| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Co jest?
Autor Wiadomość
Bartek_Rosik Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Pon 02 Mar, 2009 19:09   Co jest? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Siemka Wink

Mam problemy z jedną dziewczyną. Normalnie sobie gadamy na gadu i takie tam, a jak mamy pogadać ze sobą w szkole to tak jak by jakaś bariera była między nami.
Z innymi mogę rozmawiać na luzie (płci przeciwnej), a z nią akurat nie...
Co mam zrobić, żeby się przemóc i porozmawiać?
Macie jakieś porady, pomysły?

Z góry dzięki
Pozdro
Masyw
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4868281
violetLily Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Pon 02 Mar, 2009 19:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moze oboje jesteście po prostu zbyt nieśmiali, żeby na żywo spojrzec sobie w oczy? ; ) . Czy może mają na to wpływ inni koledzy?

Twilight ;*
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 02 Mar, 2009 19:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A jakież tu można mieć pomysły? Baba jesteś, czy facet? Czasami po prostu trzeba zacisnąć zwieracze i coś zrobić, niezależnie czy jest trudno, łatwo, czy w ogóle się nie da.

I tyle. Złotych rad nie ma.
Powrót do góry

PostWysłany: Pon 02 Mar, 2009 20:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Eee no wiesz, kiedyś się do niej zraziłem...

Nigdy nie umie patrzeć mi w oczy jak z nią gadam, tzn. parę razy z nią gadałem, ale tak normalnie to nie mogę...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4868281
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 02 Mar, 2009 20:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No i chyba sedno w tym ; ) . Musicie przełamać pewną barierę, która niepozwala wam na swobodne gadanie.. Może zaproponuj jej jakieś wyjście.. Próbuj w jakiś sposób nawiązać kontakt wzrokowy.. (Na początku krótki, bo ona się zrazi : P) . Potem powinno byc coraz lżej...

Twilight ;*
Powrót do góry

PostWysłany: Pon 02 Mar, 2009 20:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sęk w tym, że ona nie chce nigdzie gdzieś wyjść i tu jest problem.

Ona ma mi za złe, że z nią nie gadam normalnie, ale ona nie rozumie jak dla mnie jest to ciężkie.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4868281
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 02 Mar, 2009 20:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hymm.. To by mnie zaczynało w sumie wkurzać : P . Zapytałabym sie wprost nawet na tym gg, o co jej chodzi.. Czy ma mi coś za złe, czy cos źle zrobiłam itp. Tzn. Nie wiem jak ty, bo ja jestem raczej bezpośrednia i czasem potrafię walnąć z grubej rury ;]

Twilight ;*
Powrót do góry

PostWysłany: Pon 02 Mar, 2009 20:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Już z nią o tym gadałem, zawsze tylko kończy się rozmowa "to pogadajmy wreszcie, a nie piszemy na gadu". Bo najgorzej kiedy ona stoi z kumpelami i wtedy nie wiem jak podejść i zagadać. To jest najtrudniejszy moment
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4868281
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 02 Mar, 2009 20:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Umówcie się na gadu, żeby np. po lekcjach chwilkę zostala, bo rzeczywiście jakbyś podszedł do całej chmary dziewczyn i ty i ona czulibyście sie nieswojo ^^

Twilight ;*
Powrót do góry

PostWysłany: Pon 02 Mar, 2009 20:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No raczej tak xD

Dzięki violetLily, za zainteresowanie się moim tematem.

Jak bd miał pierwszą próbę za sobą (mam nadzieję, że jutro), to napiszę jak poszło Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4868281
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 02 Mar, 2009 20:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oki Wink Napisz, napisz ^^ . Pozdrawiam.

Twilight ;*
Powrót do góry
hippie Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pon 02 Mar, 2009 20:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Miałam tak samo kiedyś, tyle że z chłopakiem ofc. Mieliśmy gadać w szkole, no ale on był zawsze z kolegami, albo ja z kumpelami, to po szkole poszliśmy się przejść i taka była nasza pierwsza prawdziwa rozmowa. Potem się już częściej spotykaliśmy i było w porządku. Może odprowadź ją któregoś razu do domu.
Powrót do góry
Chippy
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 03 Mar, 2009 16:33   

Sry za to, że dopiero teraz zajmę się tematem, ale lepiej później niż w ogóle.

Tak z moich doświadczeń ( i tego, co piszą na forum) wynikło by, że:

-powinieneś najpierw się przez GG umówić po szkole, aby została bo np. musi ci pomóc w lekcjach lub w czymkolwiek, w którym masz problem i ona o tym wie.
-następnie wymienić się adresami i przeprowadzić rozmowę na dowolny temat.

Jutro w szkole prawie na pewno do ciebie podejdzie i zagada z tobą (najprawdopodobniej o tym, o czym mówiliście wczoraj (czysta psychologia)). Później już z górki. Pomogłem ? Smile
Powrót do góry
@siex Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Wto 03 Mar, 2009 16:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz co też miałam taki problem, ale już go niema, bo dowiedziałam się, że on w szkole wstydzi gadać z dziewczynami. Bo obok są jego kumple. Napisałam mu o tym na gadu i właśnie to mi powiedział^^. Nic się nie bój! Zaproś ją gdzieś lub umów się na podwórku i pogadajcie w cztery oczy! Jeśli pomogłam to poproszę pomogła, ok Question Rolling Eyes

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 03 Mar, 2009 18:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Siex wyżej już to wszystko opisałam : ) . Bezczelność = prośba o "pomogła".

Twilight ;*
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu