| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Taki maluteński problemik
Autor Wiadomość
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 04 Sty, 2009 00:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie odpowiadam za wszystkich, ale co masz na myśli?
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Nie 04 Sty, 2009 01:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no to mam na mysli ze nigdy nie byles kobieta. teraz mezczyzni chca byc adorowani, podrywani, bo nagle powstal kult adonisa gdzie mezczyzna ma wygladac lepiej od kobiety, ma byc wymuskany, wylansowany i wygolony w kazdym mozliwym miejscu.

dlatego nie mow ze to zle, ze kobiety nie powinny zapraszac, umawiac sie, bo nie wiesz jak to jest z naszego punktu widzenia ;p
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 04 Sty, 2009 11:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Odnoszę jakieś takie wrażenie że to po prostu taki zamknięty krąg się zrobił - Powoli zaczął wprowadzać się do naszego życia typ mężczyzny "wymuskanego", kobietom mimo woli zaczął się taki mężczyzna podobać, koło się napędza, ludzie nie są w stanie oprzeć się panującej modzie - No i mamy dzisiejszą sytuację.

Ja ze swojej strony "ręce mam czyste" - Dlatego też wydaje mi się że mi akurat wolno tak was ganić : )

Szczególnie że mężczyzn "trudniej złapać na gorącym uczynku" - Naprawdę, muszę zobaczyć kogoś ze znajomych ubranego "pod kobiety", żebym mógł mu zwrócić uwagę, albo usłyszeć że któryś tam calutki się ogolił, bo to się podobno kobietom podoba - I takie przypadki bywały, ale jednak rzadko : )
Powrót do góry
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Nie 04 Sty, 2009 15:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no wiadomo ze jezeli mezczyzna jest zadbany to w ogole bezdyskusyjnie jest o wiele bardziej atrakcyjniejszy, tylko jest jeszcze kwestia paru granic ;p
nie lubie (NIENAWIDZE WRECZ), kiedy ktos przyprowadza znajomych i siedze kolo jakiegos chlopaczka ktory wyglada na geja i zachowuje sie dosc przegiecie, czuje sie przy nim zupelnie swobodnie i gadamz nim o wszystkim a w trakcie imprezy on zaczyna sie do mnie przystawiac ;p
tacy faceci sa dla mnie totalnie aseksowni, nie widze w nich nic pociagajacego, wiec akurat jezeli chodzi o mnie to raczej rzadko kiedy startuje do faceta w jakikolwiek sposob. ale wiem jak jest, moje znajome poznaly jakichs facetow do ktorych same musialy dzwonic zeby sie ustawic ;p

nie wolno ganic za to kobiet, ok, mezczyzni sie rozpuscili ale jakby nagle kobiety przestaly nalegac to ja nie wiem co to by bylo.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 04 Sty, 2009 16:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No cóż, dokładnie taki sam typ mężczyzn miałem na myśli - Lepiej to ujęłaś : )

Mimo to jest jeszcze paru niedobitków którzy jakoś sobie radzą i których poganiać się trzeba, tak więc może powinnyście liczyć na nich : )?
Powrót do góry
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Nie 04 Sty, 2009 22:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no, mi sie trafia jeden ktory zaprasza na 6 z ktorymi musze sie sama umawiac. jakbym wykluczyla tych 6 to mialabym seks raz na pol roku ;P dzieki.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 05 Sty, 2009 06:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Aż taki niewydajny ten jeden : )?
Powrót do góry
Strona 4 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Odpowiedz do tematu