| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Dziwna sprawa
Autor Wiadomość
Kurz Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 20 Sie, 2009 22:04   Dziwna sprawa Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kurz po raz kolejny ma problemy! Ale fajnie!!
No więc tak. Kilka lat temu poznałem taką dziewczynę na wycieczce szkolnej (2 szkoły jechały, ja byłem z jednej, ona z drugiej). No i tam mieliśmy taki niby romans. Razz
Od kilku dni spotykam sie z nią regularnie. No i ona wycięła mi dzisiaj taki numer, że zawołała mnie a potem cały czas zajmowała się innym chłopakiem i mnie olała.
Nie wiadomo czy nasz związek istnieje, ani jaki ma status. biggrin Jakkolwiek [zdenerwowałem] się.
I zastanawiam się teraz, jak to rozegrać...
Jakieś pomysły?

Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Czw 20 Sie, 2009 22:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

lol jaki zwiazek? wiesz co ja kiedys tez myslalam ze kazdy facet ktory idzie ze mna do lozka mnie kocha ale niestety mlodosc idzie w parze z naiwnoscia, dla ciebie ten niby romans ktory razem mieliscie to moze oznaka wielkiej milosci, a dla niej zabawa. i jezeli na tyle bezczelnie cie olala to pewnie probuje ci dac do zrozumienia ze ups, nic z tego.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 20 Sie, 2009 22:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No tak. Ale wczoraj i przedwczoraj komplementowała mnie i ze mną chyba flirtowała.

Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Czw 20 Sie, 2009 22:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ale moze dzis juz jej sie odechcialo i miala ochote poflirtowac z kims innym Razz ludzie sa rozni, sa fajne laski i sa suki ktore lubia sie bawic samcami jak zabawkami.
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 20 Sie, 2009 22:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Z tego co mi wiadomo, to jeszcze niedawno ona miała na moim punkcie obsesje. Razz
W sensie: nie chciała innego, tylko mnie, więc wątpię w twoją teorię, Tremere. (Tak mi przynajmniej opowiadała jej siostra. Słyszałem też, że ona cały czas się mną podniecała, że jaki to ja nie jestem fajny...)

#edit:
Jutro też mnie zawoła (w sensie zadzwoni, żebym przyszedł) i co mam zrobić?
    A. Strzelić focha i nie przyjść
    B. Przyjść i gadać olać ją, skupiając się na reszcie towarzystwa
    C. Udać, że nic się nie stało
    D. ............................................................... (tutaj wpisać odpowiedź)

Monnaly Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 15 razy
PostWysłany: Czw 20 Sie, 2009 22:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmm... gdybym była na twoim miejscu, wybrałabym odpowiedź B : ) Niech wie, jak ty się czułeś, kiedy ciebie olała xD
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
9419463
SIMON300195 Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 20 Sie, 2009 23:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

D.Spytać się jej czy ma do ciebie jakieś uczucia... Czy ciebie kocha...
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 20 Sie, 2009 23:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

SIMON300195 napisał/a:

Prędzej bym zrobił kupę... Nie dam rady...

Nens Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Czw 20 Sie, 2009 23:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Istnieje możliwość, że chciała wzbudzić Twoją zazdrość. Albo może tylko widzi, że Ci się podoba i zawołała Cię, bo lubi patrzeć, jak się płaszczysz.
Najprościej zapytać. Możesz też wykonać B i obserwować jej reakcję.

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 21 Sie, 2009 01:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kurz napisał/a:
SIMON300195 napisał/a:

Prędzej bym zrobił kupę... Nie dam rady...

Czemu nie wierzysz w swoje siły mów "Uda sie na pewno..." I sie uda ^^
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 21 Sie, 2009 01:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Aż tak dobrze okłamywać siebie nie umiem. Razz

Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 21 Sie, 2009 08:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeśli nie potrafisz szczerze spytać dziewuchy o co biega, to pozostaje Ci zabawa w jakieś durne gierki typu "pokażę jej jak się czuję, a ona na pewno zrozumie".
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 21 Sie, 2009 18:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
Jeśli nie potrafisz szczerze spytać dziewuchy o co biega, to pozostaje Ci zabawa w jakieś durne gierki typu "pokażę jej jak się czuję, a ona na pewno zrozumie".

Schaunri to nie są durne gierki NIektóre osoby sa nieśmiałe i boją sie pytyać o takie rzeczy...
Powrót do góry
eviltwin1 Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 21 Sie, 2009 19:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też niby jestem nieśmiały.
Ale ja mam na takie sytuacje sposób... jestem typem "olewacza".
Po prostu moje myśli przybierają wtedy stosunek "Walę to, idę i gadam, jak mnie wyśmieją to kaliber .50 im w [cenzura], walić to, co sobie inni pomyślą". Uwierz mi. Ten sposób jest - przynajmniej według mnie - godny polecenia. Po tym "filozoficznym uświadomieniu sobie własnej wartości", następuje totalny spontan, idę i mówię, tak jakby bez świadomości, co robię, a po fakcie wraca przytomność i jestem z siebie zadowolony. : )
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 21 Sie, 2009 19:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Simon - W życiu przychodzi okres, kiedy po prostu nie można być nieśmiałym. Z żoną o niczym nie będziesz rozmawiał "bo jesteś nieśmiały"? Do pracodawcy się nie odezwiesz "bo jesteś nieśmiały"? Trzeba to przezwyciężać za młodu, żeby potem było łatwiej.
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu