| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Czy list miłosny to dobry pomysł?
Autor Wiadomość
knapior
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 31 Mar, 2009 11:12   

SIMON300195 napisał/a:
ty se mysliś że nabijesz sobie posta a przy tym nikt nie będzie widział <lol2>

A to nienabijanie postów SIMON! Trochę się wkurzyłem, co rzadko mi się zdarza! GDZIE KUR.. SĄ MODRERATORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????? Przepraszam jeśli kogoś obraziłem. Eot.
Przejdź na dół
SIMON300195 Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 31 Mar, 2009 21:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Uważaj już przekroczyłem magiczną liczbę...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Wto 31 Mar, 2009 22:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

czy mozecie po prostu przestac? po co wam moderatorzy, naprawde daloby sie normalnie funkcjonowac gdyby kazdy CHOCIAZ staral sie utrzymywac porzadek. jedna osoba napisze posta nie na temat, druga doda cos nie na temat, trzeba z kolei postawi emotke i w taki wlasnie sposob temat zostaje zasmiecony.
i teraz wyobrazcie sobie, przychodzi ktos nowy i chce znalezc temat. nie moze znalezc wiec zaklada nowy z pytaniem ktore padalo tutaj milion razy. z nowym tematem dzieje sie to samo co z poprzednim. i tak w kolko...
zrozumcie w koncu ze tu nikomu nie chodzi o ilosc postow, gwiazdek. ja zarejestrowalam sie tutaj zeby pomoc osobom ktore szukaja pomocy, a ja tej pomocy moge im udzielic. i powiem szczerze ze przez osoby takie jak ty SIMON odechcewa mi sie nawet pisania w niektorych tematach.
szczerze mowiac opadaja mi rece, nie wiem czy faktycznie jestes tak infantylny i narcystyczny, czy to jakis rodzaj prowokacji ale czasami daj sobie na wstrzymanie. szczegolnie ze z tego co zauwazylam za duzo do powiedzenia nie masz.
sorry, moze nie powinnam tego pisac, ale serio. dzisiaj tutaj weszlam i zrobilo mi sie troche przykro, to zabrzmi calkiem sentymentalnie ale 5 lat temu dbalam o to forum i moderowalam je razem z innymi i naprawde atmosfera byla zupelnie inna. zawsze pojawialy sie offtopy, ale tam offtopy to bylo zwykle zbaczenie z tematu a tutaj jest to klotnia na 5 stron.
stwierdzilam ze nie ma sensu jakiekolwiek uczestniczenie w dyskusjach z wami (nie bede wymieniala personalnie), po prostu bede tu wchodzila, odpowiadala i wychodzila, moze w ten sposob chociaz ja przyczynie sie troche do ogarniecia tego bajzlu ktory sami sobie zrobiliscie.
i za wszystkie bledy przepraszam, mam goraczke i okres. Razz
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 31 Mar, 2009 22:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

taki jaki jestem i nie da sie zmienić tego

ale przyznam sie bez bicia bardzo dużo rzeczy wywnioskowałem z twojego posta że w niektórych miejscach źle postąpiłem i reszta (według mnie) poszła za mną....
Mi się nie chce uczestniczyć w tym forum ale jeszcze się zastanowie....(nie usuwać mi jeszcze...konta)
Powrót do góry
aku626 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Czw 02 Kwi, 2009 16:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Simon uczestnicz dalej tylko nie spamuj jak wywnioskowałeś i się przyznajesz to dobrze nawet mówisz że źle postąpiłeś ale nie odchoć

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 05 Kwi, 2009 08:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

pozostaję dalej tylko będę bardzo rzadko bo mam kare no kompa xDdo końca roku szkolnego
Powrót do góry
belnessa 112 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 14 Kwi, 2009 22:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem jest to bardzo dobry pomysł
Ja tam bym chciała list miłosny Smile
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu