| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Jestem załamana
Autor Wiadomość
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 20 Wrz, 2003 14:38   Jestem załamana

Jeden z moich szczurów ma raka już w zawansowanym stanie. ma wielką gulę pod pachą i jej to przszkadza. Jeszcze jest pełna życia, ale wiem, że za niedługo stanie się to co się ma stać. Moja mama postanowiła uśpić ją w poniedziałek, żeby się nie męczyła. Zgadzam się z tą decyzją, ale w głębi serca zrobiłabym wszystko, żeby jej nie uśpić i żeby ten rak zniknął. A wiem, że szczury często nie wytrzymują operacji. Co ja bym dała żeby ona wyzdrowiała Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Przejdź na dół
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 20 Wrz, 2003 15:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ojej ! Biedactwo !
Może pocieszy cię choć troszeczkę to, że przecież każdy zwierzaczek kiedyś się rodzi, a kiedyś umiera... taka jest kolej rzeczy... my też kiedyś umrzemy Sad.
Napewno lepiej jeżeli uśpisz go, a nie będziesz męczyła dalszym życiem... Gdyby twój szczurek rozumieł co dla niego robisz napewno bardzo by sie cieszył !
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 22 Wrz, 2003 22:10   

Mam jej dzisiaj jeszcze nie zaniosła, bo nie miała czasu. Ale jutro raczej nastąpi sądny dzień. Crying or Very sad
Powrót do góry
Alice_10 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 23 Wrz, 2003 13:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

biedny szczurek.....moja kolezanka miala myszcke ktora miala raka ale sama umarla Sad Itez miala gule pod paszka Sad

Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 24 Wrz, 2003 18:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Rak jest śmiertelną chorobą, jedyne co morzesz zrobic dla szczurka to uśpic go aby sie nie męczył..gdyby wiedział co dla niego robisz byłby ci wdzięczny..

Numer Gadu-Gadu
730730
CHOMICZKAAA
Gość
PostWysłany: Sob 27 Wrz, 2003 13:58   

BARDZO MI PRZYKRO,ALE NIE MARTW SIĘ,BO TWÓJ SZCZUREK NAPEWNO TAM NA GÓRZE BĘDZIE MU DOBRZE I NIC TAM NIE BĘDZIE GO BOLAŁO(JA TAK WYTUŁUMACZYŁAM SOBIE ŚMIERĆ MOJEGO CHOMICZKA).WIEDŹ,ŻE UŚPIENIE TO NAJLEPSZY SPOSÓB NA SKRÓCENIE JEGO MĘK I BÓLU. Sad
Powrót do góry
MEFIU
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 07 Sty, 2004 22:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

WYPUSZCZENIEM TEGO SZCZURA NA WOLNOŚĆ PRZEDLUŻY JEGO CIERPIENIE I NIEBĘDZIE UMIAŁ SIĘ PRZYSTOSOWAĆ DZO OTOCZENIA RADZĘ CI GO UŚPIĆ LUB GO PASŁAC NA OPERACJĘ Confused
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
BRAK
Alice_10 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 08 Sty, 2004 21:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale dobry odpowiedz Confused to tak jak "radze ci wlozyc te ciastko do lodowki albo zjesc"

Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 22 Cze, 2004 15:24   Re: Jestem załamana

[bardzo mi przykro z tego powodu ja wczoraj dowiedzialam sie ze moja suczka ,ma raka i musze ja uspic nie mam serca ale wiem ze bedzie jej lepiej
Powrót do góry
spontan Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 3/3/6
PostWysłany: Sro 23 Cze, 2004 11:24   Re: Jestem załamana Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

elfkaNenar napisał/a:
Jeden z moich szczurów ma raka już w zawansowanym stanie. ma wielką gulę pod pachą i jej to przszkadza. Jeszcze jest pełna życia, ale wiem, że za niedługo stanie się to co się ma stać. Moja mama postanowiła uśpić ją w poniedziałek, żeby się nie męczyła. Zgadzam się z tą decyzją, ale w głębi serca zrobiłabym wszystko, żeby jej nie uśpić i żeby ten rak zniknął. A wiem, że szczury często nie wytrzymują operacji. Co ja bym dała żeby ona wyzdrowiała Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

tak to jest, na jednych przychodzi juz pora na innych dopiero przyjdzie. ja byłem w podobnej sytuacji 3 lata temu kiedy mój kot dostał raka i nic nei mozna było zrobić, niestety trzeba było uśpićSad

MEFIU
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 01 Lip, 2004 22:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mam pytanie elfkaNenar co zrobiłaś z tym szczurkiem Laughing
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
BRAK
Odpowiedz do tematu