ty se mysliś że nabijesz sobie posta a przy tym nikt nie będzie widział <lol2>
A to nienabijanie postów SIMON! Trochę się wkurzyłem, co rzadko mi się zdarza! GDZIE KUR.. SĄ MODRERATORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????? Przepraszam jeśli kogoś obraziłem. Eot.
czy mozecie po prostu przestac? po co wam moderatorzy, naprawde daloby sie normalnie funkcjonowac gdyby kazdy CHOCIAZ staral sie utrzymywac porzadek. jedna osoba napisze posta nie na temat, druga doda cos nie na temat, trzeba z kolei postawi emotke i w taki wlasnie sposob temat zostaje zasmiecony.
i teraz wyobrazcie sobie, przychodzi ktos nowy i chce znalezc temat. nie moze znalezc wiec zaklada nowy z pytaniem ktore padalo tutaj milion razy. z nowym tematem dzieje sie to samo co z poprzednim. i tak w kolko...
zrozumcie w koncu ze tu nikomu nie chodzi o ilosc postow, gwiazdek. ja zarejestrowalam sie tutaj zeby pomoc osobom ktore szukaja pomocy, a ja tej pomocy moge im udzielic. i powiem szczerze ze przez osoby takie jak ty SIMON odechcewa mi sie nawet pisania w niektorych tematach.
szczerze mowiac opadaja mi rece, nie wiem czy faktycznie jestes tak infantylny i narcystyczny, czy to jakis rodzaj prowokacji ale czasami daj sobie na wstrzymanie. szczegolnie ze z tego co zauwazylam za duzo do powiedzenia nie masz.
sorry, moze nie powinnam tego pisac, ale serio. dzisiaj tutaj weszlam i zrobilo mi sie troche przykro, to zabrzmi calkiem sentymentalnie ale 5 lat temu dbalam o to forum i moderowalam je razem z innymi i naprawde atmosfera byla zupelnie inna. zawsze pojawialy sie offtopy, ale tam offtopy to bylo zwykle zbaczenie z tematu a tutaj jest to klotnia na 5 stron.
stwierdzilam ze nie ma sensu jakiekolwiek uczestniczenie w dyskusjach z wami (nie bede wymieniala personalnie), po prostu bede tu wchodzila, odpowiadala i wychodzila, moze w ten sposob chociaz ja przyczynie sie troche do ogarniecia tego bajzlu ktory sami sobie zrobiliscie.
i za wszystkie bledy przepraszam, mam goraczke i okres.
ale przyznam sie bez bicia bardzo dużo rzeczy wywnioskowałem z twojego posta że w niektórych miejscach źle postąpiłem i reszta (według mnie) poszła za mną....
Mi się nie chce uczestniczyć w tym forum ale jeszcze się zastanowie....(nie usuwać mi jeszcze...konta)