no to mam na mysli ze nigdy nie byles kobieta. teraz mezczyzni chca byc adorowani, podrywani, bo nagle powstal kult adonisa gdzie mezczyzna ma wygladac lepiej od kobiety, ma byc wymuskany, wylansowany i wygolony w kazdym mozliwym miejscu.
dlatego nie mow ze to zle, ze kobiety nie powinny zapraszac, umawiac sie, bo nie wiesz jak to jest z naszego punktu widzenia ;p
Wysłany: Nie 04 Sty, 2009 11:57
Odnoszę jakieś takie wrażenie że to po prostu taki zamknięty krąg się zrobił - Powoli zaczął wprowadzać się do naszego życia typ mężczyzny "wymuskanego", kobietom mimo woli zaczął się taki mężczyzna podobać, koło się napędza, ludzie nie są w stanie oprzeć się panującej modzie - No i mamy dzisiejszą sytuację.
Ja ze swojej strony "ręce mam czyste" - Dlatego też wydaje mi się że mi akurat wolno tak was ganić : )
Szczególnie że mężczyzn "trudniej złapać na gorącym uczynku" - Naprawdę, muszę zobaczyć kogoś ze znajomych ubranego "pod kobiety", żebym mógł mu zwrócić uwagę, albo usłyszeć że któryś tam calutki się ogolił, bo to się podobno kobietom podoba - I takie przypadki bywały, ale jednak rzadko : )
no wiadomo ze jezeli mezczyzna jest zadbany to w ogole bezdyskusyjnie jest o wiele bardziej atrakcyjniejszy, tylko jest jeszcze kwestia paru granic ;p
nie lubie (NIENAWIDZE WRECZ), kiedy ktos przyprowadza znajomych i siedze kolo jakiegos chlopaczka ktory wyglada na geja i zachowuje sie dosc przegiecie, czuje sie przy nim zupelnie swobodnie i gadamz nim o wszystkim a w trakcie imprezy on zaczyna sie do mnie przystawiac ;p
tacy faceci sa dla mnie totalnie aseksowni, nie widze w nich nic pociagajacego, wiec akurat jezeli chodzi o mnie to raczej rzadko kiedy startuje do faceta w jakikolwiek sposob. ale wiem jak jest, moje znajome poznaly jakichs facetow do ktorych same musialy dzwonic zeby sie ustawic ;p
nie wolno ganic za to kobiet, ok, mezczyzni sie rozpuscili ale jakby nagle kobiety przestaly nalegac to ja nie wiem co to by bylo.