psiak stanie sie najlepszym przyjacielem czlowieka!

Numer Gadu-Gadu
7399523
Łukasz Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sro 30 Maj, 2007 22:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Według mnie ludzie lubią wszystkie zwierzęta. Psy to zwierzęta wierne oraz posłuszne (nie niszczą domu) .Często wybierając zwierzę zastanawiamy się czy pupil którego chcemy kupić nic nie zniszczy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3019018
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi