| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Sex w wieku 13-16lat

Czy Powinniśmy to zrobić?
Jak najbardziej tak
21%
 21%  [ 5 ]
Tak jeśli się dobrze zabezpieczycie
30%
 30%  [ 7 ]
Nieee jestescie za młodzi
30%
 30%  [ 7 ]
Absolutnie nie, pod żadnym wypadkiem
17%
 17%  [ 4 ]
Głosowań: 23
Wszystkich Głosów: 23

Autor Wiadomość
SIMON300195 Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 21 Lip, 2009 14:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Powiem tak...

Zrób jak chcesz zrób jak se to wyobrażasz...

Tylko musisz pamiętać o zabezpieczeniach.... Wystarczy gdy przerwatywa pęknie i sperma wleci do pochwy to już masz "przechlapane"

Powiem też żebyś nie mówił nikomu w szkole i przechwalał "Ja w wakacje uprawiałem seks, to był mój pierwszy raz" Zachowaj tajemnice bo czasem plotki w szkole roznoszą szybciej niż se to wyobrazasz

Jak mówie decyzja należy do Was obojgu
Czy chcecie tego....?
czy musicie to zrobić....?
Jakie będą konsekwencje ....?
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Nens Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Wto 21 Lip, 2009 14:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

SIMON300195 napisał/a:
Wystarczy gdy przerwatywa pęknie i sperma wleci do pochwy

Opis równie poetycki, co nieprawdziwy.
Istnieje coś takiego, jak tabletka 72 po, oraz oczywiście dni niepłodne u kobiety. Gdy "sperma wleci do pochwy" nie oznacza to od razu, że kobieta jest w ciąży.
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Wto 21 Lip, 2009 14:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ehh.. ja myślę, że sam sobie odpowiedział mówiąc, że nie jest pewny.
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 21 Lip, 2009 15:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Akacyjka - Ach, przepraszam, od dwóch dni nie spałem i nie ogarniam co czytam : )

Autor - Fakt, jeśli nie jesteś pewny, to faktycznie możliwe że nie jest to odpowiedni moment. Pamiętaj że seks w nieodpowiednim momencie jest gorszy niż brak seksu. Seks nie jest przymusem. Partnerstwo nie musi równać się seksowi, niezależnie od wieku. Seks to pewien środek, do przyjemności, zblizenia, lub dzieci - ale przecież nie jest to jedyny środek dzięki któremu możecie poczuć się blisko, czy możecie zaznać chwili przyjemności.

Nens - Jaka dojrzałość jest niezbędna do seksu? Dojrzałość jest niezbędna do racjonalnego myślenia, do niepozwolenia prostym popędom zawładnięcia "sytuacją", ale do seksu? Przemyślanego i zaplanowanego dnia? Nigdy w życiu : )
Powrót do góry
Nens Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 21 Lip, 2009 15:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
Pamiętaj że seks w nieodpowiednim momencie jest gorszy niż brak seksu.

To właśnie mam na myśli.
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Wto 21 Lip, 2009 16:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale zobaczcie, wiadomo że pierwszy raz raczej będzie słaby, więc zdobędzie doświadczenie, będzie miał najgorsze za sobą, więc będzie mogło być tylko lepiej...

Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 21 Lip, 2009 16:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wcale nie wiadomo. To żaden pretekst, jak dla mnie.
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Wto 21 Lip, 2009 16:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Traktujecie seks po chrześcijańsku, że to wielkie super ważne doświadczenie. A nie każdy tak uważa.

Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 21 Lip, 2009 17:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Superważne nie. Ważne tak.
Po chrześcijańsku? Nie, nie. Jestem wręcz przeciwna czekaniu do ślubu.
Powrót do góry
RafusS Płeć:Mężczyzna

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 21 Lip, 2009 21:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jednak postanowilem to zrobic oczywiscie bedziemy pamietali o zabezpieczeniach
po fakcie powiem wam czy dobrze zrobilem robiac to
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 21 Lip, 2009 22:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Akacyjka - Że niby traktuję seks po Chrześcijańsku? Proszę Cię, nie żartujmy. Uważam po prostu że jest to spory krok w dorosłość, zaś pierwszy raz - co by nie mówić - jest doświadczeniem które się pamięta. Szczególnie jeśli jest dobrze zaplanowane i odpowiednio przygotowane.

I pierwszy raz wcale nie musi być "słaby", wystarczy stanąć na wysokości zadania a nie myśleć wyłącznie penisem/waginą, żeby "już go/ją mieć, bo zaraz nie wytrzymię".
Powrót do góry
quara99 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 8 razy
PostWysłany: Wto 21 Lip, 2009 22:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

sądzę, że lepiej tego nie robić...jej wiek to owszem jest dobry, ale ty jesteś trochę za młody :/ poczekaj trochę, a może się potem okazać, że będziesz się śmiał, że w takim wieku chciałeś seks uprawiać xD

As the bruises turn to yellow
The swelling goes down..."
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8447525
RafusS Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sro 22 Lip, 2009 21:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

juz postanowilismy ze po moim powrocie z hiszpani wyjezdzamy pod namiot na kilka dni i tam to wlasnie zrobimy
Powrót do góry
Riaga
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 22 Lip, 2009 21:53   

Powiem tak.
Ty kochasz swoją dziewczynę, ona kocha ciebie, fajnie jest i wesoło, prawda?
A teraz ciocia (albo jak kto woli, użytkowniczka, bo ciocią jeszcze nie jestem) (chyba że brat ma tajemnice) Riaga troszeczkę, troszeczkę pomęczy.

Po pierwsze, najważniejsze- czy wiesz, i zdajesz sobie sprawę, co będzie, jeśli twoja dziewczyna zajdzie w ciążę? Co powiedzą rodzice? Jeśli chcesz, to ci przybliżę:
"CO?! Jak to?! CHYBA ŻARTUJESZ!? *********, do szkoły nas wzywają, a ty *********** się zajmujesz?! Co teraz będzie?! Kiedy, jak?! Co ona wie?! I KTO W OGÓLE?! *****! ******* jasna! Jak wy to utrzymacie?! *******, jak to nie wiesz, *****?!"
A dalej to zależy od twoich rodziców Smile
A środki utrzymania? Kieszonkowe nie wystarczą. Ginekolog, ubrania, zamieszkanie. A poza tym, jak ktoś przybliżył, legalny seks można uprawiać od 15 roku życia. Więc, jeśli zajdzie, czeka was niemiła wyprawa pod młoteczek spod nazwy "Sąd".

Druga sprawa- antykoncepcja. Dobrze, że chociaż trochę pomyśleliście. Ja mam też trzynastkę, a jak już o tym myśleć, to planuję póóźno. Nie po ślubie- nie będę miała ślubu, bo nie chcę. A jak nie póóźno, to najlepiej wcaale.

Prezerwatywa- może się ssunąć lub pęknąć. Radziłabym jeszcze jakiś środek, globulki dopochwowe, np. Patenetx Oval,99,7 procent skuteczności, albo jakąś piankę plemnikobójczą. Wiem, że tylko tak mówię, i że trudno ukrywać to przed rodzicami, ale sorry, woleliby chyba znaleźć anty w twoim pokoju, niż potem niańczyć wnuczka.

Trzecia sprawa- pod namiotem. Potrzebujecie spokoju i ciszy. Namiot nie jest zbyt dobry- mrówki, komary i szczypawki, które pchają się... tam, gdzie nie powinny. Poza tym, na ziemi jest nierówno. A w namiocie zimno. Potrzebujecie też odpowiednio dużo miejsca i bieżącą wodę. A prezerwatywy muszą być odpowiednio przechowywane, aby "zadziałały".

Radzę się wam porządnie zastanowić. Co do twojego przypadku- nie jest za wcześnie?
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 22 Lip, 2009 22:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Riaga - Uprawiając seks zazwyczaj nie bierze się pod uwagę zajścia kobiety w ciążę. Gdyby za każdym razem taką okoliczność brać od uwage, to 99% społeczeństwa zmarłoby na zawał.

Z czym się można zgodzić, to fakt - namiot to wręcz kretyński pomysł.
Powrót do góry
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi